Ad Libitum Voices
Grupul Ad Libitum Voices este unul dintre cele mai cunoscute grupuri pop-opera din sud estul Europei. Grupul se face remarcat atât în țară cât și în străinătate prin coloristica vocală bine echilibrată a celor patru membri, dar și prin personalitățile lor puternice. Termenul muzical ad libitum, corespondentul italienescului a piacere, înseamnă libertate în interpretarea unui fragment muzical. El descrie cel mai bine activitatea artistică a grupului: diversitatea repertoriului și o amprenta personală asupra pieselor abordate. Grupul este format din doi tenori, un bariton și un bas: Tiberius Simu, Sergiu Coltan, Vlad Morar și Cristian Ignuta, absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică.
Adrian Florea
Adrian Florea și-a început cariera ca Sales Executive într-o multinațională și a devenit în scurt timp manager al unei echipe de vânzări. Trainingurile la care-l trimitea compania l-au convins că ar putea susține și el cursuri, așa că în anul 2000 a fondat Trend Consult, una dintre primele companii de consultanță și training din țară și prima care a adus în România formatul învățării experiențiale. Misiunea lui personală este să ajute echipe de management, atât din structuri private, cât și publice, să construiască culturi constructive și sănătoase, care să-și atingă rezultatele dorite fără să-și trateze angajații ca pe niște simple resurse umane. Interesat încă din timpul facultății de cultura de organizație, care a fost și tema lucrării lui de licență la ASE în 1997, Adrian Florea a contribuit de-a lungul timpului la numeroase proiecte de transformare a culturilor organizaționale prin care și-a dezvoltat o abordare proprie a domeniului. În autoizolarea de la începutul pandemiei din 2020, și-a sistematizat ideile despre subiect într-un model sintetic și ușor de parcurs: STELL*R.
Alexa Popovici
De când se știe, dansul și gimnastica au fost pasiunile ei. A realizat de la prima clasă de Zumba că împărtășirea fericirii prin dans duce de fapt energia acestei pasiuni la un alt nivel. Acum, Alexa își dorește să molipsească cât mai multă lume cu pofta de a dansa, de a simți liber pașii de dans și ritmul muzicii.
Alexandra Mircea
Dr. Alexandra Mircea este cel mai urmărit medic dentist pe Social Media din România. Este medic stomatolog de peste 12 ani, specialist parodontolog, certificat Invisalign și fondatoarea clinicii Dentalist. Conduce o echipă medicală în București și acordă o atenție deosebită
educației despre igiena și tratamentele stomatologice. Clipurile video realizate de ea au devenit virale pentru publicul din România având astfel peste 700 de milioane de vizualizari în toate rețelele de socializare.
Din 2019 și până în prezent, dr. Alexandra Mircea a obținut multiple certificări în cadrul Harvard Business School, din Statele Unite, care o ajută în drumul său antreprenorial de succes.
Alina Rusu
Alina S. Rusu (biolog și psiholog) a obținut titlul de doctor în Științele Naturii în 2004 la Universitatea din Zürich, Elveția. În prezent este profesor universitar și coordonator al Centrului de Implicare Civică la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca. Alina a publicat numeroase lucrări, capitole și cărți în domeniile de studiu științific (etologie) al comportamentului animal și uman, al interacțiunilor pozitive dintre oameni și animale, psihologiei evoluționiste și învățării bazate pe compasiune. În prezent, este unul dintre Ambasadorii Fulbright în mediul academic din România, reprezentant regional pentru Europa Centrală și de Est al International Association of Human-Animal Interaction Organization (IAHAIO), și membru fondator al European Association of Service-Learning in Higher Education (EASLHE).
