Youth@Stockholm
x = independently organized TED event

Theme: Global Sparks

This event occurred on
May 20, 2013
12:00am - 12:00am CEST
(UTC +2hrs)
Stockholm
Sweden

– Spridningsmekanismer i det nätverkande samhället.

För andra året i rad har vi det stora nöjet att presentera TEDxYouth@Stockholm – En sammankomst ämnad att ge näring åt nyfikenhet och kreativitet samt att stärka morgondagens unga ledare.

I år har vi samlat ett antal både unga och vuxna talare under temat: Global Sparks – Spridningsmekanismer i det nätverkade samhället. Temat är brett och behandlas från olika vinklar. Somliga talare kommer ge oss personliga berättelser om att bryta igenom bruset, medan andra talare kommer bjuda på spännande, ofta tankeväckande beskrivningar av vår nya verklighet.

Stockholm
Sweden
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Stockholm events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Javiera Rizvi Kabani

- dokumentärfilmare och chef för Svenska institutets ledarskapsprogram för Mellanöstern och Nordafrika. Har nyligen producerat dokumentärfilmen Zero Silence om den arabiska våren som vunnit flera internationella dokumentärfilmspriser. Javiera kommer berätta, både om sina erfarenheter av filmskapandet samt om det uppror som av många kallats ”den första digitala revolutionen”.

Anna-Karin Karlsson

– Glasögondesigner – Har på kort tid, och utan utbildning slagit igenom som en av de viktigaste spelarna inom svenskt mode. Hennes kunder inkluderar bland annat Lady Gaga, Rihanna och Lana Del Rey. Hon kommer berätta om hur han tagit sig dit hon är idag, samt vilken roll globala trendskapare haft för hennes framgång.

Matti Jääaro

– Översättare och språkkoordinator inom The TED Open Translation Project – Kommer berätta om sin stora passion för crowdsourcing samt crowdfunding.

Organizing team

Joakim
Vollert

Stockholm , Sweden
Organizer