TallinnSalon
x = independently organized TED event

This event occurred on
July 28, 2021
Tallinn, Harjumaa
Estonia

This TEDxTallinnSalon is an invite only event for our ex-speakers and other core community. We're heading off on a cruise on M/S Venus and we'll visit the island Aegna, that is part of Tallinn city center. On the way we'll listen to a couple of talks about traveling, both intended and unintended.

M/S Venus
Lennusadam
Tallinn, Harjumaa, 10415
Estonia
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Tallinn­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Heleri Hanko

Wanderer
Heleri leiab end igal võimalikul hetkel metsaradadelt, kaaslasteks kaks neljajalgset sõpra Steffi ja Finn. Koos koertega ja kohati ka täitsa omapäi on ta läbinud Eesti kolm pikemat matkarada 300-st kuni 800 kilomeetrini nii suvekuumuses kui viimase talve -26 kraadiste külmadega. Põhitööna korraldab ta üritusi Pipedrive'is ja meelitab ka sealseid töötajaid metsa. Heleri armastab ka väga raamatuid ja lugemist ning juhendab erahuvikoolis Keeleilu Lugemissemude lugemisringi. Aegajalt meeldib talle sukelduda aga hoopis parfüümimaailma.

Peeter Ilison

Creative Entrepreneur and Survival Activist
Peeter on Marit Ilison Creative Atelier’i kaasasutaja ja juht. Teda on julge ja kohati jonnaka pealehakkamise eest moevaldkonnas võrreldud ka noore Pierre Berge'ga. Peetri kireks on aga ellujäämisoskused, ta on pool oma elust kuulnud Kaitseliitu, sealt on pärit ka enamik tema juhtimise ja loodusalaseid teadmisi. Kuigi näiliselt on need kaks tegevusala vastuolulised, siis tegelikult saab Peeter mõlema valdkonna kogemusi omavahel põimides neid edukalt ära kasutada mõlemas rollis.

Piruza Harutjunjan

Innovation consultant
Piruza tegutseb igapäevaselt tehnoloogiamaailmas. Ta usub, et eduka ja tähendusrikka rahvusvahelise äri aluseks on avatud suhtlus ja üksteise eripäraga arvestamine. Sündinud Jerevanis, üles kasvatatud Tartus, on Piruza kireks Eesti ja Armeenia üksteisele tutvustamine. Piruza on ka asutanud armeenia restorani Tallinnas, aidanud korraldada mitmeid sotsiaalseid ja haridusprojekte ja viib peatselt Muhu leiva Armeeniasse.

Organizing team

Annika
Tallinn

Tallinn, Estonia
Organizer
  • Anu Leps
    Operations
  • Signe Kadak
    Team member