Youth@BodrumCollege
x = independently organized TED event

Theme: Transformation

This event occurred on
May 20, 2022
Bodrum, Muğla
Turkey

Under the theme of transformation, high school students from all over Turkey and our experts from abroad came together with the audience on the stage of TedxYouth@BodrumCollege on May 20, 2022. They shared their ideas about the change and transformation of the world we live in.

Ted Bodrum College Conference Hall
Ortakent Mahallesi Kolej Sokak No:20 Bodrum/Muğla/Türkiye
First Floor
Bodrum, Muğla, 48400
Turkey
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Bodrum­College events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Asuman Özsarıyıldız

Öğrenci
Herkese merhaba ben Asuman Özsarıyıldız.17 yaşındayım.TED Kayseri Kolejinde 11. Sınıf öğrencisiyim. Kitap okumaktan,yürüyüş yapmaktan,tiyatroyla ilgilenmekten ve yoga yapmaktan çok keyif alırım.

Batuhan Ulukütük

Öğrenci
Merhabalar ben Batuhan Ulukütük, 18 yaşındayım ve Eskişehirliyim. İlköğrenimimi Afyonkarahisar'da, lise öğrenimimi TED Afyon Koleji'nde tamamladım. İlgi alanlarım geniş yelpazeye yayılmakla beraber başlıca uluslararası ilişkiler, tarih ve benzeri sosyal alanlarda yoğunlaşmaktadır.

Burak Gök

Öğrenci
Merhabalar, ben Burak Gök. 2007 yılında Adana’da doğdum. Eğitimim sürecinde spor, sanat ve teknoloji konusunda okulumun (TED Adana’nın) sağladığı imkânlarla beraber kişisel çalışmalarımla kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Spor olarak ilkokulda yavaş yavaş eğitimlerini aldığım basketbolda ortaokul ve lise dönemlerimde okulumun ve özel kulüplerin takımlarında oynuyorum. Sanat olarak istikrarlı şekilde piyano yeteneklerimi geliştirip görsel sanatlar konusunda okulum desteğiyle yarışmalarda ve sergilerde katılım sağladım. Teknoloji ile alakalı FLL gibi yarışmalara katıldım ayrıca TÜBİTAK ve Teknofest için çalışmalarda bulunuyorum. Özellikle sanat ve teknolojiyi bir araya getiren, coğrafyadan ve biyolojiden esinlenen kişilerin eserlerine ilgi duymamdan dolayı özellikle takip ettiğim Refik Anadol’un çalışmalarını sizler ile paylaşmak istedim.

Buse Çolpan

Öğrenci
Ben Buse Çolpan. 2006 İstanbul doğumluyum. Ted Bodrum Kolejinde okuyorum. Profesyonel olarak 7 yıldır dans ediyorum. Ayrıca tenis ve tiyatro ile ilgileniyorum. Kitap okumak ve yüzmek ise ilgi alanlarım.

Çağan Özcan

Öğrenci
Ben Çağan Özcan, 16 yaşındayım ve Eskişehirliyim. Şu anda TED Bodrum Koleji nde öğrenim görmekteyim. Kendimi bildim bileli teknoloji ve toplumsal konular ilgimi çekmiştir ve bu sebeple bu konular üzerine yoğun araştırmalar yapmak her zaman benim için iyi bir vakit geçirme kaynağı olmuştur.

Can Harma

Öğrenci
Merhaba, ben Can Harma. Ted Malatya Koleji'nde 9.sınıf öğrencisiyim. 2007 yılında Amerika'nın Maryland kentinde dünyaya geldim. Küçüklüğümden beri teknolojiye ilgi duymakta ve araştırmalarımı sürdürmekteyim. 2015-2016 yıllarında okulumun düzenlediği inovasyon yarışmasında ikincilik aldım. 2 kere Tübitak'a katıldım. Bir tanesinde finalistliğe kadar ilerledim. 2022 yılında da TedxBodrum'un Dönüşüm temalı organizasyonunda yer aldım. 7 senedir basketbol oynuyorum. Kış sporlarına ilgim var ve tenis dalında lisanslı bir sporcuyum.

Işıl Şataf

Öğrenci
Ben Işıl Şataf TED ISPARTA Koleji 11.sınıf öğrencisiyim. 17 yaşındayım. Ana sınıfından beri TED ailesinin bir üyesiyim.Ispartada yaşıyorum. Ata binmeyi ve tiyatroyla ilgilenmeyi seviyorum.

Javier Gonzalez Nunez

International University Professor United Nations Consultant
University Professor | United Nations Consultant | 3x TEDx Speaker | Courses and Programs Creator | Business Incubator Manager | Public Speaker | Travelholic | Basketball Coach

Ruth Fuente

Senior Human Resources Specialist
Degree in Psychology passionated for the development of people, with more than 10 years of experience in HR and more than 3 years in Training. I am a curious person, I like to travel to know new cultures, I constantly look for challenges that give me the opportunity to continue learning and develop new skills.

Vincent Leonard

Master Student in Digital Sales and Freelance Writer
I have a little background in sales. I worked as a seller in Intersport in 2018 for 3 months and for Campari France distribution in 2020 (French Branch of Campari group) for 4 months. I travelled a lot during my five years in EM Normandie. In 2018, I went for one semester in Seoul (South Korea) and I discovered a very different culture both in term of business or everyday life. It was very interesting to understand the kind of approach those people had in negotiation or in company culture. The working culture is very different in those countries. In September 2020 I have started a Master 1 in global business, then I came to Dublin in September 2021 to do a master 2 in digital sales. I was also writing tennis article for LA SUEUR (560 000 followers on Facebook) and ran 2 half marathon. As well, I have played the guitar since now 8 years, and I am interested in geopolitics. I love to learn about the different politics and issues of the different countries around the world.

Organizing team

Rüya
Tokmak

Muğla, Turkey
Organizer

Zeynep
Tekbaş

Co-organizer