Stefan Sagmeister

Стефан Сагмајстер: 7 правила за правење на поголема среќа

1,670,917 views • 9:33
Subtitles in 38 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Со користење на едноставни, забавни илустрации, дизајнерот Стефан Сагмајстер го споделува неговото размислување за среќата во последно време — и за свесното и за несвесното. Неговите седум правила за живот и креирање на среќа може (со извесни прилагодувања) да ги примени секој кој сака повеќе среќа.

About the speaker
Stefan Sagmeister · Graphic designer

Renowned for album covers, posters and his recent book of life lessons, designer Stefan Sagmeister invariably has a slightly different way of looking at things.

Renowned for album covers, posters and his recent book of life lessons, designer Stefan Sagmeister invariably has a slightly different way of looking at things.