Bursa
x = independently organized TED event

Theme: Digital A-normal

This event occurred on
May 6, 2023
Bursa, Bursa
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi
Atatürk Kongre Kültür Merkezi, Merinos Parkı, Osmangazi / BURSA / TURKEY
Bursa, Bursa, 16190
Turkey
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Bursa events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Ceren Toksöz

Singer
Ceren Toksöz is a musician who has been involved with music since her childhood and has written her own songs. Blending her interest in different cultures, languages and phonetics with her love of music, she takes herself and her audience on a journey with melodies and songs from around the world.

Deniz Dülgeroğlu

Podcaster
10 yaşında kazandığı Robert Koleji’nin ardından birincilik derecesiyle Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği bölümüne yerleşti. Ardından cerrahi alanda doktoraya başladı. Fakat daima içinde olan yaratıcı işler yapma arzusu, çocukluğundan beri annesinden duyduğu güvenli bir işe sahip olma nasihati baskın gelince ani gibi görünen bir kararla eğitimini yarıda bırakıp reklam yazarlığına başladı. Azimle kendisine açtığı bu alandaki başarılarına 2018 yılında “Cannes Lions” tarafından yaratıcı sektörde dünyaya ümit veren 20 kadından biri olarak “See It Bee It” programına seçilmeyi ekledi. 2019 yılında reklam yazarlığını bırakarak podcaster olmaya karar verdi. Merdiven Altı Terapi isimli podcast kanalında Orta Doğu’ya inat yaşadığı hayatı ve sorunlarımız olduğunu fark etmemizi sağladığı sorunlarını paylaşarak hayatına devam etmekte.

Emre Turhan

Broadcaster
.

Erkan Can

Actor and producer
.

Feride Gürsoy

Araştırmacı
.

Gökhan Güneri

Aktivist
Kistik Fibrozis farkındalığı için mücadele veren aktivist bir baba.

Onur Gökçek

Komedyen
Radyo şovları, komedi programları ve YouTube'daki çeşitli programlarda yer almıştır.

Seda Fırın

İletişimci
İletişim Fakültesi mezunu, kekemeliği olan bir iletişimci. YouTube'da Kekele TV'yi kurdu. Şimdi binlerce kekemeye cesaret veriyor.

Yavuz Samur

Akademisyen/ Dijital Eğitsel Oyun Tasarımcısı
Bahceşehir Üniversitesi, Eğitim Bilimleri, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı olan Doç. Dr. Yavuz Samur, Fulbright bursu ile Amerika'nın Virginia Tech Üniversitesi'nde Öğrenme Bilimleri ve Teknoloji - Eğitim Programları ve Öğretim alanında doktora unvanını almıştır. 2022 Yılın Akademisyeni ödülünün de sahibidir.

Yoshinori Moriwaki

Deprem Uzmanı-Mimar-Mühendis
1958'de Japonya'da doğdu. 1999 Marmara depremi sonrası Türkiye'ye geldi. Yüksek Mimar, o tarihten beri İstanbul'da yaşıyor.

Organizing team

Ramis
Ceyhan

Bursa, Turkey
Organizer

Sumeyra
Altan Karlı

Bursa, Turkey
Co-organizer