BaiaMare
x = independently organized TED event

This event occurred on
September 24, 2022
Baia Mare, Maramureș
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

ATP Tech Center
Bulevardul București 67
Baia Mare, Maramureș, 430012
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Baia­Mare events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Ana Munteanu

Master în arte a facultății de Arte Plastice, Academia de Muzică teatru și Arte Plastice din Republica Moldova, Ana Munteanu a fost timp de 6 ani lector superior a instituției pe care a absolvit-o in 2008. Pe parcursul studiilor Ana Munteanu combină mai multe tehnici plastice de pictură dezvoltându-și un stil propriu cu baze ale picturii academice clasice și influențe suprarealiste. În paralel artista experimentează cu tehnica desenului în nisip pe care o tot perfecționează în timp, ajungând să susțină show-uri televizate și turnee internaționale. Ana Munteanu cunoscută pentru desene și istorii create cu NISIP denumită- tehnica de Sand Art prezintă creațiile sale în cadrul evenimentelor publice și private dar și participă în proiecte video și ilustrative. Sand Art este un proces prin care artistul creează o serie de imagini folosindu-se de nisip. Combinate, acestea construiesc o poveste și permit publicului să urmărească în direct, actul creator al artistului. Cea care reușește să impresioneze prin această tehnică, încă de la Românii au Talent, unde a ajuns în finală, este Ana Munteanu. Deși consideră pictura ocupația principală, între timp a devenit pasionată de Sand Art, prin care reușește să expună în mișcare imaginile și gândurile, menținând, în același timp, toate principiile tradiționale de desen, compoziția și tonalitatea. În acestea nu există culoare, doar ton, pată și linie, iar din acestea trebuie să modeleze povestea. Folosindu-se de un nisip special și inspirată de tot ce o înconjoară, de oameni, vise și aspirații, Ana Munteanu creează proiecte care pun accentul pe valorile spirituale umane, pe comportamentul uman și consecințele acesteia. Astfel, tânăra basarabeancă a ajuns să fie recunoscută național și internațional pentru spectacolele din categoria Sand Art prezentate în România, Moldova, Bulgaria și Franța, Marea Britanie. De asemenea, picturile ei sunt prezente în numeroase colecții particulare din SUA, Italia, Franța, România, Cehia și Moldova. Ana Munteanu, a absolvit, în 2004, Școala de Arte Plastice “Igor Vieru” din Chișinău, iar în 2008 a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Republica Moldova. Mai mult, în 2010 a obținut titlul de “Master of Arts”. În perioada mai – iunie 2016, Ana a fost invitata violonistului Alexandru Tomescu în Turneul Internațional Stradivarius eXperience 2.0, desfășurat în 14 Catedrale Romano-Catolice și spații neconvenționale din România, dar și la Paris. A fost lector superior la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Republica Moldova, iar acum este stabilită la București, unde pictează, organizează cursuri de artă și susține spectacole de Sand Art.

Andreea Raicu

Andreea Raicu este una dintre cele mai îndrăgite personalități din România, aflată în atenția publiciului de peste două decenii. În ultimi ani, ea alege să își folosească notorietatea pentru a da mai departe ce a învățat și ce i-a adus echilibrul, fiind un promotor al unui stil de viață sănătos. Andreea Raicu s-a specializat ca facilitator de meditații și Mindfulness și a devenit Holistic Counselor, aducând împreună în munca sa cu clienții tendințe actuale ale psihoterapiei, practici de meditație și experiența somatică. A ținut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de Mindfulness și ține conferințe despre viața trăită în echilibru. A scris „Mănâncă și arată bine“, „Descoperă-te”, carte publicată atât în limba română cât și în engleză și cea mai recenta carte lansată, „Secrete aflate pe pielea mea”.

Călin Terțan

Calin Tertan născut in 14.04.1960, căsătorit cu Corina Tertan, doi copii Roua și George. Absolvent al facultății de medicina veterinara Cluj Napoca 1985. Pasiounea mea este lectura. Motoul care ma caracterizează este: Îmi place sa citesc, îmi plac ideile frumoase, îmi place sa-l caut pe Dumnezeu, dar…. îmi plac și aromele vieții. In urma unei experiențe metafizice de moarte clinica, am realizat impreuna cu sotia mea un film documentar Intitulat ” Moartea …. punct sau virgula?”, in care sunt prezentate 10 cazuri de persoane care au avut o experienta similară cu a mea. In film sunt prezenți Prof . Dr.D. C . Dulcan, Actorul Dorel Visan, Conf psiholog I.Mohărtă. Filmul a câștigat locul întâi la Festivalul de film din Elveția (SIFF). Iubind cartea, am deschis o librărie unde se poate răsfoi o carte in compania unei cafele, in acorduri de jazz. Pasiuni conexe, ezoterismul, religiile comparate, misterul…. si tot ce e dincolo de “perdea”.

