ZorilorWomen
x = independently organized TED event

This event occurred on
December 4, 2021
Cluj-Napoca, Cluj
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Cinema Florin Piersic
11 Mihai Viteazu Square
Cluj-Napoca, Cluj, 400444
Romania
Event type:
TEDxWomen (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Zorilor­Women events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Oana Pellea

Cu o carieră de peste 40 de ani, Oana Pellea este una dintre cele mai importante actrițe din România. Rolurile din filme și din piese de teatru, atât din țară cât și din străinătate, i-au adus numeroase premii și recunoaștere internațională. Discursurile susținute de Oana Pellea la diverse conferințe au ridicat publicul în picioare, iar videourile lor au strâns sute de mii de vizualizări.

Roxana Dan

Roxana Dan, judecător în cadrul Judecătoriei Cluj Napoca, având grad professional de tribunal, cu o experiență de 8 ani în domeniu, președintele secției civile din anul 2018 până în prezent. Este doctorand în drept civil la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, unde are și activitate didactică cu studenții de anul IV, de mai bine de 8 ani. Roxana a publicat în calitate de coautor mai multe culegeri de grile și teste în domeniul său de cercetare, o monografie cu privire la legislația taxelor de timbru, a vorbit în calitate de lector la o serie de conferințe naționale și internaționale, precum a și publicat o serie de articole științifice, începând cu anul 2013 și până în prezent. De asemenea, Roxana a fost unul dintre experții judecători care a elaborat Ghidul de bune practici privind relația sistemului judiciar cu celelalte profesii, participând la zeci de întâlniri comune între actorii sistemului judiciar. Aparițiile sale în mass media au avut drept scop familiarizarea publicului larg cu sistemul judiciar, cunoașterea profesiei de judecător și provocările pe care această profesie le încearcă, cu dorința exprimată de a contribui la creșterea încrederii opiniei publice în sistemul de justiție. Este atent implicată în viața comunității din care face parte și dornică să sprijine evoluția societății românești.

Urania Cremene

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în Parenting din România. Este autoarea All About Parenting, primul program de parenting din țară și unica metodologie de parenting din lume dezvoltată pe baza celor mai noi cercetări în știința motivației, cum e Teoria Autodeterminării. În ultimii 5 ani, Urania Cremene și trainerii din echipa All About Parenting au organizat peste 2.000 de seminarii gratuite, conferințe si workshop-uri intensive la care au participat peste 250.000 de părinți de peste tot din lume.

Organizing team

Victor
Miron

Cluj-Napoca, Romania
Organizer