Areni Women
x = independently organized TED event

Theme: Two Steps Forward

This event occurred on
November 4, 2023
Suceava, Suceava
Romania

Suceava, un oras cu viziune globala, gazduieste cu mandrie TEDxAreni Women: Two Steps Forward, un eveniment captivant din contextul fenomenului global TED. Mana in mana cu evenimentul TEDWomen 2023 din Atlanta, GA, aducem in inima Sucevei o zi plina de inovatie, dezbatere si inspiratie. Vom explora idei si initiative care schimba lumea, sustinand acei pionieri curajosi care transforma visurile mari in realitate.

Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava
Strada Dragoș Vodă 1, Suceava
Suceava, Suceava, 720184
Romania
Event type:
TEDxWomen (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Areni ­Women events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alina Chinie | ZDA

Moderator Radio
Alina Chinie, cunoscută sub pseudonimul ZDA, este o persoană care nu s-a temut niciodată să înceapă din nou. Pentru mulți, ea a fost “veverița roșcată de la Maruta”, trăind timp de 10 ani în lumea televiziunii. Alina Chinie a urcat pe scene importante și a colaborat cu personalități din lumea mondenă, fiind constant în lumina reflectoarelor chiar de la o vârstă fragedă.

Anamaria Lăzăruc

Delegat ONU Tineret
Lăzăruc Anamaria este o antreprenoare de succes ce iubește psihologia și psihoterapia, având o experiență amplă în proiecte naționale și internaționale. Ea a reprezentat comunitatea suceveană în multe colțuri ale lumii, fiind în prezent delegat de tineret la ONU. A terminat studiile în domeniul psihologiei, iar în 2022 a fondat compania Instincted, prin care își dorește să transforme prevenția pentru sănătate într-un vector de siguranță și de dezvoltare.

Anna Kulik

Impact Entrepreneur
Anna este o cercetătoare multidisciplinară a cărei educație și experiență profesională au început în domeniul arhitecturii dar s-a extins în multe domenii complementare. În prezent, urmează un doctorat în Paris, concentrându-se pe inovația cu impact și antreprenoriatul social. Se remarcă nu doar prin numeroase premii și distincții, ci și prin înființarea întreprinderii sociale Hepp, o organizație care abordează probleme legate de sănătate și bunăstare prin intermediul artelor și revitalizarea spațiilor urbane nefolosite.

Katerina Todorovski

Head of Brand Marketing BCR
Cu peste 17 ani de experiență în Marketing, Comunicare și Strategii de Brand, atât din perspectiva agenției cât și din cea a clientului, Katerina a lucrat cu diverse branduri și industrii, cum ar fi telecomunicațiile, FMCG și băncile. Katerina deține o înțelegere profundă a comportamentului consumatorului, a tendințelor pieței și a strategiilor eficiente de comunicare. Îi place să creeze povești captivante ale brandului, să coordoneze echipe cross-funcționale și să conducă campanii de marketing inovatoare.

Klavier ART

Pentru un moment artistic de excepție, pentru a delecta publicul pe plan sonor, am invitat pe excepționalii Corina Răducanu și partenerul ei de viață și pian, Eugen Dumitrescu. Alături de o invitată specială, cei trei au creat împreună magie pe scena prin concertul de pian la șase mâini.

Laura Coman

Antreprenoare
Laura Coman a început propria firmă în timpul facultății cu doar 300 de euro și a transformat-o într-un adevărat brand, OurDesign, care a atins o cifră de afaceri de peste un milion de euro. Pasionată de artă, scris și coaching, transformă gândurile în cuvinte care rezonează în sufletele oamenilor. Este și o mamă și soție dedicată bunăstării, sportului și alimentației sănătoase, găsind inspirație în experiențele dificile din trecut și considerând schimbarea drept motorul evoluției personale.

Roxana Dumitrache

Manager Cultural
De-a lungul anilor, a lucrat la comisia europeană pe politici care prioritizează egalitatea de gen, echitatea socială , incluziunea socială , a condus, vreme de un an , misiunea institutului cultural român de la Londra , iar de 8 ani este coordonator de programe culturale la institutului cultural român . Este prima feministă din românia care a apărut pe coperta unei reviste pentru femei, într -un număr dedicat sănătății feminine.

Organizing team

Ciubotari
Tudor

Suceava, Romania
Organizer

Stefan
Derscariu

Suceava, Romania
Co-organizer