Cătălin Striblea

„Am intrat in radio si tv pe la 15-16 ani. Și am urmat un traseu clasic: cumpărat bere, adus țigari, cărat stativul de la camera, făcut teren în zeci de sate si locuri uitate, comentat fotbal la matineu, bătut culoare de Parlament si palate, rupt de frig si de foame după fundu’ unor nesimtiți întâmplați în fruntea țării, umflat ego-ul în fața camerei, găsit liniște în fața microfonului. Si mai ales, am pus și mi-am pus o grămadă de întrebări. Grele. Geografic, traseul merge de la radioul din Vaslui, la cel public din Iași, apoi la București unde m-am împărțit între Realitatea si BBC. Cei mai mulți ani la BBC. Și cei mai dragi. Vorbesc cu voi în fiecare dimineata la RealitateaFM despre echilibru, cumpătare si bun-simt. Despre ele scriu si aici.” S-au mai schimbat câteva lucruri. După radio am revenit în televiziune la Realitatea TV. Ceva vreme am lucrat la RomâniaTV, apoi la B1 TV. Acum m-am întors în radio, la Digi FM. Și după o foarte lungă chibzuință, la Europa FM. În ianuarie 2013, am suferit un accident vascular cerebral care m-a obligat să învăț multe lucruri de la zero: folosirea mâinii stângi, reînvățarea mersului, dozarea efortului… Un accident care m-a pus pe gânduri. Mi-am dat seama că oamenii care m-au văzut ani întregi la tv nu au recepționat decât o parte a personalității mele. Poate am greșit și eu în programele mele. În orice caz, televiziunea impune reguli care nu le dau voie realizatorilor să meargă chiar în orice direcție doresc. De altminteri, prima regulă e că ceea ce-ți place ție să faci la TV, nu va plăcea celor care se uită.

Daria Batschi

Născută în București, la data de 20 aprilie 2005, Daria Batschi, a început studiul harpei la vârsta de 11 ani, la Colegiul Național de Muzică „George Enescu” București, unde studiază și în prezent. Firea creativă a făcut-o să urmeze cursurile unei școli de muzică. Încă din primul an de studiu a participat la concursuri naționale și internaționale, olimpiade școlare, unde a câștigat numeroase premii și distincții. Printre acestea, dintre cele recente, amintim: Concursul Național de Interpretare Instrumentală ,,Lira de Aur” – Premiul I, finalistă; Olimpiada Instrumentală – unde a obținut premiul I la etapa pe țară; Concursul Gradus Ad Parnessum, Ediția XII – unde a obținut premiul I; Concursul Internațional de Interpretare Muzicală „George Georgescu”, Ediția a XXVI-a – Premiul I. În cadrul Concertului Simfonic din ianuarie 2022 organizat de Filarmonica ,,Paul Constantinescu” Ploiești, a susținut Concertul în Do Major pentru flaut și harpă W.A. Mozart. Totodată, evoluează în cadrul Stagiunii „Live la Enescu” organizat de Art Channel în colaborare cu Colegiul Național de Muzică „George Enescu”. A participat la Ediția 7 a Festivalului de Muzică Contemporană „SREBRANA SZYBKA” În 2018, a evoluat în cadrul Ediției a 3-a a “Festivalului de Harpa București”, precum și în concertul extraordinar „ENESCU ALUMNI 60”. Tot în anul 2018, Daria a fost propusă de Radio România Muzical pentru Concursul Concertino Praga, derulat sub egida Uniunii Europene de Radio, unde a reprezentat România. A participat la emisiuni de radio și televiziune – „Prietenii de la 10” Radio România Actualități, „Do Re Mi pentru copii” Radio Muzical, „Drumul lui Leșe” TVR 3. Și, nu în ultimul rând, în 2021 este finalistă Romanii au Talent. Este preocupată constant de pregătirea profesională, participând astfel la Masterclass-uri naționale și internaționale. Fire creativă, știe că muzica o reprezintă, fiind exprimarea firească a trăirilor ei. Experiențele trăite în decursul celor 7 ani de muzică, de studiu intens, de emoția trăită pe scenă, de clipele alături de îndrumători și de public – oameni minunați, sunt pentru Daria o filă de poveste ce nu va rămâne nescrisă.

