Özkent Akbilek Fen Lisesi Youth
x = independently organized TED event

This event occurred on
March 20, 2024
Etimesgut, Ankara
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

TEDxÖzkent Akbilek Fen Lisesi
Ayyıldız Mahallesi, 1558. Cd., 06796 Etimesgut/Ankara
Etimesgut, Ankara, 06796
Turkey
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­DxÖzkent ­Akbilek ­Fen ­Lisesi ­Youth events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Erdal KORKMAZ

Akademisyen
Lisans programını İstanbul Üniversitesinde tamamlamıştır. Yüksek Lisansını ise Gazi üniversitesi'nde tamamlamıştır. Doktorasını Ankara Üniversitesi'nde yapmıştır. Birçok akademik yayını ile alanında prestijli bir konumdadır.

Murat ERTAN

Eğitimci- Yazar
1 Ocak 1966 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Programları Öğretim alanında Lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde "Eğitimin Sosyal Temelleri ve Tarihi" alanında tamamlamıştır.

Rüştü BAYINDIR

Youtuber
Celal Bayer Üniversitesi'nden fakülte ve bölüm birincisi olarak mezun olan, akademik anlamda başarılı bir yazardır. Üzerine girdiği KPSS sınavından da bölümündeki sıralamada ilk 200'e girmiş ve büyük bir başarı elde etmiştir.

Tuba DERE

Eğitimci - Yazar
Gazi Üniversitesi Anaokulu Öğretmenliği ön lisans programından 1991 yılında, Gazi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinde Çağdaş Yayıncılık ve Yayıncılık Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı ve “Çocuk Dergilerinde Grafik Tasarım” konulu bir tez hazırladı. Bir süre Milli Eğitim Bakanlığının çeşitli okullarında edebiyat öğretmenliği yaptı. Hâlen bir devlet kurumunda çalışıyor. Bir süredir yetişkin ve çocuklarla yaratıcı okuma ve yazma atölye çalışmaları yürütüyor. Öykü ve yazıları Ayraç, Arka Kapak, 14 Şubat Dünyanın Öyküsü, Lacivert Öykü ve Şiir, Hece Öykü, Ayna İnsan dergilerinde, Öykü Gazetesi’nde, Kitap Haber, Edebiyat Haber, Egoist Okur internet sitelerinde, masalları ise Beyaz Bulut çocuk edebiyatı dergisinde yayınlandı ve yayınlanmaya devam ediyor.

Organizing team

Emir
SALDUZ

Organizer

Serhat
İnce

Co-organizer