Joshua Walters:
Në të qenit i çmendur mjaftueshëm

Full Spectrum Auditions · 5:51 · Filmed May 2011
Watch next...
Becky Blanton: The year I was homeless
arrow

Share this idea

1,609,052
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Në Audicionet e Spektrit të Plotë në TED, komediani Joshua Walters, i cili është dypolar, ecën në një vijë midis sëmundjes mendore dhe "aftësisë" mendore. Në fjalimin e tij qesharak dhe mendimin provokativ, ai pyet: Kush është balanci i drejtë në mes të mjekimit të çmenduris dhe shfrytëzimit të avantazhit të kreativitetit dhe epokës maniake?

Comedian, activist
Joshua Walters is a bipolar comedian whose work explores language, creativity, beatboxing and madness ... Full bio

Discuss

237 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.