Mladost
x = independently organized TED event

Theme: Next Generation

This event occurred on
December 4, 2021
9:30am - 7:30pm EET
(UTC +2hrs)
Варна, Varna
Bulgaria

💥 Варна ще бъде домакин на най-вдъхновяващата конференция в света - TEDx
🔴 Изцяло различен @TEDxMladost ще бъде новото място на варненци, където да се насладят на вълнуващи и вдъхновяващи лекции от едни от най-големите професионалисти.
С нашите лектори ще говорим за бъдещето и за следващото поколение, което идва, за да променя Варна и България. Затова и темата на събитието е Next Generation.
👥 На TEDxMladost ще имате възможност да се срещнете с интересни нови хора от Варна, които, също като вас, искат да се вдъхновят за следващата си голяма стъпка в живота.
✅ Каним Ви на първото ни събитие: @TEDxMladost: Varna's Next Generation, което ще се проведе на 4-ти декември.
📍 Локацията е Градската художествена галерия "Борис Георгиев"
Заповядайте!
🎫 Билети ще може да закупите тук: www.tedxmladost.com

Градска художествена галерия "Борис Георгиев"
ул. "Любен Каравелов" 1
3
Варна, Varna, 9000
Bulgaria
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Mladost events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Биляна Раева

Икономист
💥 Представителят на Варна в Брюксел и бивш евродепутат - Биляна Раева, е първата дама, която представяме като лектор на TEDxMladost. 🔴 Тя ще ни разкаже от първо лице за ролята на Варна в евроинтеграцията на България. С нея на TEDxMladost: Varna's Next Generation ще обсъждаме бъдещето на Европа и как да сме подготвени за предизвикателствата и възможностите, които ни очакват.

Венци Мицов

Музикант и общественик
💥 За нас е удоволствие да обявим името на музиканта и общественик Venci Micoff, който ще бъде лектор на първия TEDxMladost в гр. Варна. 🔴 На TEDxMladost: Varna's Next Generation той ще говори за музиката и нейното бъдеще, за младите в индустрията и за съдбата на музикантската общност.

д-р Евгени Шарков

Пластичен хирург
💥 На сцената на TEDxMladost ще се качи и младото лице на българската пластична хирургия и собственик на VDerm Clinic - д-р Евгени Шарков. 🔴 Измежду лекциите, които води в градове по цял свят, го поканихме на TEDxMladost: Varna's Next Generation, за да си говорим за следващото поколение в естетичната хирургия. Ще търсим отговор на въпроса - помага ли ни промяната отвън, за да постигаме повече?

Петър Славов

Адвокат
💥 TEDxMladost посреща адвокат Петър Славов, който в 43-то Народно събрание бе обявен за един от най-активните депутати, автор на над 100 законопроекта и 650 въпроса към министрите. 🔴 На TEDxMladost: Varna's Next Generation за законотворчеството, върховенството на правото и гражданските инициативи.

Флора Стратиева

Влогър
💥 На сцената на TEDxMladost посрещаме един от най-популярните млади влогъри у нас - Флора. 🔴 На TEDxMladost: Varna's Next Generation като един от малкото ютубъри, който създава забавно съдържание, преплетено с обществено-политически теми, тя ще ни разкаже за бъдещето на журналистиката в Интернет и има ли бъдеще изобщо извън него.

Organizing team

Teodora
Zlateva

Organizer