Brașov
x = independently organized TED event

This event occurred on
June 5, 2021
Brașov, Brașov
Romania

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

CORESI BUSINESS CAMPUS
Strada Turnului 5, Brașov 500152
Brașov, Brașov, 500152
Romania
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Brașov events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Adrian Lesenciuc

Adrian este scriitor și profesor universitar, doctor în științe militare și științele comunicării.

Andreea Căpîlna

Andreea Căpîlna este medic primar de boli infecțioase, medic specialist epidemiologie clinică, implicată atât în partea de activitate medicală (în calitate de director medical la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov sau de Secretar de Stat la Ministerul Sănătății în timpul valului 3 Covid ) cât și în cea de voluntariat și ajutorare a comunității în principal brașovene.

Angela Elena Ifrim

Angela este specialist în managementul firmelor mici și consultant de business de peste 20 de ani. De 10 ani este și coach de producțivitate și performanță personală.

Călin Iepure

Călin a avut impact major la dezvoltarea vorbitului în public din România prin intermediul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o la nivel național în calitate de Guvernator între 2014-2015. Este implicat activ în mai multe proiecte antreprenorial-educaționale și coordonează bizz.club România, una din cele mai cunoscute comunități românești de Business Networking. Călin este unul dintre fondatorii Comunității Educatorilor SELLification, comunitate care a ajutat în pandemie peste 56.000 de dascălii să își dezvolte abilitățile de a preda cursuri în online. Este trainer, speaker, autor, facilitator și consultant în arii precum: public speaking, networking, persuasiune, negociere, leadership, antreprenoriat, educație financiară, management și îmbunătățirea proceselor de vânzare.

Cătălina Moleavin

Cătălina Moleavin interacționează de mai bine de 10 ani cu părinți si profesori, dezvoltând platforma de management școlar NoteInCatalog. Aceasta propune familiilor și școlilor un nou mod de colaborare. Oare cum s-ar modifica realitatea dacă s-ar upgrada comunicarea între părinți și profesori?

Dan Luca

Dan este Expert în Productivitate și Wake Up Artist. Este autorul a 3 bestsellers pe Amazon la categoria Managementul Timpului și a fondat în Romania Comunitatea 5AM cu peste 10,000 de membri. În ultimii 10 ani a creat programe transformaționale pentru antreprenori și manageri care și-au dorit să evite burnoutul și să își crească exponențial nivelul de productivitate.

Daniela Kasper

Daniela Kasper confirmă excelența leadership-ului și antreprenoriatului feminin în Real Estate, un teritoriu care părea, nu demult, rezervat bărbaților. Pornită de la oameni și de la clădirile care îi adăpostesc, munca ei a devenit misiune în universul special al relațiilor dintre locuire, mediu și comunitate. Cu proiecte de elită, parteneri cu reputație internațională și cifre de afaceri impresionante, compania pe care a fondat-o în 2005, Kasper Development, a urcat în topul celor mai puternici dezvoltatori imobiliari la nivel național și s-a impus ca o voce distinctă a acestei industrii, promovând atât bunele practici în afaceri, cât și noile concepte de locuire, centrate pe bunăstarea individului și a comunității. Daniela Kasper administrează companii și proiecte mari, motivează echipe și antrenează talente, pentru a adăuga mereu valoare unor afaceri întru totul orientate către oameni. Gândește vizionar, dincolo de calculele seci, contabile, știind că idealuri mai înalte decât cele materiale dau sens, inspiră și stimulează creativitatea atât de necesară supraviețuirii unei afaceri.

Mihai Florea

Mihai Florea este un artist fotograf din Iași care explorează lumile paralele ale analogului prin fotografia pe film și ale digitalului, prin modalitățile inovatoare de transpuenere și arhivare a imaginilor sub diverse forme alternative.

Mihnea Dumitru

Mihnea este analist politic și scriitor de SF-uri. Este specialist în imagine, auto-declarat „anticonsultant” politic și publicist prin presă. Are studii în Coreea de Sud, Canada, Marea Britanie și un doctorat în științe politice la Universitatea din București. S-a întors în țară în 2005.

Patricia Preda Patricia Preda

Patricia este studentă în anul 2 la inginerie robotică, mentor de robotică pentru copii la centrul educațional LearnEX și organizatoarea concursului internațional DigitalNerds. Pasionată de tehnologie și educație, caută constant metode de a îi inspiră pe copii sa creeze lucruri noi, inovative care să ajute comunitatea.

Silvia Daniela Pohrib

Economist ca formație, Silvia Daniela Pohrib deține mai multe certificări în domeniul financiar: este expert contabil și membru CECCAR din anul 2006, formator acreditat din anul 2015 și stagiar în domeniul auditului financiar (CAFR). Pentru a fructifica îndelungata-i experiență în lucrul cu antreprenorii tineri, ea însăși creatoare a câteva afaceri de succes, Silvia a lansat primul curs de antreprenoriat juvenil (pentru vârste cuprinse intre 7-18 ani) și ulterior a devenit Consilier vocațional. În prezent utilizeaza ca vehicul de formare profesională și ONG-urile pe care le-a creat sau din care face parte: Asociația SUPORT Regiunea Centru (2016), AER Bruxelles (2016) - reprezentant Regiunea Centru, Centrul Educațional de Excelență LearnEX (http://www.learnex.ro/), Clusterul ACCES Economie Socială (2017), CONAF Brașov (2018).

Valentin Stamate

Valentin Stamate, cercetător la Universitatea Transilvania din Braşov a inventat primul motor termic în doi timpi, cu componente realizate prin printare 3D, din pulberi metalice

Organizing team

Tibi
Ruczui

Brasov, Romania
Organizer

Ioana
Borsan

Brasov, Romania
Co-organizer