Youth@AvenorCollege
x = independently organized TED event

Theme: Top of the World: What's Next?

This event occurred on
November 18, 2023
Bucharest, București
Romania

In a world where the pursuit of excellence is celebrated, TEDxYouth@AvenorCollege invites you to embark on a unique journey – one that delves into what happens after individuals, particularly achievers, have reached the pinnacle of their success. This event goes beyond the glamour of triumph to explore the transformative power of personal growth and resilience in the face of new challenges.

Our speakers, all exceptional leaders and influencers, will share their stories of triumph and the transformative journeys that followed. They will take you on a captivating voyage through the challenges, the highs and lows, and the profound changes that occur as they navigate the path beyond excellence.

This event is a celebration of resilience, adaptability, and the courage to embrace change. You'll hear about the moments of doubt, the crucial decisions, and the lessons learned when striving to maintain and build upon success. Our speakers will reveal the importance of seeking guidance, fostering a growth mindset, and the joy of continuous self-improvement.

Șoseaua București-Ploiești 42D
Bucharest, București, 061443
Romania
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Avenor­College events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Adelina Toncean

Founder of Blondie Association
Adelina Toncean este fondatoarea Asociatiei Blondie, care zboara copiii spre viata. Impreuna cu echipa Blondie, transporta in regim de urgenta, pe cale aeriana, copii grav bolnavi a caror singura sansa de supravietuire este o interventie in strainatate. Persoanele care au nevoie de tratament în străinătate își pot deconta valoarea tratamentului, însă nu și valoarea transportului, care este foarte costisitor. Adelina a ajutat 400 de copii sa ajunga la operatii sau tratamente, iar acum este foarte aproape de a achizitona prima ambulanta aeriana din Romania.

Adriana Istrate

Finance and personal transformation courses
Adriana Istrate este singura femeie din Romania care a alergat maratoane pe toate continentele, din Antarctica pana la Polul Nord. Acum 10 ani, a renuntat la jobul de consultant bancar si a inceput sa alerge singura, fara ajutor, din dorinta de a se reinventa si pentru ca nu se simtea fericita. Spune despre performanta ei ca este o dovada de perseverenta si de autodepasire. Acum, nu mai alearga in competitii extreme, este profesor de educatie financiara si isi doreste sa dea inapoi comunitatii ceea ce ea a castigat prin sport.

Alex Bogdan

Actor
Alex Bogdan este actor de teatru si film, lucrand si in proiecte de televiziune. In copilarie, a facut atletism de performanta, a fost multiplu campion national si inca este, dupa 20 de ani, detinatorul recordului national la octathlon Juniori 3. Alex s-a indreptat spre teatru si film dupa o accidentare si a jucat in filme precum “Morometii 2” si “Babardeala cu bucluc sau porno balamuc”. A fost parte si dintr-o campanie impotriva jocurilor de noroc, dupa ce a povestit in spatiul public despre anii in care a fost si el dependent de acestea.

Cristiana Oprea

Rally driver
Cristiana Oprea este pilot de raliuri si prima romanca care a concurat in Campionatele Mondiale si Europene de Raliuri. Desi este dubla absolventa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism din Bucuresti, Cristiana a ales sa lucreze in PR pentru Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Acum, ea este pilot de raliuri si lupta pentru integrarea si promovarea femeilor in motorsportul romanesc.

Mihail Pautov

Medical specialist in general surgery
Mihail Pautov este medic specialist in chirurgie generala si unul dintre cei mai urmariti medici din online-ul din România. A lucrat, de-a lungul timpului, in mai multe spitale din tara, iar acum, cu peste 25 de milioane de vizualizari pe platformele de social media, Dr. Mihail face educatie medicala pentru publicul general. Este prezentatorul emisiunii medicale “MediCOOL” de la Antena 1 si isi doreste sa porneasca un program national de constientizare a sanatatii mintale in Romania.

Paula Herlo

Journalist
Paula Herlo este jurnalist si unul dintre realizatorii emisiunii “Romania, te iubesc!” de la ProTV. A absolvit Facultatea de Textile din Arad si, in urma unui concurs, a devenit corespondent ProTV. De atunci, Paula a castigat premiul Emmy pentru televiziune in 2008, alaturi de o echipa a Stirilor ProTV, iar anchetele si campaniile ei au schimbat legi. Ea continua sa se implice in comunitate si este o parte activa in proiectul Asociatiei Daruieste Viata, “Noi facem un spital”, alaturi de cele doua fondatoare.

Virgil Stanescu

President of Sports HUB
Timp de zece ani căpitanul echipei Naționale a României și de cinci ori desemnat drept cel mai bun jucător de baschet român, Virgil Stanescu este Presedintele proiectului Go Scholarship. Proiectul sustine performamta tinerilor sportivi din Romania, oferindu-le suport in educație, nutriție, antrenament, recuperare, mental skills și social smartness. Deține un masterat în integrare economică europeană si în Leadership și Management, a fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Baschet si crede in puterea de educatie a sportului.

Organizing team

Sandra
Pitu

Bucharest, Romania
Organizer

Cristina
Willows

Co-organizer
  • Brianna Corcodel
    Operations
  • Filip Tudose
    Operations
  • Iarina Mazilu
    Marketing/Communications
  • Iarina Rata
    Operations
  • Karina Pitu
    Marketing/Communications
  • Luca Paius
    Partnerships/Sponsorship
  • Mara Bandila
    Production
  • Miruna Petre
    Marketing/Communications
  • Sara Rosca
    Production
  • Sofia Ene
    Curation
  • Teodora Raducanu
    Curation