Brașov
x = independently organized TED event

This event occurred on
June 9, 2024
Brasov, Brașov
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Filarmonica Brasov
Strada, Bulevardul 15 Noiembrie 50A, Brașov 500097
Brasov, Brașov, 500097
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Brașov events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Adrian Nartea

Adrian Nartea este un actor care a reușit să-și construiască o carieră de succes în teatru film și televiziune. Rolurile din serialele TV „La Bloc” și „Vlad” i-au adus consacrarea.

Augusta Oniță – Bagoly

Augusta Oniță – Bagoy este librar de peste 25 de ani și managerul librăriei Libris St. O.Iosif „cea mai frumoasă librărie din Brașov”. Mereu deschisă ideilor noi și abordărilor inovatoare Augusta acceptă cu entuziasm proiecte noi pentru că îi stimulează ingeniozitatea în situațiile neprevăzute.

Augusta Oniță – Bagoly Oniță – Bagoly

Augusta Oniță – Bagoy este librar de peste 25 de ani și managerul librăriei Libris St. O.Iosif „cea mai frumoasă librărie din Brașov”.

Dragoș Paul Mîrț

Părintele Paul este absolvent al Institutului Teologic Romano – Catolic Franciscan din Roman – județul Neamț ;i cu studii suplimentare la Roma ]n Italia și la Narbonne în Franța. Acum studiază psihologia la Universitatea din Iași – România. Din 2014 este profesor asistent formator în cadrul Institutului Franciscan din Roman și coordonator al centrului cultural „Academia Petru Tocănel”.

Emilian Grigore

Emilian Grigore este inginer constructor de peste 20 de ani. S-a specializat în România și Danemarca în eficiență energetică și sustenabilitate în construcții. Este un promotor neobosit al conceptului nZEB (Nearly Zero Energy Buildigs. Este unul dintre fondatorii mișcării ACTIVIST nZEB în România. Este ambasador al RoGBC (Romania Green Building Council).

Florin Amariei

Florin Amariei este Mintal & Relationalship Coach specializat în relații de cuplu. A realizat timp de 5 ani o emisiune TV pe aceste teme. A avut prilejul să lucreze cu peste 6000 de clienți în programele sale online.

Iancu Guda

Iancu Guda are 20 de ani de experiență în managementul riscului de credit. A studiat cu atenție și dedicare toate fațetele managementului financiar în companii mici, mari și foarte mari. Nu a neglijat nici domeniul finanțelor personale.

János Kelemen

János Kelemen a renunțat la un job bun într-o companie multinațională „pentru a-și trăi libertatea și fericirea așa cum le înțelege el”.

Olga Juverdeanu

Olga Juverdeanu este Managing Director al Global Records București, casa de discuri cu cea mai rapidă ascensiune pe piața românească de entertainment. Are pregătire superioară în finanțe și un MBA. A urcat rapid în carieră de la consultant financiar extern la factorul principal de decizie într-o afacere foarte dinamică.

Răzvan Tecuceanu

Răzvan Tecuceanu este specialist în IT și antreprenor. Este unul dintre pionierii din domeniul fascinant al Inteligenței Artificiale

Timmy Ghiurău

Timmy Ghiurău is innovation leader at Volvo Cars with initiatives around virtual augmented reality, and works with virtual simulations, eye tracking and virtual reality as enables for self-driving cars and user experience research

Organizing team

Tibi
Ruczui

Brasov, Romania
Organizer