David Timiș

David Timis is the Global Communications Manager of Generation, the largest global employment program by annual volume that both trains and places people into life-changing careers that would otherwise be inaccessible. His mission in life is to prepare people for the future of work and his interests lie at the intersection of education, policy, and technology. David was educated in Business and Management at the University of Glasgow and in European Political and Governance Studies at the College of Europe. He has 8 years of work experience in marketing, communications, and public affairs in organisations such as the United Nations, L’Oréal, and Google. David has guest lectured at renowned universities such as Cambridge University and the College of Europe, and delivered keynote speeches about the impact of technology on the future of work for a wide range of clients including TEDx, Google, and the European Commission. He has been recognised as an Influential Leader by the Association to Advance Collegiate Schools of Business, included on the Forbes 30 Under 30 List for his work to equip young people with digital skills, and selected by the World Economic Forum to be part of the Davos Lab.

Grațian Mihăilescu

Grațian are o experiență națională şi internațională de peste 15 ani în domeniul dezvoltării, comunicării, politicilor publice şi inovării. A studiat şi lucrat în Germania, Belgia, Italia, Ungaria, Serbia şi SUA, fiind bursier al Comisiei Europene, colaborând cu organizații ca Bancă Mondială, Guvernul României sau Adunarea Regiunilor Europene. Grațian este fondatorul UrbanizeHub o comunitate de oameni pasionați şi implicați, cu expertiză variată, oameni care vor să schimbe faţa oraşelor într-un mod SMART și sustenabil. În 2019 a finalizat doctoratul cu o cercetare pe orașele românești, iar în 2022 a publicat cartea Cum să modelăm orașele din România. De curând a fost ales membru expert al Misiunii Europene 100 Climate Neutral and Smart cities unde va ajuta 100 de orașe europene să devină verzi și prietenoase cu oamenii. Pe lângă acțiunile legate de orașe, Grațian este implicat într-un proiect educațional, proiect care ajută comunitățile rurale din țări în curs de dezvoltare să crească. În Bangaldesh, Tanzania, Nepal a pus umărul la proiecte concrete ce țin de suport educațional în ultimii 5 ani. În noiembrie, anul acesta se pregătește de o expediție umanitară pe coasta de Vest a Africii, în cadrul proiectului UCaB.world

Magor Csibi

Magor Imre Csibi conduce departamentul de Leadership La Trend Consult, cu misiunea de a schimba cultura în cât mai multe organizații și în societate. Între 2017-2018 a fost directorul executiv al biroului WWF în Korea, după ce a condus 7 ani în România cea mai mare organizație de conservare a naturii din lume, WWF. A fost și europarlamentar, ales pe listele PNL vicepreședintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din Palamentul European și a predat la Universitatea Babeș-Bolyai. În 2009 a fondat publicația Think Outside the Box, pe care a și coordonat-o în primii doi ani.

Marcelus Suciu

Marcelus Lucian Suciu este CEO-ul grupului Marty din Cluj-Napoca, din care fac parte: lantul de restaurante Marty Restaurants, Marty Events, Prajitoria de Cafea Olivo, Olivo Caffe & Bistro si Bujole Bistro, Villa Siago boutique hotel și lanțul de cafenele speciality coffee Narcoffee. Cu 6 locatii in zone cheie ale orasului Cluj Napoca, Marty Restaurants este in prezent cel mai mare lant de restaurante din oras. Desi asemanatoare, restaurantele sunt foarte diferite in acelasi timp, fiecare dintre ele propunand o atmosfera unica. La doar 15 ani, Marcelus Lucian Suciu a plecat in SUA pentru ceea ce trebuia sa fie un program de exchange de un semestru. Acel semestru s-a transformat in 8 ani, dintre care primii 3 i-a petrecut la primul job, in paralel cu liceul. Dupa liceu s-a mutat in California si s-a inscris la De Anza College si la San Jose State University, pe care le-a absolvit in anul 2000 cu Magna Cum Laude, moment in care s-a intors in tara si a intrat direct in industria HoReCa. Intotdeauna i-a placut sa fie in preajma oamenilor, sa ii serveasca, sa ii binedispuna, sa ii inveseleasca si a considerat ca tine de el sa le insenineze ziua. Marcelus Lucian Suciu e o fire foarte empatica, iar astfel intrarea in HoReCa a venit natural, acesta fiind locul in care dorintele lui s-au cristalizat si a putut sa le aduca la viata, sa le dea o voce. Considera piata HoReCa o extensie logica si necesara a caracterului si valorilor sale.

