ITU
x = independently organized TED event

Theme: Small Moments, Big Transformations (Küçük Anlar,Büyük Dönüşümler)

This event occurred on
April 14, 2024
İstanbul, İstanbul
Turkey

Bu yılın teması anların büyüsünü keşfetmeye odaklanıyor. Çünkü küçük anların yarattığı büyük dönüşümler bizi ve etkinliğimizin ruhunu çok iyi anlatıyor.

"Küçük Anlar, Büyük Dönüşümler" teması, hayatın çeşitliliğini ve anlarımızın gücünü kutlama fırsatı sunar. Bu tema, hayatın karmaşıklığını ve güzelliğini vurgular, çünkü her bir anın, ne kadar küçük görünürse görünsün, büyük bir etkisi olabilir. Her birimizin hayatında, belki de ilk bakışta önemsiz gibi görünen ancak sonuçta hayatımızı şekillendiren anılar vardır. Bu anlar, bizi belki de biz yapan anlardır, değerlerimizi şekillendirir ve hayatlarımızın yönünü belirler.
Bu bağlamda temamız, bireyleri, toplumları ve dünyayı olumlu bir yönde değiştirmek için atılan küçük adımların gücünü vurgular. Hayatın her anını değerli kılmak, anılarımızı kutlamak ve paylaşmak temamızın merkezini oluşturur. Hayatın en basit görünen anları, en büyük değişimleri yaratabilir ve hayatımızı daha anlamlı kılabilir.

Bizimle bu tema altında, hayatınızı değiştiren veya etkileyen küçük anılarınızı paylaşmaya ne dersiniz?

#KüçükAnlarBüyükDönüşümler ile birlikte, hayatımızı daha anlamlı kılan detaylara odaklanıp sizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

#TEDxITU2024

İTÜ Maçka kampüsü
Maçka Kampüsü, Maçka Cad., 34367 Beşiktaş/İstanbul
1
İstanbul, İstanbul, 34353
Turkey
Event type:
University (What is this?)
See more ­T­E­Dx­I­T­U events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Masis Aram Gözbek

Maestro
Born in Istanbul in 1987, he founded the Boğaziçi Jazz Choir, winning two World Championships. Notable awards include 'Turkey’s Most Successful Youth' and 'Entrepreneur of the Year'. He's conducted workshops worldwide and served as a jury member at prestigious events. Gözbek reached the finals of the World Choir Conducting Competition in Hong Kong in 2019 and represented Turkey at the Fosco Corti International Choir Conducting Competition in Italy in 2021. He initiated the 'Sounds of Cultures Project' and the KOROHANE platform. Recipient of the 2021 European Video Award and the 2022 Atatürk Youth Award, Gözbek leads the Boğaziçi Jazz Choir, Boğaziçi Youth Choir, and MAGMA Choirs, conducting seminars globally on choir music. He has lectured at Haliç University Conservatory and is a member of the Yücel Culture Foundation's Board of Trustees since 2018.

Organizing team

Mustafa
Ergen

Istanbul, Turkey
Organizer