Ana-Maria Rusu
Ana Maria Rusu este absolventă a Universității de Arte ”George Enescu” Iași, secția Pedagogie muzicală. Primii 11 ani ca profesoară i–a petrecut în orașul Bârlad (județul Vaslui) unde și-a desfășurat activitatea didactică. Din 2016 este profesor de Educație muzicală în Focșani. E un dascăl care își dorește ca mesajul său să fie perceput, asimilat și înțeles de către toți copiii fără excepție. Crede că aceste e idealul către care tind toți cei pentru care meseria de profesor reprezintă mai mult decat o slujbă, pentru care aceasta a devenit în timp, slujire. Abordările sale didactice nu au altă menire decât aceea de a oferi un posibil traseu, o cale care poate va conduce către implicarea tuturor actorilor interesaţi direct (copii, profesori, părinţi) în procesul de dezvoltare al celor mici, de a-i implica în ctivități diverse, antrenante, de a nu-i lăsa să devină privitori pasivi, dar mai ales își dorește ca ele să constituie un început, începutul contribuțiilor sale pentru oricine, oriunde, este pur și simplu interesat și preocupat de soarta tuturor copiilor. În 2023 a fost selectată în Top 50 profesori din lume pentru competiția anuală Global Teacher Prize.
Andrew Taylor
Andrew Taylor has over 27 years of experience in business as a headhunter, management consultant, interim HR director, learning facilitator, and with teaching experience in business schools in Europe, North America, and Asia. He earned his Ph.D. in 1998 from Cardiff University. In 2000, he launched Connect CEE and leads Transilvania Executive Education, whose EMBA program has reached 10 cohorts and developed a global partnership with the University of Buckingham in the UK. He has published 6 books, the most recent being Making Sense of Digital Disruption: A Practical Guide for Executives.
Mara Bria
Psiholog, doctor în psihologie, Mara Bria are peste 15 ani de experiență în cercetare și consultanță organizațională. Pasionată de cunoaștere, creează și coordonează proiectele de cercetare Mind Education și Școala pentru Cuplu. Este gazda și realizator Mind Education Podcast, un proiect prin care conectează cu sensibilitate știința cu viața practică. Predă de asemenea la Facultatea de Psihologie, Universitatea Babeș-Bolyai două cursuri despre bunăstarea emoțională în organizații. Sindromul burnout a fost tema tezei de doctorat iar cercetările publicate în jurnale de specialitate internaționale au fost printre cele mai citite.
Radu Țibulcă
Radu Țibulcă este creator de divertisment, on-line creator și actor român, născut la Iași, în anul 1996. Încă din liceu, a făcut parte dintr-o trupă de teatru în limba franceză, acolo unde și-a descoperit pasiunea și veleitățile pentru lucrurile din sfera creativă. Parcursul său în mediul on-line a început în anul 2015, imediat după terminarea liceului, realizând diverse sketch-uri comice pe care le posta ulterior pe conturile sale de socializare. Astfel a ajuns în atenția publicului, multe dintre clipurile postate ajungând la sute de mii, uneori chiar milioane de vizualizări. În anul 2017, acesta a început colaborarea cu grupul umoristic 3chestii, alături de care a realizat sketch-uri având conținut comic, sketch-uri care însumează cumulat peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube și Facebook. În anul 2018, la vârsta de 21 de ani, radu a debutat în radio, devenind cel mai tânăr realizator de matinal, la un post național, în cadrul emisiunii “Dimineața blană”, la PRO FM. Un an mai târziu, devine actor principal și scenarist al serialului moldovenii, o co-producție 3chestii și KanalD. În anul 2021 a lansat podcastul Vin de-o poveste, proiect ce a adunat deja peste 150 de episoade ce însumează peste 50 de milioane de vizualizări. În anul 2023, podcastul realizat de Radu a fost cel mai urmărit format de acest gen din România.
Sânziana Tarța
Sânziana Tarța e creață, înaltă, șatenă. Albă, albă la pielea care de multe ori e senzibilă și uscată așa că, din cauza asta, nu se lasă prea tare bronzată. Deci, în general e destul de palidă și îi place să-și pună din când în când un strop de roz în obraz. E actriță, pictoriță, cântă cu drag și sonor și e înamorată de toate artele pe care le practică în pas de dans. În fiecare zi învață să respire profund și conștient și caută să se bucure de fiecare moment. Îi plac culorile, norii, cerurile la orice oră din zi, ceaiurile (are o colecție enormă), îmbrățișările, zâmbetele, adevărurile, întrebările, descoperirile, apele care curg și apele care stau, frunzele, florile și mai nou, fluturii.
Din 2014 e actriță la Teatrul Național din Cluj-Napoca. A fost timp de doi ani în Lotul Național de dans sportiv și timp de zece, trainer la Festivalul Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis. Din 2023 e trainer pentru adolescenți la Academia Studiourile Buftea.