SvetiIvanZelina
x = independently organized TED event

Theme: Reinvent life

This event occurred on
March 11, 2022
Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka županija
Croatia

What action was needed to reinvent your life?!?

Dvorana Kraluš
Vatrogasna ulica 3
Sveti Ivan Zelina, Zagrebačka županija, 10380
Croatia
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Sveti­Ivan­Zelina events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Adnan Mehmedović

Event manager
Adnan Mehmedović poznatiji kao “Medo” je jedan od vodećih event maganera i PR stručnjak koji je najzaslužniji za globalnu popularnost kluba Papaya na Zrću te je jedan od osnivača i organizatora najvećeg europskog Hip Hop festivala – Fresh Island Festivala. Prva ljubav su mu clubbing i festivali, koji su s godinama i odrastanjem prerasli u događaje povezane s hranom i glazbom. Osnivač je RNB Confusion event branda, Beats & Brunch događaja, Food Truck Festivala i A4 event agencije, osoba koja živi gotovo cijeli život u organizaciji događaja.

Izidor Pelajić

Meteorolog - Meteorologist
Izidor Pelajić je magistar fizike-geofizike iz Vodica, koji više od deset godina živi u Svetom Ivanu Zelini, a čije prognoze redovito pratimo na HTV-u. 2014. godine diplomirao je meteorologiju i fizičku oceanografiju na geofizičkom odsjeku zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Još kao student počeo je raditi na projektu uvođenja u operativni rad u Hrvatskoj neposredne prognoze vremena temeljene na aktualnim podacima meteoroloških satelita. Danas radi u DHMZ, u Službi za vremenske analize i prognoze, gdje je kao meteorolog prognostičar od lipnja 2017. godine počeo surađivati i s Hrvatskim radijom. Delegat je Hrvatske u Europskoj organizaciji za eksploataciju meteoroloških satelita, član podkomponente za svemirsko vrijeme Europske komisije za obrambenu industriju i svemir, a također i međuresorne skupine za svemir Ministarstva znanosti i obrazovanja te nacionalne referentne grupe za svemir i svemirske tehnologije.

Jelena Dužaić Kudeljan

Radio voditelj - Radio DJ
Zelinčanka koju je od malena zanimalo pisanje, što ju je i dovelo do diplome magistre novinarstva. Tijekom obrazovanja i rada je iskušala je sve smjerove od tiska do televizije - RTL televiziju i 24 sata, a na kraju se zaljubila u radio. Osim s diplomom, u Zelinu se vratila i s praktičnim znanjem s nekoliko vodećih hrvatskih radio postaja – Narodnog radija, Gold FM-a i Hit FM-a. Na kraju je stečeno znanje Jelena odlučila primijeniti na našoj Radio Zelini.

Tanja Madžarac

Rukometašica - Handball player
Tanja je svima dobro poznata zelinska sportašica. S diplomom magistre kineziologije radi u Osnovnoj školi Dragutina Domjanića kao učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture i velika je zaljubljenica u rukomet. Već 24 godine je članica RK Zelina s kojim je nastupala i u najvišim rangovima natjecanja (1. HRL, Challenge natjecanja). Danas je trenerica i igračica, a od 2015. godine i dopredsjednica kluba. Urednica je Monografije RK Zeline „45 godina tek“. U Zelini ju možemo vidjeti na raznim sportskim manifestacijama. 2018. godine je proglašena sportašicom Grada, a Zajednice sportskih udruga Grada Svetog Ivana Zeline i Zagrebačke županije prepoznale su ju kao najboljeg sportskog djelatnika u 2020. godini.

Tin Sedlar

Glumac / Komičar - Actor / Standup comedian
Iako je po struci pedagog, najveću strast osjeća prema komediji. Stand up komedijom počeo se baviti 2010. godine da bi 2012. godine postao stalni član Comedy kluba „Studio Smijeha“. Trenutno je član BIS Comedy kolektiva, čiji je i suosnivač, a koji je osnovan 2020. godine te obuhvaća šest komičara s adresom u Zagrebu. U svojoj 11-godišnjoj stand up karijeri, Tin ima tri samostalne stand up predstave: "Ukratko", "Pozitivan šok" i "Treći dejt". Osim prema stand up-u, gaji veliku ljubav prema kazalištu. Poznanstvo sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom rezultiralo je hit komedijom „Ocat i sin“ koja je 2020. godine imala jubilarnu 100. izvedbu. Za ulogu sina dobio je nagradu za najboljeg mladog glumca na Festivalu pučkog teatra Omišalj/Čavle. Tin je do sada je odradio više do 900 stand up nastupa i više od 100 kazališnih predstava, a njegova predstava "Treći dejt" postala je stalna predstava zagrebačkog kazališta Vidra.

Organizing team

Igor
Pecak

Sveti Ivan Zelina, Croatia
Organizer

Filip
Ćurko

Sveti Ivan Zelina, Croatia
Co-organizer