Mirela Retegan

Mirela Retegan (n. 1970) este Antrenorul Părinților. Își folosește imaginația, energia și empatia ca să-i învețe pe părinții români cum să se joace cu copiii lor. „Copiii au nevoie de iubire, atenție și răbdare. Noi, oamenii mari, avem nevoie de timp. Dacă ne antrenăm susținut, astfel încât să scoatem în orice moment, din joben, un joc de jucat oricând și oriunde, ei simt că primesc iubire și atenție și ne dau înapoi timp“, spune Mirela. Pe Mirela o găsiți colindând România și întreaga Europă, împreună cu Gașca Zurli, duminica dimineața la EuropaFM, pe site-ul mirelaretegan.ro – unde are peste o mie de articole publicate –, la workshopuri și conferințe dedicate părinților. Una dintre cele mai puternice voci din România, Mirela Retegan și-a câștigat iubirea părinților și a copiilor deopotrivă oferindu-le soluții simple, mijlocite de dragoste, care aduc fericire în fiecare familie. „Părinții curajoși cresc copii fericiți“, „Joaca este limbajul iubirii dintre părinți și copii“, „În spatele unui copil-lumină stă un părinte-soare“ sunt convingeri pe care părinții le asociază, fără nicio ezitare, cu Mirela Retegan.

Octavian Fulop

-

Omid Ghannadi

Profesional, mă definesc ca fiind un designer, fie în arhitectură, fie în design de interior. În acest plan profesional se amestecă în fiecare zi convingerile mele personale, iubirea și responsabilitatea pe care o simt pentru lumea în care trăiesc, pentru cei care au nevoie de ajutor, pentru umanitate. Aceste sentimente sunt cele care m-au purtat către toate proiectele de voluntariat și misiunile de sprijin comunitar la care am participat în toți acești ani. Încet, încet aceste convingeri fac parte din modul în care mă raportez la viața mea atât profesional cât și în plan personal. Există o mare responsabilitate pe care o purtăm cu toții, grija față de casa noastră, față de planetă și lumea în care trăim. Și pentru ca binele să câștige infinita luptă contra răului, cu toții trebuie să ne uităm la cei de lângă noi și să îi ajutăm cu ce putem. Deși pare că la nivel individual nu putem schimba lucrurile în bine, puterea unui bine făcut cuiva are consecințe pozitive infinite în lumea noastră.

Paula Herlo

Paula Herlo, Senior Correspondent and Producer for „România, te iubesc!” („Romania, I Love You!”) News Magazine, delivers every Sunday outstanding journalistic investigations on critical issues concerning Romanian society. The weekly show has been constantly watched for over 13 years by millions of Romanian viewers, who placed it on top of Superbrands news shows ranking. Paula Herlo has been working with PRO TV News since 1998 and has constantly built a highly regarded professional profile. Her dedication in reporting and designing the News Campaign, Any Idea What Your Kid Is Doing Right Now? would bring PRO TV News the much-coveted International Emmy Award for Outstanding News, in New York, in 2008. She continued coordinating social campaigns for PRO TV News: There’s Life In Our Blood and I Want Parents, Too led to establishing the National Unrelated Donors’ Registry and modifying the Adoption Act, respectively; Be Healthy, Romania!, pictured the National Health System’s own diseases, and 2014’s Any Idea What Your Parents Are Doing Right Now? focused – for the first time – on the life of the lonely elderly. Paula Herlo is also an honorary president of the „Dăruiește Viață” (“Give Life”) Association. Backed by campaigns on PRO TV News, the Association raised 40 million Euros, later invested in Romanian hospitals for the benefit of cancer patients. Part of the money funded the first Molecular Cytogenetics Laboratory in Romania, which precisely diagnoses forms of cancer. Other sums endowed the ICU of Pediatric Oncology Hospital in Timișoara, where a stem cell bank was also equipped. ”Dăruiește Viață” (Give Life) Association is currently finishing the building of the first public hospital in Romania financed entirely by private donations. It will open for patients next year, and it will be the biggest, state-of-the-art Pediatric Oncology and Trauma hospital in Romania. The project gathered together 350,000 individual donors and over 4,000 companies. ”Dăruiește Viață” plans to expand this initiative and rebuild the Marie Curie pediatric emergency hospital in Bucharest, the largest hospital of its kind in the country. When finished, it will too meet West European standards.

