SatuMare
x = independently organized TED event

Theme: Community Changers

This event occurred on
October 16, 2022
Satu Mare, Satu Mare
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Teatrul de Nord
3-5 Horea street
Satu Mare, Satu Mare, 440004
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Satu­Mare events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Ana-Maria Udriște

Avocat nonconformist, fondator Avocatoo
Ana-Maria Udriște este un avocat mai diferit de colegii de breaslă, fiind specializată în tehnologie, social media și privacy. Este fondatoarea Avocatoo – un website de profil juridic în top 3 site-uri juridice din România. Prin rețelele de socializare, ea explică dreptul pe înțelesul tuturor prin postări, infografice, video și articole scrise într-un limbaj comun, nu unul juridic și rigid.

Andi Daiszler

Fondatorul Lights On Romania, manager de marketing cultural
Andi Daiszler a studiat jurnalismul, dar a înțeles rapid că și-ar dori să fie de cealaltă parte a microfonului. Este omul care face, nu care spune, astfel că, alături de afacerea familiei și propriul ONG, Andi mai este implicat în diferite evenimente și proiecte ca manager de marketing cultural, care privește orașul exact cum ar privi un chirurg corpul uman înainte de intervenție. Așadar, consideră că fiecare proiect e creat cu un scop precis pentru a vindeca una dintre perturbările de funcționare. Vine la TEDx să vă motiveze să vă aplecați atenția mai mult către comunitățile din care faceți parte și ne împărtășește despre proiectele sale de suflet și ce au schimbat ele în societățile noastre.

Bogdan Burciu

Promotor al dezvoltării comunităților, gânditor millennial
Bogdan Burciu este unul din promotorii dezvoltării comunităților și gânditor millennial. În ultimii 10 ani a dezvoltat mai multe concepte de spații publice din rețeaua HoReCa care unesc comunități. Amprenta sa creativă se regăsește în proiecte precum Moose Social Pub, YesYou Community, seria de texte Brain Pills și diferite programe de dezvoltare personală online. Acum îți va spune cum să-ți creezi propria comunitate atunci când nu îți găsești locul în marea de oameni, idei sau preconcepții.

Bogdan Octav Racolța

Muzician, fondator al comunității Cercul Întreg din Cluj
Bogdan Octav Racolța este un nume important în peisajul muzical. Are formare în muzică în Germania și Brazilia, unde a cunoscut formarea arhaică în muzică, maestru, discipol, comunitate. În 2009 s-a repatriat la Cluj, unde a format proiectul Cercul Întreg alături de Adi Tudoran Cimpoeșu și de atunci până în prezent, viața lui este cu și pentru joc, muzică și comunitate. Restul e poveste, ce o veți afla la TEDxSatuMare 2022!

Daniel Cirț

Speaker, leadership coach, consultant management
Daniel Cirț este leadership coach, consultant în management, psihoterapeut în formare și creator de conținut având propriul canal de YouTube. Este pasionat de public speaking și este realizator al emisiunii Inimă cu minte unde împreună cu invitații lui, construiește cărămidă cu cărămidă o comunitate puternică de oameni extraordinari. La TEDx ne vorbește despre puterea empatiei de a ne scoate din zona de confort pentru a produce miracole prin implicare în comunitate și ce anume ne împiedică adesea să fim empatici.

Daniel Metz

Om de afaceri, promotor al responsabilității sociale în mediul de business
Dr. Daniel Metz este unul din principalii promotori ai responsabilității sociale în mediul de business, implicat în viața comunității, în mediul academic și, fiind implicat și în proiecte sociale și activități sportive. Este un nume important în mediul de afaceri, având peste 20 de ani în mediul business și unul din pionierii industriei de IT din Transilvania. Dr. Metz împărtășește cu noi idei despre cum succesul antreprenorial devine un motor motivațional pentru angajații companiei abia atunci când acesta se exprimă în cadrul comunității.

Edmond Lenarth

Director artistic Electric Castle, promotor cultural
Edmond Lenarth este unul din acei tineri, care și-a dedicat viața comunității din care vine, îndeosebi promovării tinerelor talente din industria muzicii. De peste 10 ani este un adevărat promotor cultural, în ultimii ani fiind director artistic la Electric Castle.

Emanuel Gyenes

Pilot motociclist de raliuri, promotor al sportului în rândul copiilor și tinerilor
Emanuel Gyenes – Mani este un adevărat exemplu pentru comunitate în care trăiește De-a lungul anilor a participat la numeroase raliuri Dakar în Africa, America de Sud și Arabia Saudită și are în palmares 3 cele mai dure aventuri de anduranță din motorsport, iar astăzi este singurul pilot din lume care a terminat toate cele 19 ediții ale Red Bull Romaniacs – clasându-se de multe ori pe podium. Deși are un timp relativ împărțit între antrenamente, muncă și competiții, el reușește să participe și la numeroase activități menite să îi încurajeze pe copii și tineri să facă sport.

Sabina Voinea

Educatoare, consultant Montessori
Sabina Voinea este educatoare și consultant Montessori pentru copiii între 0-3 ani, având certificat emis de Association Montessori Internationale. Consideră că misiunea ei este de a fi în serviciul copiilor și părinților, de a-i sprijini pe drumul parentingului. La TEDxSatuMare va vorbi despre importanța părinților dintr-o comunitate, despre colaborare, ajutor și susținere oferite prin împărtășirea experiențelor proprii.

Organizing team

Daniel
Molnar

Satu Mare, Romania
Organizer