Brené Brown

Брене Браун: Моќта на ранливоста

31,597,171 views • 20:19
Subtitles in 52 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Брене Браун ја изучува човечката поврзаност — нашата способност за емпатија, припадност, љубов. На еден прониклив, забавен говор на TEDxHouston, таа споделува еден длабок увид од нејзиното истражување, она кое ја однело на личен поход за сопствено запознавање како и разбирање на човештвото. Говор кој вреди да биде слушнат.

About the speaker
Brené Brown · Vulnerability researcher

Brené Brown studies vulnerability, courage, authenticity, and shame.

Brené Brown studies vulnerability, courage, authenticity, and shame.