Youth@DrobetaTurnuSeverin
x = independently organized TED event

Theme: Mens agitat molem

This event occurred on
November 5, 2022
Drobeta Turnu Severin, Mehedinți
Romania

TEDxYouth@DrobetaTurnuSeverin happens for the first time, on the first Saturday of November.
We believe that, by developing people's spirit, we can develop the world around us: Mens agitat molem.

Palatul Culturii Teodor Costescu
Bd. Carol I nr. 4
Drobeta Turnu Severin, Mehedinți, 220112
Romania
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Drobeta­Turnu­Severin events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alexandru C. Munteanu

Ofițer militar, Inginer mecanic
Fascinat de armele de foc și de natura umană, Alexandru C. Munteanu a urmat școala militară, devenind ofițer militar și inginer mecanic. Acolo, a descoperit filosofia și principiile conducerii eficiente, rămânând intrigat de motivul pentru care mintea noastră ne sabotează și de modul în care definirea scopului ca o piatră de temelie în viața noastră modifică rezultatul.

Ana Beatrice Bodea

Actriță
Ma numesc Ana Beatrice Bodea. Sunt fosta balerina, absolventa a Academiei de balet a teatrului Bolshoi, Moscova. In prezent sunt actrița independenta și am numeroase proiecte in desfășurare.

Andrei Constantin

Tehnician nutriționist
Andrei este un foarte bun colecționar de informații de calitate, pe care îi place să le testeze, să le validez și să le împărtășească celor interesați. El este un mare amator de stare de bine, așa că alege să râdă ori de cîte ori are ocazia. Caută permanent oportunități de a evolua, astfel încât să poate susține cu încredere noile generații.

Cristina Cincu

Corporatistă
Cristina este absolventă de Limbi Străine, pe care le iubește. Momentan lucrează într-o multinațională, unde pune în practică tot ceea ce a studiat, iar în timpul liber, se întreabă dacă exista dedesubturi la cunoașterea unei limbi străine.

Denisa Corâci

Elevă
Sunt în clasa a 9-a și mă aflu în perioada în care mă cunosc și descopăr ce vreau de la mine. Sunt o fire sociabilă, glumeață și mereu cu zâmbetul pe buze. Îmi place să fac oamenii din jurul meu să se simtă bine și învăț să îmi împărtășesc emoțiile, chiar dacă uneori este dificil.

Mihaela Gîrleanu

Director executiv
Mihaela Gîrleanu este activă în sectorul neguvernamental de peste 15 ani, iar din 2014 servește Organizația Națională Cercetașii României din poziția de director executiv. A coordonat proiecte locale și naționale, și prin intermediul lor diverse procese și echipe, explorând și dezvoltând astfel experiență în domenii ca: educație, tineret, voluntariat, dezvoltare durabilă, management de proiect și echipă și dezvoltare organizațională. Crede cu tărie în puterea comunității și că educația poate schimba lumea în mai bine.

Tudor Dobrescu

Regizor de film
Tudor Dobrescu a absolvit secția Regie de Film și TV din cadrul UNATC “I.L. Caragiale” în 2021. A regizat patru scurtmetraje de ficțiune (Prins — 2019, Dubla — 2020, Kermes Vermilio — 2021 și Venus și Urmuz — 2021) și trei scurtmetraje documentare (frames — 2019, nevorbiți — 2020, și film club — 2020). Încă din timpul studiilor, a regizat și a montat videoclipuri, concerte și sesiuni live ale diverșilor artiști, reclame și câteva episoade de tip reality show. A studiat timp de un an masterul Tehnologii Interactive în Arte Performative și Media la UNATC și, în prezent, lucrează ca regizor de scenă la Teatrul Național.

Organizing team

Dana
Borontis

Drobeta Turnu Severin, Romania
Organizer
  • Adriana-Alexandra Chițimia
    Marketing/Communications
  • Cristina Daescu
    Production
  • Maria Bobocică
    Operations