Veemarktkade
x = independently organized TED event

Theme: Een stad voor iedereen: de stad van de toekomst, de toekomst voor de stad

This event occurred on
November 30, 2023
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
Netherlands

Het allereerste TEDx-evenement van Den Bosch is een feit. TEDxVeemarktkade vindt plaats op 30 november aanstaande in de Gruyterfabriek. Deze eerste editie van het TEDx event, georganiseerd voor en door jongeren, draagt het thema "Een stad voor iedereen: de stad van de toekomst, de toekomst voor de stad" uit.Het evenement heeft een bijzondere missie: jongeren inspireren en een podium te geven. Want waarom zouden al die jonge Bosschenaren niet het podium verdienen om hun inspirerende verhaal te doen? Alle "Ideas Worth Spreading" zijn hier welkom!

Wees voorbereid om een avond lang geïnspireerd te worden door sprekers met thema's zoals duurzaamheid, gezonde voeding, mental health en de creatieve stad. Vooraf is er een markt waar alle organisaties waar jongeren actief zijn, geïnspireerd worden of gemotiveerd door kunnen worden aanwezig. Niet getreurd, in de pauze is de markt er ook nog! Geïnspireerd en gemotiveerd door alle sprekers? Tijdens het naborrelen kan je onder het genot van een hapje en drankje nog met of over de sprekers napraten.

Om het zo toegankelijk mogelijk te maken, zijn de ticket gratis. Alles wat jij wilt en kan bijdragen wordt natuurlijk onwijs gewaardeerd! Doe dit dan ook onder het kopje "Donaties" bij de link naar het evenement.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, 5222 AE
Netherlands
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Veemarktkade events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Harmen van Heist

Duurzame stad
Harmen van Heist bouwt aan energienetwerken in Afrika, praktisch en door lokaal ondernemerschap aan te wakkeren. Hij ziet een commercieel schaalbare business vooral als een middel om echte impact te realiseren.

Indra Zomers

Gezonde stad
Indra heeft een spel bedacht om het taboe rondom mentale gezondheid te doorbreken. In coronatijd merkte Indra dat ze zich steeds minder goed voelde en heeft daarom hulp bij haar ouders en een psycholoog gezocht. Nadat ze zich goed voelde heeft Indra een kaartspel bedacht om andere jongeren te helpen met mentale problemen.

Jeroen Bouman

Gezonde stad
Jeroen, eigenaar van Werk Atleet. Traint werkend Nederland op het gebied van échte gezondheid met als specialisme: stress, adem en beweging

Jopie de Zeeuw

Duurzame Stad
Jopie de Zeeuw is facilitator en procesontwerper. In haar processen zoekt ze naar vernieuwende perspectieven en is ze aanjager van nieuwe verbindingen. Ze zet verbeelding in om innovaties te versnellen. Dat doet ze voor lokale en internationale projecten.

Judith Mingers

Creatieve/Duurzame stad
Judith is puur, dol op natuur en alles met een lange levensduur! Als enthousiaste voorvechter van duurzaam gedreven ondernemerschap is Judith Mingers toegewijd aan het inspireren van anderen om hun kracht te vinden in betekenisvolle beslissingen. Haar ervaringen variëren van wereldse avonturen op zoek naar antwoorden, ontdekkingsreizen die haar persoonlijkheid vormden tot het omarmen van haar eigen kracht in onzekere tijden. Ze is van mening dat je mag lijden maar deze pijn kan omzetten als katalysator om je eigen leven te leiden!!

Tommy Zonneveld

Creatieve stad
Tommy Zonneveld 27 jaar, acteur en theatermaker. Ik maak voorstellingen over diversiteit en identiteit. Daarnaast altijd bezig met het theater toegankelijk maken voor elke doelgroep.

Organizing team

Samira
Racdu

Den Bosch, Netherlands
Organizer