Girona
x = independently organized TED event

Theme: Tornem a pensar!

This event occurred on
March 15, 2024
Girona, Girona (ca)
Spain

Et donem la benvinguda a TEDx Girona · Tornem a pensar!

Els moments de canvi, de transformació, d’incertesa i d’ambigüitat són un desafiament per als nostres pensaments, una oportunitat que ens fa replantejar el món que ens envolta. I aquest és el repte del TEDxGirona 2024.

Tornem a pensar és més que un lema, és una crida a la reflexió, a la recerca de solucions per als nous reptes als que ens enfrontem en el moment actual. Una jornada en què comptarem amb un perfil divers de conferenciants que compartiran les seves idees i que ens donaran una nova perspectiva sobre temes personals i de superació, noves competències professionals o sobre quin paper juga la innovació, entre altres.

Esperem que t’uneixis a nosaltres, al TEDxGirona 2024. Noves perspectives i noves idees que ens faran tornar a pensar!

Auditori de Girona
Passeig de la Devesa, 35
Girona, Girona (ca), 17001
Spain
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Girona events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alfons Cornella

actornemapensar@gmail.com
Fundador i president d'Infonomia i de Institute of Next, espais per ajudar les organitzacions a pensar en el futur que ve i en com les afectarà. És consultor d'empreses, i ha dirigit més de 100 projectes sobre creació de cultura i dinamització d'equips d'innovació en tota mena d'organitzacions, especialment en el sector privat. Ha escrit 42 llibres sobre diversos temes, en particular sobre innovació i tecnologia com a motors de transformació de les empreses. Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona, Master of Science in Information Resources Management per la Syracuse University de Nova York, i Diplomat en Alta Direcció d'Empreses per ESADE, Barcelona.

Àngels Morales

amtornemapensar@gmail.com
Nascuda a Girona l'any 67, llicenciada en medicina per la UAB i màster en Economia de la Salut per la UB-UPF ràpidament va orientar la seva carrera professional cap a la gestió sanitària. Ha liderat equips, en diferents nivells de responsabilitat, en 4 institucions del sector sanitari públic durant més de 20 anys. Clarament orientada a resultats i plenament convençuda que la força de les organitzacions són les persones, la seva principal preocupació és generar projectes sòlids, entorns saludables i equips de treball que permetin a les persones desenvolupar-se per assolir els millors resultats de qualitat. En els darrers anys, davant la manca d'eines en gestió de conflictes a les organitzacions, s'apropa a la cultura de pau i al món de la mediació que li ofereixen una apassionant mirada amb noves possibilitats per gestionar equips professionals en institucions sanitàries, en entorns canviants i amb alts nivells d'exigència assistencial.

Gaspar Hernández

ghtronemapensar@gmail.com
Gaspar Hernández és escriptor i periodista. Dirigeix i presenta, a Catalunya Ràdio i Tv3, L'ofici de viure (premi Ciutat de Barcelona "per la seva innovació i rigor", segons el jurat). I premi Zapping, en la seva versió televisiva, "pels valors que transmet". Com a escriptor ha guanyat el premi Josep Pla per la novel·la "El silenci". També ha publicat les novel·les "La terapeuta", "La dona que no sabia plorar", i l'assaig "La llibertat interior". El seu últim llibre és "El radiofonista" (Columna). Durant molts anys va presentar informatius, a Catalunya Ràdio, i programes de tertúlies i magazins. Entre d'altres, l'informatiu Catalunya Nit, el Catalunya Matí, i El Matí de Catalunya Ràdio de l'estiu.

Txell Costa

info@txellcosta.com
Txell Costa és la fundadora de Txell Costa Group®, una consultoria empresarial estratègica amb visió humanista i un mètode propi que garanteix rendibilitat, realització personal i aportació social. Amb formació en periodisme, comunicació política i màrqueting, ha compartit la seva visió en més de 10 universitats i és col·laboradora habitual en mitjans de comunicació. Ha estat l'única representant de la Unió Europea en el primer programa de lideratge femení de Yale. Ha rebut diferents reconeixements: el 2020 va ser escollida una de les 100 dones líders a Espanya, el 2017 «Talent emergent» als premis Fem Talent que atorga la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya, i el 2018 va rebre el premi eWoman Girona per la seva trajectòria professional i lideratge en l'entorn digital i tecnològic. Ha assessorat milers d'emprenedors i també a grans empreses com AirBnB, ISDIN, Vueling i Nestlé-Purina. És autora dels bestsellers "Working Happy" i "Liderar en femení per a homes i dones".

Xavier Marcet

xmtornemapensar@gmail.com
És consultor internacional en estratègia, innovació i transformació d'empreses, feina en la qual ha treballat per empreses com Seat, Sony, Banc Santander, HP o AstraZeneca, també per a moltes universitats i administracions públiques en més de 20 països. És fundador de la Barcelona Peter Drucker Society i és promotor del moviment entorn del Managememt Humanista. Ha publicat diversos llibres de management alguns com "Esquivar la Mediocridad" que va per la seva 21a edició o "Crecer haciendo Crecer" que va per la 8a edició (Plataforma Editorial). Els seus articles al Suplement Dinero de La Vanguardia dels diumenges tenen un altíssim impacte en les xarxes socials. Xavier Marcet ha estudiat a la UAB, a ESADE i a la Universitat de Berkeley.

Xevi Verdaguer

xvtornemapensar@gmail.com
Especialista en Psiconeuroimmunologia i divulgador científic, diplomat en Nutrició Humana i Dietètica (Universidad Isabel Burgos), a més a més de Fisioteràpia per la UCAM de Múrcia. Col. AM. 1468. Director i fundador de l'Institut Xevi Verdaguer (Barcelona, Madrid i Olot) i director de l'Acadèmia Xevi Verdaguer. La seva dilatada carrera inclou també la publicació de dos llibres: Transforma la teva salut i Cuida't.

Organizing team

Carme
Fort Masdevall

Girona, Spain
Organizer
  • Esther Rodríguez
    Marketing/Communications