Lleida
x = independently organized TED event

This event occurred on
November 17, 2023
Lleida, Lleida (ca)
Spain

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Orfeó Lleidatà
Carrer Sant Martí, 60, 62
Lleida, Lleida (ca), 25004
Spain
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Lleida events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Assumpció Vilaseca Viladrich

Arquitecta
Arquitecta. La seva inquietud la porta a realitzar el Màster en bioconstrucció IBN-IEB-UDL (Institut für Baubiologie + Oekologie Neubeuern, l’Instituto Español de Baubiologie i la Universitat de Lleida) i el Postgrau en Gestió Energètica d’Edificis. La seva especialització és en Geometria Natural i Sagrada. Actualment compagina les tasques de professional liberal amb les de docència a l’Escola d’Art Municipal de Lleida en el cicle de grau superior de ‘Projectes i direcció d’obres de decoració i d’arquitectura efímera’ a més de realitzar tasques d’assessorament tècnic al Col·legi d’Arquitectes de Lleida. Des del juliol de 1998, desenvolupa projectes d’arquitectura tot i que, en l’actualitat, la seva activitat està centrada en la Bioconstrucció i la salut a l’hàbitat i a les edificacions.

Helena Aznar

Mestra
Mestra i llicenciada en Geografia i Història. Directora a l’Institut Escola Magraners de Lleida. Especialista en educació visual i plàstica. Amant de l’art i de les reaccions que provoca en els infants. Sempre intentant que la creativitat surti a la llum.

Joan Alvares

Periodista i director creatiu
És soci i director creatiu a PutosModernos. Periodista de formació, publicista de professió i copywriter per exigències del guió. En el camp de la publicitat ha dirigit campanyes per Nike, Lacoste, Beefeater, Ray-Ban, Cabify,Roxy, Damm, Pepsi, Absolut, Red Hat, Imagin, Pompeii, Deutsche Bank, Malpaso Ediciones, Penguin Random House, Mobile World Capital, Teatro de la Maestranza, Spotify o Ajuntament de Barcelona. Creador i co-guionista de la sèrie homònima a Filmin i professor en universitat com l’Istituto Europeo di Design (IED). El seu treball ha estat reconegut amb 4 premis Laus (ADG-FAD), amb el Premio Graffica i amb el premi a Creativo del Año (Agripina, 2021). Aquest 2023 Forbes l’ha inclòs en la Llista dels 100 Creatius espanyols més influents en el món dels negocis.

Jordi Murgó Ambou

Expert en cyberseguretat i hacktivista
Expert en cyberseguretat a GFT i al departament Antifrau de BBVA. És un “vell hacker” de 55 anys que ha treballat als departaments de Recerca i Innovació d’Indra i GFT, participant en projectes d’anàlisi massiu de dades, documents i imatges per al sector financer. Aquest hacker amb ètica, hacktivista amb causa, inquiet i irreverent per naturalesa, té una màxima: les regles estan per hackejar-les.

Lídia Vives

Fotògrafa i artista visual
Fotògrafa i artista visual amb base a Barcelona. La seva obra ha estat publicada en revistes com ara Esquire i Vogue Itàlia, i exposada en nombroses galeries, fires i museus arreu del món, incloent el Louvre de París i la galeria Saatchi de Londres. Des de la seva primera exposició el 2013, la Lídia ha viatjat pel món presentant la seva obra i ha rebut diversos premis internacionals, incloent medalles d’or al Trierenberg Super Circuit el 2018, el premi Fine Art Photographer of the Year als Monochrome Awards el 2021 i el Professional Photographer of the Year 2021 als MUSE Photography Awards. A més de la seva feina com a fotògrafa publicitària i de moda, Lídia ven la seva obra a col·leccionistes, decoradors i arquitectes.

Mª Pilar Salillas Teruel

Enòloga
Directora general i enòloga del Celler Lagravera. De formació, enginyera agrònoma i una enamorada de la viticultura, fet que la porta a llicenciar-se en enologia primer i en sommelieria després. Ha treballat en cellers de Califòrnia, de la Terra Alta, de la vall del Cinca i de casa nostra; primer a Raimat i després al celler Lagravera d’Alfarràs.

Nona Aixalà

Mestra
Mestra i cap d'estudis a l’Institut Escola Magraners de Lleida. És especialista en educació musical i és fan de les persones. De totes. Siguin com siguin. Interessada en qualsevol tema, però sobretot amant de la música i de les emocions que provoca en els alumnes.

Patrícia Aymà Maldonado

Biotecnòloga i enginyera ambiental
Presidenta i CTO a VEnvirotech Biotechnology, una start-up dedicada a la transformació de residus orgànics a bioplàstics biodegradables mitjançant bacteris. Biotecnòloga i enginyera ambiental de formació, l’any 2018 funda Venvirotech Biotechnology on en l’actualitat executa funcions de CTO liderant el desenvolupament tecnològic dels bacteris productors de bioplàstic.

Organizing team

Jordi
Gervas

Organizer