LleidaSalon
x = independently organized TED event

Theme: Parlem d'Alimentació, Nutrició i Salut?

This event occurred on
October 26, 2022
7:00pm - 9:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Lleida, Lleida (ca)
Spain

Alimentar-se és una acció quotidiana que tots fem, però és un hàbit saludable a la nostra vida? Som conscients de la seva importància i repercussió en la nostra salut i benestar? Mengem o ens alimentem? Per què i per qui ens deixem assessorar?

Per encetar aquest diàleg comptarem amb Antonieta Barahona i Aleix Brosel.

Escoltem, Coneguem i Compartim sobre Alimentació, Nutrició i Salut perquè tinguem un estil de vida saludable que ens ajudi a prevenir malalties i viure millor.

La Casa de Fusta
Lleida
Lleida, Lleida (ca), 25001
Spain
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Lleida­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Aleix Brosel

Especialista en nutrició humana i dietètica
Graduat en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Metabolisme, especialitzat en Nutrició Clínica i Nutrició Esportiva per la Universitat de Barcelona. Expert en Nutrició per l'optimització de la composició corporal per la Acadèmia Espanyola de Nutrició. També és psiconeuroinmunòleg i coach nutricional. Els últims anys s’ha dedicat a la consulta privada ajudant a tot tipus de persones a aconseguir els seus objectius, tant a nivell estètic com de salut i de rendiment esportiu. Però sobretot amb la idea que per mantenir els resultats s’ha de canviar el “xip” millorant els hàbits d’alimentació i aconseguint un estil de vida saludable. Apassionat de la nutrició, l’exercici físic i el menjar bé.

Antonieta Barahona

Metgessa especialista en nutrició
Llicenciada en Medicina per la Universitat de Lleida (1994) i màster en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Barcelona (1997). Especialista en nutrició, màster en Nutrició i Ciències dels aliments i professora de la Universitat de Lleida. Directora de "l’aula de cuina" i col·laboradora de diverses entitats públiques i privades en temes de nutrició. Dirigeix una clínica de nutrició, on exerceix de metgessa nutricionista, que compta amb una escola de cuina especialitzada en l’estudi i la divulgació de l’alimentació i la cuina saludable.

Organizing team

Montse
Peraire

Lleida, Spain
Organizer

Ricard
Pons Pes

Co-organizer
  • Albert Calzada Ribalta
    Marketing/Communications
  • Anna Iglesias Arrojo
    Marketing/Communications
  • Jordi Pla
    Production
  • ROGER BOSCH BATLLE
    Partnerships/Sponsorship
  • Rosa Prats Novau
    Team member