Bilkent U
x = independently organized TED event

Theme: Find The X On The Map

This event occurred on
February 10, 2024
Ankara, Ankara
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Ankara
Ankara
Ankara, Ankara, 06100
Turkey
Event type:
University (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Bilkent ­U events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Hilal Zeyneb Saraç

1998 Ankara doğumlu Türk milli yüzücü. TED Üniversitesi elektrik elektronik muhendisliği ve hukuk ek dalı mezunu. Türk Havacılık Uzay Sanayii mühendisi. Çanakkale Boğazı şampiyonu. Istanbul Boğazı şampiyonu ve rekortmeni. 10 km Türkiye şampiyonu. Masterlar Dünya 2.si. Türkiye'nin ilk büyük yaş açık su milli yüzücüsü.

Sertaç Yalçın

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2008 yılında mezun oldu. 2009 yılında Ankara Barosu’na girdi. 2010 yılında, Yalçın Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nu Ankara merkezli olarak kurdu. Yalçın Hukuk ve Danışmanlık Bürosu bünyesinde; yerli ve yabancı kamu ve özel tüzel kişileri ile gerçek kişilere butik hukuki danışmanlık hizmetleri vermeye devam ederken, 2014 yılında marka haklarına da sahip olduğu Arabica Coffee House Markasını, eşi Mimar Elif ÜLGER YALÇIN ile birlikte Ankara merkezli olarak kurdu. Halen sahibi olduğu Yalçın Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nda profesyonel olarak avukatlık faaliyetlerine devam ederken, kurucu ortağı olduğu Arabica Coffee House Markasının en büyük yatırımcısı olmasının yanı sıra, Markanın İcra Kurulu Başkanlığı görevini de yürütmektedir. Birçok sivil toplum örgütüne üyeliği bulunmaktadır.

Organizing team

Gizem
Torun

Ankara, Turkey
Organizer