Nagykanizsa
x = independently organized TED event

Theme: 3. TEDxNagykanizsa 2023. - Üzenet a Földről

September 15, 2023
5:00pm - 9:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Nagykanizsa, Zala
Hungary
This event is open to the public.
Tickets are available.

HU - Immár 3. alkalommal rendezzük meg, a korábban hatalmas sikert aratott TEDxNagykanizsa rendezvényt. A TEDx előadásokhoz híven helyi kötődésű, szerteágazó és fontos gondolatokat közlünk ezen a színpadon. Az idei címünk éppen ezért: "Üzenet a Fölrdől" nevet kapta. Később több információt is meg fogsz itt találni előadókról és kapcsolódó rendezvényekről.

ENG - We are organizing the TEDxNagykanizsa event for the 3rd time, which has previously been a huge success. Consistent with TEDx talks, we will share locally relevant, diverse, and important ideas on this stage. That's why our theme this year is "Message from the Earth". You will find more information about speakers and related events later on.

Pannon Egyetem Nagykanizsa
Zrínyi Miklós u. 18.
Nagykanizsa, Zala, 8800
Hungary
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Nagykanizsa events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Orsolya H. Horváth

Turisztikai és marketing szakértő
Idegenforgalmi és régiófejlesztő szakközgazdász, alkalmi digitális nomád, lakóautó mániás útkereső. Közel húsz éves tapasztalattal rendelkezik marketing, turisztikai és programszervezési területeken, amelyek elsősorban desztinációs szemléletű turizmusfejlesztésre, kommunikációra és az ágazati szereplők közötti együttműködés erősítésére, a minőség javítására irányultak. 2022 januárjában egy éles kanyarral letért a bejáratott karrierútról. Az ügyvezetői ill. főtanácsadói „kosztümös” állását a szabadúszó digitális nomádok lakóautós életére cserélte. Egy év alatt párjával bejárták Spanyolországot, Portugáliát és Marokkót, egy 25 éves lakóautóban lakva, dolgozva, élve. Az utazás neki nem csak a munkája és hivatása, hanem a hobbija és az életstílusa is egyben.

Organizing team

Kristof
Ladanyi

Nagykanizsa, Hungary
Organizer