Shi Heng Yi

Master Shi Heng Yi (释恒義) is the headmaster of the Shaolin Temple Europe (歐洲少林寺) and takes over in this function the physical as well as the mental training of the novices, disciples and master students of the monastery in Otterberg / Germany. His goal and endeavor is not only to explain and convey theoretical principles in an understandable way, but above all to make this knowledge practical and tangible in daily life, and usable for people. For more than 30 years, Master Shi Heng Yi has been studying and practicing the interaction between mind and body. His strength is the ability to smoothly combine this knowledge with physical exercises and to practice Martial art –Kung Fu and Qi Gong. He has an academic background but he prefers to live at the Shaolin Temple Europe, Monastery located in Otterberg, Germany. Since 2010 he has been taking care of the settlement and he personifies the sustainable development and spreading the Shaolin culture and philosophy. As a contemporary monk, Master Yi holds a smartphone in the folds of his clothes as he sees no contradiction between living together with ancient knowledge and high technology. “The universal law of being successful and happy at the same time means finding the balance”, says master Yi.

Traian Tuș

Elev olimpic, membru activ MENSA, the High IQ Society
PALMARES INTERNAȚIONAL 2019 – argint la Olimpiada Internațională de Astronomie – România; 2020 – aur la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică (”Global e-Competition on Astronomy & Astrophysics”) – online; 2021 – bronz la Olimpiada Internațională Multidisciplinară (”International Zhautykov Olympiad”, Kazahstan); 2021 – argint la Olimpiada Balcanică de Fizică – țară gazdă Bulgaria; 2021 – argint la Olimpiada Internațională de Astronomie – țară gazdă Italia; 2021 – argint la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică – țară gazdă Columbia; 2022 – aur și locul I la Competiția Internațională de Fizică „Fyziklani” – Praga, Republica Cehă; 2022 – argint la Olimpiada Internațională Multidisciplinară (”International Zhautykov Olympiad”, Kazahstan); 2022 – mențiune de onoare la Physics Unlimited Explorer Competition – organizată de Universitatea Princeton; 2022 – calificare la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică – Georgia.

