LleidaSalon
x = independently organized TED event

Theme: Parlem de Salut Mental? Jo, Tu, Tothom

This event occurred on
May 18, 2022
7:00pm - 9:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Lleida, Lleida (ca)
Spain

El propòsit d’aquest esdeveniment és reunir a la comunitat TEDx perquè puguem escoltar, conèixer, reflexionar i debatre sobre un tema d’interès. Desitgem continuar compartint idees valuoses i conversant amb tu.

El tema que hem triat per al primer TEDxLleidaSalon de l’any és la Salut Mental.

Volem que aquesta sigui una oportunitat i un espai per parlar de salut mental, i et convidem a assisitir i participar obertament.

Per encetar aquest diàleg comptarem amb Montse Esquerda i Alba Sapena

Escoltem, Coneguem i Compartim sobre Salut Mental per estar millor, acompanyar, trencar estigmes i normalitzar la vida de les persones que pateixen un transtorn mental. Perquè la salut mental afecta a tota la societat.

Orfeó Lleidatà
C/ Sant Martí, 60, 62
Lleida, Lleida (ca), 25004
Spain
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Lleida­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alba Sapena

Activista Salut Mental
Ha estudiat una diplomatura de cinema a ECCIT i ha treballat com a professora d’anglès, monitora de casals d’estiu, entrenadora d’hoquei patins i becària de màrketing en una empresa, així com en diferents posicions en produccions més o menys grans cinematogràfiques (a destacar “Alcarràs” de Carla Simón). Actualment és becària de la revista d’art contemporani “Mangrana”, que compagina amb els seus estudis d’educació especial en el lleure. Des de finals de 2021 enceta una campanya de crowfunding per la Marató de TV3 que la porta a on és ara actualment: fent activisme sobre salut mental, una realitat que viu en primera persona.

Montse Esquerda

Doctora en Medicina i pediatra en salut mental infanto-juvenil
Llicenciada en Medicina i Cirurgia, especialista en Pediatria, llicenciada en Psicologia, doctora en Medicina i màster en Bioètica i Dret. A més de la seva activitat com a metge pediatra en salut mental infanto-juvenil a Sant Joan de Déu, a Lleida, és directora general de l’Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramon Llull. També és professora associada de bioètica a la facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, cofundadora i voluntària de l’Associació Grups d’Acompanyament al dol de Lleida. És coautora del llibre “El niño ante la muerte” i autora del llibre “Hablar de la muerte para vivir y morir mejor”.

Organizing team

Montse
Peraire

Lleida, Spain
Organizer

Ricard
Pons Pes

Co-organizer
  • Albert Calzada Ribalta
    Marketing/Communications
  • Anna Iglesias Arrojo
    Marketing/Communications
  • Jordi Pla
    Production
  • ROGER BOSCH BATLLE
    Partnerships/Sponsorship
  • Rosa Prats Novau
    Team member