Tarragona
x = independently organized TED event

This event occurred on
November 20, 2021
Tarragona, Tarragona (ca)
Spain

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Teatre Tarragona
Rambla Nova, 11
Tarragona, Tarragona (ca), 43003
Spain
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Tarragona events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Fernando de la Rosa

Aprenentatge
Actualment dedica totes les seves energies a crear una nova forma d’aprendre a través de Foxize School . Durant els propers anys assistirem a un autèntic canvi en totes les professions i hem de trobar una forma de millorar les nostres capacitats de forma personalitzada, pràctica i accesible. Durant molts anys, s’ha dedicat a ajudar a les empreses a transformar-se digitalment, com a consultor independent. La seva experiencia l’han permés identificar què fa créixer un negoci i què no i la sensibilitat per intuir cap a on es dirigeixen els models de negoci del futur.

Liliana Arroyo

Reseracher&Lecturer
Doctora en Sociologia i investigadora de l’Institut d’Innovació Social d’ESADE.És experta en transformació digital i impacte social. Ha participat com a membre de l’equip investigador en diversos projectes de diferents àrees de la sociologia, amb l’objectiu comú de comprendre fenòmens socials i canvis importants en l’esfera col·lectiva. Actualment investiga quin impacte social tenen les eines digitals en la manera de fer, de sentir i de relacionar-nos. Escriu en els diaris Ara i El Periódico, entre d’altres, i ha participat en programes de RAC1 i TV3. El seu primer assaig és Tú no eres tu selfi. 9 secretosdigitales que todo el mundo viveperonadiecuenta (Editorial Milenio, 2020). Participa regularment en espais no acadèmics per a la transferència del coneixement.

Magda Piñeyro

Activista
Llicènciada en Filosofía i màster en estudis de Gènere i Polítiques d’Igualtat. Especialista en gènere, migracions i diversitat corporal. Activista gorda i feminista, cofundadora de la plataforma “Stop Gordofòbia”. Autora d’ Stop Gordofobia y las panzassubversas (Zambra, 2016), 10 gritos contra la Gordofobia (Vergara, 2019) y de la GuíaBásica sobre Gordofobia. Un pasomáshacia una vida libre de violencia de l’InstitutoCanario de Igualdad (2021), entre d’altres textes.

Manel Sanromà

Math and History lover.
Llicenciat en Humanitats, màster en TIC Salut i doctor en Astrofísica. Ha estat professor de Física a la Universitat Politècnica de Catalunya, d’Astrofísica a la Universitat de Barcelona i actualment és Professor de Matemàtica Aplicada a la Universitat Rovira i Virgili. Fundador de la Xarxa Ciutadana TINET i del domini .CAT. Ha estat membre del Board de Directors de la Internet Society, i actualment és membre de la Unió Astronòmica Internacional i de la Societat Catalana de Matemàtiques. Recentment fou designat Fill Predilecte de la Ciutat de Tarragona.

Nikhita Winkler

Dancer
Nikhita Winkler és ballarina, artista i fundadora del Nikhita Winkler Dance Theatre , un programa educatiu de moviment holístic que reconeix la interconnexió de la vida i l’art. Un programa que utilitza la dansa com eina d’educació i transformació, ensenyant a nens i adults a ser éssers conscient sen el món en què vivim.

Oleguer Presas

Esportista
Oleguer Presas Renom, ex futbolista professional i economista. Preocupat per la deriva social i ecològica en la que ens trobem i compromès en canviar els sistema capitalista. Intenta canviar el món del futbol. Participa del Futbol Caserna, un projecte de futbol formatiu que intenta incorporar valors positius a la pràctica d’aquest esport

Patrycia Centeno

Lideratge femení
Llicenciada en Periodisme per la UAB i experta en comunicació política no verbal. Després de coordinar tres edicions de la 080 Barcelona Fashion, es dedica a l’assessoria estètica i lideratge femení per a diferents formacions polítiques, institucions i empreses. Treballa com a docent a la Universitat Blanquerna, a la Universitat Pompeu Fabra i a l’ ICPS. Ha publicat Política y Moda, la imagen del poder (Península, 2012), Espejo de Marx, ¿la izquierda no puede vestir bien? (Península, 2014) i SinDecir Ni Mu (Destino, 2019). Analitza l’actualitat per a nombrosos mitjans de comunicació.

Sandra Bravo

Poliamor
Periodista, terapeuta i activista no monógama. Dedica gran part del seudia a reflexionar sobre l’amor, els vincles interpersonal, la intimitat, el sexe… Entremig, deixa temps per la pràctica i el treball de camp. Creu que el feminisme i la interdependència són la solución a tots els nostres problemas i que l’autèntica revolució és aprendre a estimar-nos més i millor. Podeu trobar tots els seus pensament al seu projecte www.hablemosdepoliamor.com. El passat febrer va publicar el seu primer assaig Todo eso que no sé cómo explicarle a mi madre. (Poli)amor, sexo y feminismo.

Organizing team

Agustí
López

Tarragona, Spain
Organizer

Maite
Loizate

Tarragona, Spain
Co-organizer
  • Ivette M. Espinoza-Diaz
    Operations
  • Jordi Planas Manzano
    Curation
  • Patxi Castillo
    Curation