Valentin Radu

Valentin Radu este un fost pusti care citea povesti nemuritoare, arabe si japoneze cu o lanterna sub plapuma, fericit ca nu merge la orele de indoctrinare de la gradinita. Din fericire, Valentin a fost binecuvantat sa traiasca in conditii modeste, intr-o casa mica, dar cu parinti cu inima mare. Valentin si-a propus inca de mic sa isi scrie propria poveste: Cand va fi mare, el va fi fericit. Va avea copii frumosi si o sotie care sa il iubeasca. Nu va mai suferi de saracie si neajunsuri. Va fi invatator si scriitor si va lucra de partea binelui. Stia ca nu va fi simplu, si ca personajul sau va trece prin multe si grele incercari, dar a invatat ca ingredientul de baza este sa creada intr-un viitor luminos. Valentin s-a prins, la un moment dat, ca totul se afla in mintea lui si ca el este intr-o continua devenire, iar ca triada prin care se evolueaza in viata este formata din: inspiratie – intrebare – decizie. Putina inspiratie, putine intrebari, putine decizii = viteza mica de schimbare = timp pierdut. Asa ca si-a pus multe intrebari si a luat multe decizii. A avut nevoie de zeci de relatii esuate ca sa invete cat de cat ca iubirea presupune sa te iubesti pe tine in primul rand, sa te despovarezi de asteptari si sa fii solid pe picioarele tale, nu sa te sprijini de persoana „iubita” ca pe o carja. Povestea sa a devenit realitate datorita schimbarilor sale interioare: a intalnit-o pe sotia sa fabuloasa, pasionata si iubitoare, alaturi de care creste doi copii meniti sa devina liberi si autentici. A avut nevoie sa incerce 17 joburi, de la macelar, vanzator de asigurari sau DJ, pana la optician sau trainer ca sa invete ca rolul lui nu e unul standardizat de societate si ca trebuie sa fie creatorul propriului sistem. A avut nevoie sa fondeze 4 companii ca sa invete ca in viata evolutia nu tine de ce primesti, ci despre ce dai. Acum, Valentin este CEO si fondator la Omniconvert, o companie care se ocupa de optimizari si experimente, care isi propune sa genereze schimbare cu sens pentru peste 400 de companii din intreaga lume. Deocamdata. Misiunea lui este să inspire oamenii pentru a-si atinge potentialul maxim. Face asta prin propriul exemplu: tocmai de-aia a luat-o prin antreprenoriat ca sa ajunga sa imbine creativitatea cu disciplina si sa demonstreze ca nu doar vorbeste, ci chiar face. Provocarea sa este sa aduca valoare incontestabila si autentica, indreptand oamenii catre rezultate, dar fara a-si pierde sufletul pe drum. Nici el, dar nici cei alaturi de care creeaza si pe care ii atinge pe drumul sau. Pe termen mediu, misiunea sa trece prin Omniconvert, care va crea o noua categorie la nivel global, cea de customer value optimization. Pe termen lung, povestea sa trece prin scris si crearea unui sistem alternativ de educatie trans-generationala: pay-it-forward de catre oamenii care au ajuns la echilibru si excelenta catre generatiile de tineri ce sufera din plin de neincredere, dezorientare si lipsa unor repere autentice.

Zoli Toth

Zoli TOTH este unul dintre cei mai respectați artiști români, cu peste 1200 de apariții scenice la activ, care depășește mereu limitele și aduce continuu concepte noi de spectacol. Zoli este absolvent al Academiei de Muzica “Gheorghe Dima ” din Cluj Napoca, clasa prof. Grigore Pop, secția Percutie, specializarea Solist Instrumentist/ Profesor de instrument si muzica de cameră. Pasiunea lui pentru cântatul în grup se dezvoltă în anii academiei când alături de Ansamblul de Percuție de la Cluj Napoca, începe o serie de concerte în țară și străinătate, dar și imprimări audio pentru compozitori români și străini. Lumea industriei muzicale pentru Zoli începe în 1997, când a fondat cvartetul de percuție Hans’n’feet. După câteva schimbări de stil și formulă, ia naștere SISTEM, cinci percuționiști profesioniști cântând pe butoaie de metal și plastic. Începând cu anul 2002, SISTEM a lansat patru albume din care 11 single-uri au devenit numărul unu în topurile din România. SISTEM a concertat în toată țara și în străinătate și în 2005, alături de solista Luminița Anghel, trupa a obținut locul trei la Eurovision Song Contest – Kiev, Ucraina, cea mai bună clasare a Romaniei până în acel moment. Acum, Zoli TOTH se concentrează pe “Better Together” un show complex cu sintetizatoare analogice, instrumente de percuție neconvenționale, tobe, vibrafon și un cvartet de coarde. El combină muzica clasică și electronică cu ritmuri diverse de pe tot globul. În majoritatea concertelo,r pe scenă, Zoli este acompaniat de un cvartet de coarde. In 2021 apare primul album solo Zoli TOTH – BETTER TOGETHER ( vezi aici) Din anul 2018 Zoli TOTH este coordonatorul ansamblurilor de percuție din cadrul programului de integrare socială prin muzică Cantus Mundi. În această perioadă ia naștere YOUNG – BEATS/CANTUS MUNDI, formație alături de care Zoli concertează tot mai des in țară și străinătate. Zoli este implicat în mai multe cauze „verzi”. Susține proiecte precum Let’s Do It, Romania!, MaiMultVerde și WWF România. Din 2009, Zoli realizează si moderează emisiunea ECOFRECVENTA, oferind ascultătorilor știri zilnice despre cum să protejăm natura, dar și interviuri săptămânale live cu personalități marcante din Romania.

Organizing team

Ciprian
Borsan

Baia Mare, Romania
Organizer