LycéeSaintePulcherie
x = independently organized TED event

This event occurred on
March 6, 2021
Istanbul, İstanbul
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Virtual Event
Zoom + Youtube Live
Istanbul, İstanbul, 34000
Turkey
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Lycée­Sainte­Pulcherie events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Ayşe Azize Karasoy

Doctor
Tıp Fakültesi: İstanbul Üniversitesi, 1998 Uzmanlık: Tıbbi Biyokimya, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2005 Ayşe Azize Karasoy, Tıbbi Biyokimya uzmanı olarak İstanbul Şişli ilçesinde Özel Tanfer Hastanesi isimli sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır.

Osman Elbek

Doctor
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinden 1993 yılında mezun olmuştur. Daha sonra göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimini 2000 yılında Osmangazi Üniversitesi tamamlamıştır. Şuanda Florence Nightingale hastanesinde görevini yapıyor.

Ramazan Baş

President of Foundation TOFD
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği 1998 yılından bu yana; öncelikle omurilik felçlileri olmak üzere tüm ortopedik engellilerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik ulusal ve uluslararası alanlarda çalışmalar yapmaktadır. TOFD, başarılı ve yaygın çalışmaları nedeniyle 03.05.2004 tarih ve 2004/7252 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla “Kamu Yararına Çalışan Dernek” statüsünde hizmet vermektedir.

Tuba İlze

Writer
Tuba İlze, İyilik & Sağlıkolsun dergisi Yayın Yönetmeni, “Kadınsan Yaparsın: Girişimciliğin Sancılı Heyecanlı Yolları” isimli kitabın yazarıdır.

Yonca Tokbaş

Writer + Co-active coach
Koştukça TEGV, TOG, TOFD, TEMA için bağışlar topladı. Bağış rekorları var. Binlerce çocuğun eğitimine katkı sağladı. Engelliler için tekerlekli sandalye fonu yarattı. 3 orman kurdu. Arıları tanıdı, tanıyınca çok sevdi. Çektikleri acıları gördü ve arıları kurtarmak için harekete geçti ve Türkiye’de bir ilk olan, TOG ile birlikte Anadolu Arıları projesini başlattı. Arı Sevgisi eğitimleri düzenliyor. Bi şeyi sevince, onun için hayatta her şeyi yapabileceğini biliyor ve anlatıyor.

Organizing team

Alara
ALTUN

Organizer

Doğa
DOKUZ

Co-organizer
  • Umut KARA
    Operations