Zalaegerszeg
x = independently organized TED event

This event occurred on
October 16, 2021
Zalaegerszeg, Zala
Hungary

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

The Town Concert and Exhibition Hall
Ady Endre street 14.
Zalaegerszeg, Zala, 8900
Hungary
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Zalaegerszeg events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

András Mátai

traveler, blogger
Mátai András Utazó, világjáró, az utazgatok.hu szerzője és alapítója Andrásnál az utazás iránti szeretet már gyermekkorban kezdődött, amikor még szüleikkel járták be Magyarországot és a környező országokat. Később, amikor arra lehetősége nyílt, már egyedül indult el a nagyvilágba. Először az USA-ba, ahol rögtön három nyarat dolgozott, majd Kolumbiába, ahol két évig élt. Megtanult spanyolul, bejárta és megismerte az országot, közben pedig életre szoló élményeket és barátokat szerzett. András 2009 óta újra Budapesten él, de az utazás iránti szeretete azóta sem csillapodott és amint csak teheti újra útnak indul. Mára megfordult 5 kontinensen, több mint 40 országban.

Attila Manyoki

athlete
Mányoki Attila, 48 éves zalaegerszegi nyíltvízi hosszútávúszó, rekorder. Az asztmának köszönhetően került kapcsolatba a az úszással, melynek eredménye egy komplex utazás lett! Ezen út során sok nehézséget, fájdalmat és rengeteg örömet is megtapasztalt, a kihívások és megmérettetések alatt szerzett tapasztalat lett az egyik legjobb tanítója. Eddigi karrierje során közel 250 versenyen vett részt óceánokban, tengerekben, tavakban és folyókban 5 kontinensen, megtanult az álmaiért, céljaiért küzdeni és megvalósítani azokat, de végül az azokhoz vezető út lett a legértékesebb.

Organizing team

Kovács
Károly

Zalaegerszeg, Hungary
Organizer