NKPPBjelovar
x = independently organized TED event

Theme: Prostor za ideju

This event occurred on
September 8, 2023
Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska županija
Croatia

In a small town Bjelovar 10th TEDxNKPPBjelovar will be held! If you want to get inspired, laugh and leave happy be there!

Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar
Trg Eugena Kvaternika 11
Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska županija, 43000
Croatia
Event type:
Library (What is this?)
See more ­T­E­Dx­N­K­P­P­Bjelovar events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Baiba Krumina

Certified Trainer
Baiba Krumina helps individuals, teams and their leaders to live happier, kinder and less stressful work lives. Her mindfulness teacher qualification from UCSD Mindfulness Center, USA with the background in corporate finance makes her uniquely qualified mindfulness trainer in organisations.

Dijana Hodalić

profesorica fonetike i ruskog jezika
Dijana Hodalić profesorica fonetike i ruskog jezika. Nakon obavljenog staža i položenog ispita pri Odjelu za fonetiku Hrvatskog filološkog društva, osposobljena je za samostalno obavljanje poslova učitelja Govorništva. Radila je kao nastavnik ruskog jezika u srednjim školama, 20 godina kao fonetičar na HTV-u, a sada ima svoju tvrtku DiFon d.o.o. Studio za komunikaciju slušanje, glas i govor. Radila je kao mentor u Govorničkim školama za srednjoškolce iz cijele Hrvatske, osmišljavala i vodila radionice Govorništva, Poslovnog govorništva, Glasa, Javnog nastupa, Estetske fonetike... u mnogim tvrtkama i u elektronskim medijima. Radi s djecom i odraslima na komunikaciji, slušanju, glasu i govoru.

Đuro Gavran

filmski redatelj
Đuro Gavran je filmski redatelj i suosnivač producentske kuće Pipser. Režirao je više od 30 dokumentaraca među kojima su nagrađivani dokumentarni film „Jedna od nas“ i dokumentarna serija „Dobra ekonomija“. Režirao je i niz dokumentaraca za Europsku radiodifuznu uniju (EBU) koji se fokusiraju na djecu i različitost, a trenutno razvija dugometražni dokumentarni film o odnosu očeva i djece te se bavi produkcijom promotivnih i korporativnih filmova koji promoviraju održivu budućnost.

Ela Naranđa

digitalni marketing
Ela Naranđa ima preko sedam godina iskustva u digitalnom marketingu (Startup, tri uspješne Crowdfunding kampanje, Hanza media, Infobip), predavačica je u CUK Bjelovar i vlasnica obrta za digitalni marketing elaOrange. U slobodno vrijeme bavi se pčelarstvom.

Irma Unušić

umjetnica
Irma Unušić bavi se edukativnim, koreografskim, izvođačkim i producentskim radom u području suvremenog plesa. Umjetničku organizaciju SHOOMA osniva u ljeto 2017. s glavnim ciljem stvaranja umjetničkog sadržaja za djecu i mlade s velikim naglaskom na inovativnost i angažiranost. Surađuje s DIVERT kolektivom gdje širi svoje polje djelovanja na inkluzivni ples.

Organizing team

Lucija
Miškić Barunić

Bjelovar, Croatia
Organizer

Ana
Peranić

Bjelovar, Croatia
Co-organizer
  • Goran Barunic
    Team member
  • Marija Ježek
    Team member
  • Neda Adamović
    Team member
  • Tihana Lončarić
    Team member
  • Tomislav Adamović
    Team member