Marco Tempest

Marco Tempest: Magjia e të vërtetës dhe genjeshtrës (dhe iPod-et)

5,453,647 views • 5:07
Subtitles in 47 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Duke perdorur tre iPod-e si sende magjike, Macro Tempest vërtit një meditim të habitshëm ndjesie të zemrës mbi të vërtetën dhe gënjeshtrën, artin dhe emocionin.

About the speaker
Marco Tempest · Techno-illusionist

Marco Tempest is a cyber illusionist, combining magic and technology to produce astonishing illusions.

Marco Tempest is a cyber illusionist, combining magic and technology to produce astonishing illusions.