SvetiIvanZelina
x = independently organized TED event

Theme: Think positive!

This event occurred on
April 21, 2023
Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka županija
Croatia

Think positive!

Dvorana Kraluš
Vatrogasna ulica 3
Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka županija, 10380
Croatia
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Sveti­Ivan­Zelina events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Boris Blažinić

Psychologist
Boris Blažinić je profesor i sudski vještak za psihologiju, psihoterapeut, međunarodni predavač i ekspert za psihoprofiliranje, procjenu i razvoj osobnosti i emocionalnog zdravlja s 25-godišnjim iskustvom. Završio je specijalizaciju „Management of Human Capacity Development Programs“, specijalizirao je Transakcijsku analizu 202 te završio za internog QA auditora. Realizira i specijalizaciju za pregovarača i medijatora kod Jerry Barreta u organizaciji Vlade RH. Licencirani je BusinessCoach, MentalCoach i Work Health Balance Coach. Ekspert je naprednih tehnika iz područja kvantne psihologije poput naprednog polja Quantum Entrainment. Uz mnogobrojne specijalizacije, posjeduje i međunarodno iskustvo te je proveo više od 1.400 treninga u koje je bilo uključeno više od 14.000 polaznika.

Domagoj Jakopović - Ribafish

Freelance journalist
Domagoj Jakopović Ribafish je poznati kolumnist, novinar, gastro bloger i diplomirani profesor geografije. Nakon četiri godine rada u struci počinje raditi kao copywriter te od 2002. godine i kao novinar. Pisao je i uređivao za Klik, Playboy, Cosmopolitan, Dobru hranu, Globus i Graziju te za portale Punkufer.hr, Blog.hr, Gastro.hr, a zadnjih dvadeset godina piše svoj blog Ribafish.com. Pozicionira se kao food blogger, recenzira i konzultira. Završio je i za pivskog i vinskog (WSET 2) sommeliera, a njegovu Facebook stranicu prate svi oni kojima je glavni moto uživanje u životu, piću i hrani. Bivši je reprezentativac Hrvatske u curlingu i dvostruki klupski prvak u bowlingu. Od srednjih nogu bavi se i daljinskim plivanjem gdje nosi titulu dvostrukog prvaka u svojoj kategoriji. 2018. godine pokreće projekt RokOtok na kojem kroz 4 godine pliva do svih 50 naseljenih hrvatskih otoka.

Ivanka Hodja Kukovačec

Teacher
Rođena 1982. godine u Gornjem Psarjevu, gdje živi i danas. S diplomom Učiteljskog fakulteta u Zagrebu radi kao učiteljica likovne kulture u tri osnovne škole (OŠ Bedenica, OŠ Bisag, OŠ Ljubešćica). Mentorica je mnogim nagrađivanim učenicima na raznim natjecanjima iz područja umjetnosti. Društveno jako angažirana kroz članstvo i rad u raznim udrugama, prvenstveno onima koje imaju za cilj unapređenje kvalitete života naših najmlađih sugrađana. Za sebe kaže da je zaljubljenica u knjige, prirodu, vrtlarenje po principima permakulture, planinarenje, kampiranje i život!

Tomislav Nedelić

Podcaster
Tomislav je aktivni je član Udruge Srce, a od 2021. godine i njezin zaposlenik. Još od djetinjstva pokazuje veliki interes za medije i novinarstvo i oduvijek je maštao da jednog dana ima svoju radijsku ili televizijsku emisiju. Njegov trud, ustrajnost i volja za učenjem urodili su plodom te je uspješno diplomirao na Poslovnom učilištu Experta i stekao zvanje voditelj u elektroničkim medijima. Od 2010. godine na Radio Zelini volonterski vodi emisiju „Otkucaji srca“. Osim toga, Tomislav svakog mjeseca objavljuje kolumnu „Iz Tomekove perspektive“ i snima vlastiti podcast pod nazivom „Tomkast“. Po svojoj prirodi vrlo je vesela i otvorena osoba uvijek željna novih izazova i znanja te spremna svakome pomoći.

Vedran Sorić

Sales manager
Vedran Sorić je prodajni konzultant s višegodišnjim iskustvom u prodajnom sektoru. Vlasnik je konzultantske tvrtke Sorbel Group te suvlasnik tvrtke Prodajni Mindset d.o.o. Menadžerskim pozicijama te poduzetničkim iskustvom izgradio je status dinamične osobe snažnog nastupa usmjerene na rezultate. 2012. godine upisuje Cotrugli Business School koju završava s titulom EMBA – Executive Master of Business Administration. Svoje bogato iskustvo prenosi i polaznicima svojih predavanja koristeći brojne primjere iz prakse. Gaji posebnu strast prema predavanjima i motivacijskim govorima, a održao je više od 10 000 sati in-house predavanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Svoje iskustvo i znanje je 2022. pretočio u knjigu „Prodajni Mindset“. Svojom osobnošću s lakoćom rješava višestruka i složena prodajno-ljudska pitanja vezana na motivaciju i dobivanja vrhunskih performansi i zaključuje: “Prodaja je i uvijek će biti srce i duša (i krvotok) bilo kojeg posla”.

Organizing team

Igor
Pecak

Sveti Ivan Zelina, Croatia
Organizer

Filip
Ćurko

Sveti Ivan Zelina, Croatia
Co-organizer