Buzau
x = independently organized TED event

This event occurred on
May 28, 2022
Buzău, Buzău
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

TedxBuzău
Bld. Nicolae Bălcescu Nr 36
Buzău, Buzău, 120086
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Buzau events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Bîrlădeanu Monica

Actritță
Monica Bîrlădeanu este actriță și prezentatoare de televiziune, populară în România, cât și peste hotare. Cu toate că în copilărie și-a dorit, pe rând, să devină doctor, actriță și avocat, visul Monicăi a fost dintotdeauna să lucreze în televiziune.

Calofir Vasile

Actor
Vasile Calofir este actor buzoian și un om foarte ambițios. Un tânăr modest a plecat de acasă la 21 de ani. Visa să devină actor, de fapt, era hotărât să devină actor. A ajuns in București, au urmat câteva luni infernale pentru că nu avea unde să locuiască. Și-a găsit adăpost în gara de nord. S-a angajat apoi la teatrul național ca tehnician, dar a făcut și alte lucruri în incinta teatrului, a muncit mult să strângă bani, pentru a se întreține în facultate.

Connect-R Relu Mihalache

Cântăreț
Cunoscutul cântăreț Connect-R a avut o copilărie tumultoasă și un început greu în lumea mondenă. Lipsurile l-au motivat și talentul l-a propulsat. Deși este un bărbat de succes, Connect-R s-a regăsit în cuvintele lui Jim Carrey: Vreau să facă toată lumea bani, să își dea seama că fericirea nu e acolo!"

Dinu Bogdan

Boxer
Bogdan Dinu este un boxer român la categoria supergrea, în prezent și polițist la Serviciul de Acțiuni Speciale. Bogdan și-a început cariera în sport la 11 ani, în Buzău, în sala de la Crâng.

Finta Alina Mărioara

Speaker/Autor
Alina Marioara Finta este fondatoarea Comunității Femei Evoluăm Împreună, speaker, autor și facilitator în lucrul cu femeile. De doi ani ghidează femeile prin programe transformaționale, astfel încât, prin echilibrarea relației cu părinții, acestea să își echilibreze propria viață.

Ionașcu Cezar

Mentor/Autor
Autor al platformelor, conferințelor, seminariilor și programelor online pe teme de masculinitate, imagine personală, imagine barbatească în business, împlinire personală, relaționare și leadership.

Neagu Elena Iuliana

Terapeut/Autor
Elena Iuliana Neagu este co-autorul celor două volume “Secretele Întregii Vieți”. Primul volum a fost lansat în toamna lui 2019, iar cel de al doilea volum a fost lansat în toamna anului 2020. Ambele volume au reprezentat efortul mai multor ani de muncă. Cărțile “Secretele întregii vieți” sunt parte dintr-un proiect inițiat cu un an mai devreme și anume “TREZIREA SPIRITUALĂ”. Acest proiect a debutat ca idee de înființare a unei comunități, prin care oamenii să fie inițiați în ceea ce înseamnă a fi trezit spiritual, să prindă curaj să-și împărtășească trăirile, fără a le fi teamă de judecată, să-și capete curajul, să afle cine sunt ei cu adevărat, pentru a-și scoate cele mai frumoase și adânci daruri interioare. Această comunitate a strâns aproape 500.000 de Suflete, “cu siguranță toate dornice să schimbăm lumea în ceva pur și autentic”, ne spune Iuliana.

Nicolae Cristian

Antreprenor
Cristian este absolvent al Facultății de Medicină Generală din Craiova și fost manager al unor companii farmaceutice multinaționale. Pasiunea lui de a lucra cu oamenii l-a condus în sfera antreprenoriatului, fiind membru fondator al John Maxwell Romania, trainer certificat John Maxwell USA, coach certificat Academy of Executive Coaching UK și cu certificare în retorică și oratorie Casa Paleologu. A participat și a susținut multe traininguri și conferințe, a fondat mai multe afaceri alaturi de familia lui, chiar și în prezent, Cristian deține o clinica stomatologică in Craiova alaturi de soția lui. Principala activitate se desfășoară în cadrul propriei firme de training, coaching și public speaking, Cristian Nicolae Inspiration.

Răileanu Cosmin

Antreprenor
Cosmin este un tânăr antreprenor din Râmnicu Sărat, care până să ajungă la ideea inovatoare a afacerii de care se ocupă în prezent, a vândut semințe în liceu, apoi a devenit agent de vânzări, iar peste câțiva ani și-a deschis o fabrică de fier forjat. Cosmin Răileanu a creat în 2014 brandul Vindem-ieftin.ro, platformă online de consultanţă în vânzarea de materiale de construcţii. În februarie 2020, Cosmin Răileanu se prezenta la emisiunea „Imperiul Leilor“, pentru a obține o finanțare de 780.000 de euro în schimbul unui pachet de 10% din afacerea sa, Vindem-Ieftin.ro. Cei cinci jurați nu au fost însă convinși de argumentele sale și au preferat să se retragă fără a-i face măcar vreo contraofertă. Vindem-Ieftin.ro încheiase 2019 cu o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de euro și estima pentru 2020 o creș¬tere până la 5,2 milioane de euro.

Organizing team

Diana Elena
Rus

Buzău , Romania
Organizer