Anthony Goldbloom

Profesionet që do të zëvendësohen dhe ato që nuk do të zëvendësohen nga makinat

1,966,797 views • 4:36
Subtitles in 44 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Të mësuarit e makinave nuk është më vetëm për detyra të thjeshta si matja e riskut të kredive dhe klasifikimi i postës, sot janë në gjendje të bëjnë aplikime shumë më komplekse si vlersimi me nota i esseve dhe diagnostikimi i sëmundjeve. Me këto avancime lind një pyetje e vështirë: A do ta bëjë një robot punën tënde në të ardhmen?

About the speaker
Anthony Goldbloom · Machine learning expert

Anthony Goldbloom crowdsources solutions to difficult problems using machine learning.

Anthony Goldbloom crowdsources solutions to difficult problems using machine learning.