Youth@SaintMichelSchool
x = independently organized TED event

This event occurred on
January 14, 2023
Istanbul, İstanbul
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

TEDxYouth@SaintMichelSchool
Cumhuriyet,Abide i hurriyet cd. No:17, 34380,Sisli/Istanbul,Saint Michel Fransiz Lisesi
Istanbul, İstanbul, 34380
Turkey
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Saint­Michel­School events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Aytuğ Akdoğan

Aytuğ Akdoğan 1992’de doğdu. Yazar, henüz on yedi yaşında çıkarttığı ve Erdal Eren’e ithaf ettiği “Ben Hep 17 Yaşındayım” adlı deneme kitabıyla isminden söz ettirdi. Ardından düzenlemesi ve arka kapak yazısı küçük İskender’e ait olan “Ağladı ve Gözyaşlarını Öptüm” kitabıyla çok satanlara girdi. Bilgi Üniversitesi’nde sinema okuyup kısa filmler çektikten sonra Babala Tv'de ‘Yeraltından Notlar’ isimli kitap programını yazıp sunmaya başladı. Bu programıyla birçok üniversiteden ödül aldıktan sonra Flu Tv'de 'Yazar Burada Ne Demek İstemiş?' isminde bir program daha yaptı. Diğer kitapları ise: “Ben, Hiçbir Şey” , “Duvar” ve “Sürgün”

Burak Destici

Lisans egitimini Bogaziçi Universitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararasi iliskiler Bölümü' nde tamamlayan, ardindan UC Berkeley Universitesi nde Pazarlama alaninda sertifika programina katilan Burak Destici, kariyer hayatina 1996 yilinda S.C Johnson Wax A.S. de Brand Manager olarak basladi. Hizli tüketim ve teknoloji sektöründe 25 yillik deneyime sahip, pazarlamanin farkli alanlarinda Orta Dogu ve BUCAT gibi pazarlar dahil bölgesel sorumluluklarla birlikte pek cok farkli liderlik rolü Üstlenen Destici, 2017 yilindan itibaren de Samsung Türkiye'de, ürün lansman yönetimi, sosyal medya, deneyim odakli tüketici etkinlikleri, online ve offline tüm marka iletisim süreçlerinden sorumiu Pazarlama ve iletisim Direktörü olarak gorev yapti. Marka stratejik konumlandirmasi sürdürülebilir büyüme konularinda uzman olan Destici ayrica, 2017 yilinda Bilgi Universitesi Marka Okulu kapsaminda bir sene boyunca pazarlama ve ileticim iserine dore verdi. BSH Türkiye' nin yeni Pazarlama Dircktörü Destici; Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau markalarini iceren portfovun bazarlama aalivetlerinin ve marka iletisiminin basinda yer alacak.

Ceyhun Olcan

2015 tilinden bu yana iklim aktivisti olan Ceyhun Olcan,Ecoffectinitative sivil toplum örgütü nünkurucusu, COY17 Türkiye Delegesi ve One Young World Türkiye elçisidir.

Şafak Sezer

Şafak Sezer, 10 Ekim 1970 yilinda Ankara’da dogdu. Aslen Erzincanli olan Sezer oyunculuk kariyerine baslamadan önce çesitli islerde çalisti. Bir gün babas Polat Sezer' in kendisini Ankara Halk Tiyatrosu kurucularindan Mehmet Karagöl ile tanistirmasi ile oyunculuk dünyasina adim atti. ilk olarak tiyatroda sahneye çikan Sezer, 9 Eylül Universitesinin Sinema-TV bölümünün çektigi 'Bir Dügün Masali' adl filmle sinema dúnyasina geçis yapti. Boran Kaya nin sundugu "Iner misin çikar misin" adli eglence yarismasina katilip birinci olan oyuncu program sayesinde adini duyurdu. "Sidika", "Baskil Allesi*, "Dostlar Pasaj", "Safak Vakti'", "Alemin Kral", "Türk Mal" gibi birçok dizide rol alan Safak Sezer ayrica; "G.O.R.A", "Maskeli Beşler"', "Kutsal Damacana", "Kolpaçino"', "Ketenpere" gibi filmierde de yer aldi.

Organizing team

Ece Selin
Alemdar

İstanbul, Turkey
Organizer

Serhun
Kayıkçı

Istanbul, Turkey
Co-organizer
  • Zeynep Köran
    Curation