Areni
x = independently organized TED event

Theme: În căutarea autenticității

This event occurred on
October 1, 2022
Suceava, Suceava
Romania

🎭 Ce reprezinta autenticitatea? Cum o descoperim? Si de ce ar fi aceasta atat de importanta?

🥇 Autenticitatea poate lumina calea spre a trai viata pe care ne-o dorim cu adevarat. In momentul cand constientizam clar care sunt adevaratele noastre valori si ambitii vom putea lua decizii aliniate cu viitorul la care visam. Mai mult, actionarea in mod autentic promoveaza bunastarea personala si conduce la construirea unor relatii interpersonale mai puternice.

📢 Motiv pentru care, avem placerea de a anunta tema acestei editii TEDxAreni: „In cautarea autenticitatii”. Acesta va avea loc la Teatrul Municipal Matei Visniec si va aduce alaturi de noi, pe scena suceveana, oameni precum Dan Negru, Mihaela Nabar, Alex Nedea, Ancuta Bodnar, Daniela Buzura-Zeca, Mihaela Nabar, Silviu Horatiu Ilea, A.C. Leonte si OXA.

🎙️ Invitatii ne vor ajuta prin discursurile livrate sa ne redescoperim autenticitatea, ne vor relata din bunele lor practici cumulate de-a lungul anilor de experienta si ne vor pregati pentru a infrunta potentialele provocari.

Parteneri:
📌 Global Design Suceava
📌 ASSIST Software
📌 ARI INVEST
📌 Trutzi
📌 Iulius Mall Suceava
📌 Teatrul Municipal "Matei Visniec" Suceava
📌 Rock FM

Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava
Strada Dragoș Vodă 1, Suceava
Suceava, Suceava, 720184
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Areni events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alex Nedea

Journalist
Alex Nedea este un jurnalist de investigații cu 20 de ani de experiență în presa scrisă și în televiziune, iar în prezent lucrează la Recorder, publicație apărută din nevoia existenței jurnalismului independent în România.

Ana–Cristina Leonte

Artist
Ana-Cristina Leonte este compozitoare și cântăreață, considerată a fi una dintre cele mai bune voci feminine din România. O întâlnim în lumea jazz-ului, dar și în cea underground, a muzicii electronice, având proiecte inedite în sfera culturală.

Ancuța Bodnar

Campioană Olimpică
Medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Ancuța Bodnar este obișnuită cu prezența pe podiumurile celor mai importante competiții de canotaj

Bogdan Rădulescu

UNTOLD organizer
Bogdan Radulescu este co-fondator UNTOLD Universe și Head of Partnerships & New Business, fiind unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai noii generații de antreprenori din industria românească de divertisment. În doar câțiva ani, a reușit să creeze un portofoliu de peste 50 de branduri care susțin constant festivalurile UNTOLD și Neversea.

Dan Negru

Prezentator TV
Supranumit „Regele Audiențelor” în România, datorită recordurilor de audiență TV pe care le-a stabilit de-a lungul anilor, Dan Negru pur și simplu nu mai are nevoie de o descriere.

Daniela Zeca-Buzura

Prezentatoare TV
Daniela Zeca-Buzura este o prozatoare, eseistă, critic literar și realizatoare de emisiuni radio și TV de origine română. Până în august 2012 a ocupat funcția de director al postului de televiziune TVR Cultural.

Ilea Horațiu Silviu

Etnograf
Horatiu Silviu Ilea este etnograf și curator la Muzeul Național al Țăranului Român din București. Originar din Câmpulung Moldovenesc, acesta promovează valorile autentice ale zonei. Printre cele mai importante realizări ale sale amintim publicarea unei cărți („Ocolul Câmpulungului Moldovenesc”), dar și amenajarea unei colecții personale de straie și obiecte vechi.

Mihaela Nabăr

Directoare executivă World Vision România
Mihaela Nabăr este directorul executiv al World Vision România. Este de 16 ani în World Vision, perioadă în care a făcut parte dintr-o echipă care a ajutat an de an zeci de mii de copii din satele României să fie hrăniți, educați, protejați.

O X A

Artist
O X A se mândresc cu multiple participări la Eurovision, dar pe 1 Octombrie aceștia au urcat pe scena Teatrul Municipal „Matei Vișniec" Suceava pentru a ne încânta și energiza în cadrul evenimentului TEDxAreni - În căutarea autenticității.

Organizing team

Stefan
Derscariu

Suceava, Romania
Organizer

Ciubotari
Tudor

Suceava, Romania
Co-organizer