Stadkamer
x = independently organized TED event

Theme: The Power of Failure

This event occurred on
October 22, 2020
Zwolle, Overijssel
Netherlands

Laat je inspireren Tijdens TEDx Stadkamer. Deze editie staat in het teken van The Power of Failure. In een kwetsbaar, open verhaal vertellen vier sprekers over de kracht die zij uit hun grootste mislukking hebben gehaald.

Leren falen is volgens Robert Bridgeman een essentieel onderdeel voor een volwaardig leven. Hij vertelt wat de emotionele en mentale aspecten van falen zijn zodat je beter met falen om leert gaan. Bestaat succes uit falen? Een vraag waar Robert Bridgeman graag antwoord op geeft.

Het principe Root to rise verdient volgens Jolien Dopmeijer een essentiële plek in het hedendaagse onderwijs. Steeds meer studenten zien hun studentenperiode als een moeilijke en stressvolle tijd. Maar wat maakt hen zo angstig om te falen? Met haar eigen faalervaring als uitgangspunt probeert ze de waarde van falen over te brengen.

Annemarie Stallinga koos bewust voor een ander pad, de lat lag te hoog, het roer ging om. Er ontstond een leven waarin vertrouwen, intuïtie en kwetsbaarheid meer op de voorgrond mochten treden. Wat zorgde ervoor dat zij deze keuze maakte en wat levert het op?

Hoe kun je falen zonder vermoeidheid, stress of schaamte? Broer Rasta Senang stond maanden bekend als ‘de grootste faler van Nederland’. Hij weet als geen ander hoe falen je sterker maakt en hoe belangrijk het is om je niet te schamen voor je fouten.

TEDxStadkamer
1a Zeven Alleetjes
Zwolle, Overijssel, 8011 CV
Netherlands
Event type:
Library (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Stadkamer events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Annemarie Stallinga

Oprichter Lust for Life
Annemarie Stallinga gelooft in een mooiere wereld waarin we mogen leven vanuit vertrouwen. Met haar bedrijf Lust for Life wil ze andere een plek bieden voor reflectie en zingeving. Waarbij ze mensen kan helpen om het leven iets minder serieus te nemen.

Broer Rasta Senang

Spiritueel adviseur en healer
Broer Rasta Senang is spiritueel adviseur en healer voor bekende mensen, ondernemers, leiders en veranderaars. Al meer dan twaalf jaar geeft Broer trainingen en coaching aan mensen van over de hele wereld die hun leven ten positieve willen veranderen.

Jolien Dopmeijer

Projectleider Trimbos Instituut en docent/onderzoeker Teachers College Windesheim.
Jolien Dopmeijer is projectleider Studenten bij het Trimbos Instituut en docent/onderzoeker bij het Teachers College van Windesheim. Zij onderzocht studentenwelzijn en heeft een missie om het studentenleven voor studenten weer een mooie periode te maken.

Robert Bridgeman

Bewustzijnsonderzoeker en oprichter van Bridgeman Lichtwerkers Academie en Human Potentials
Robert Bridgeman is bewustzijnsonderzoeker. Hij bestudeert sinds twaalf jaar oud en modernen methoden, culturen, profetieën en geschrifte die gaan over zelfrealisatie en transformatie. Vanuit Bridgeman Foundation vraagt Robert bewustzijn voor misstanden in de wereld zoals o.a. de bio- industrie, kindermisbruik en vluchtelingenkampen. Ook geeft hij lezingen en trainingen binnen grotere organisaties, banken en overheden.

Organizing team