BeyMahallesi
x = independently organized TED event

Theme: ''Everything Has Changed''

This event occurred on
March 5, 2021
Gaziantep, Gaziantep
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği
Mücahitler, Şehit Ertuğrul Polat Cd No:3, 27090 Şehitkamil/Gaziantep
Gaziantep, Gaziantep, 27090
Turkey
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Bey­Mahallesi events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Abdurrahman KOÇAK

Bilgisayar Mühendisidir. Meteksan Sistem A.Ş.’de birçok projede Uzman Yazılım Mühendisi olarak çalışmıştır. 2008 yılında Kurumsal Yazılım Çözümleri, Otomasyon, Web ve Oyun Programlama alanlarında faaliyet gösteren Diff Teknoloji isimli şirketi kurmuş ve başarılı projelere imza atmıştır. Daha sonra Soctag şirketinin kurucu ortağı olarak “Soctag” ve “Pilot” isimli doğal dil işleme ve büyük veri işleme projelerinde yer almış, yine kurucu ortağı olduğu “Dijiport” şirketinde TÜBİTAK 1512 desteği alan “Projey” isimli süreç yönetim sisteminin proje yöneticisi olarak faaliyet göstermiştir. Çeşitli yerel dergilerde yazıları ve söyleşileri mevcuttur. Gaziantep Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Target Teknoloji Transfer Ofisi’ndeki çeşitli etkinliklerde, “Kobiler İçin Sosyal Medya Yönetimi ve Dijital Pazarlama”, “Çevresel Farkındalık ve Girişimcilik”, “Sosyal Mühendislik”, “Bağımlılık ve Gereklilik Arasında Teknoloji”, “MVP (Minimum Viable Product)” isimli konferans ve eğitimler vermiştir. Tübitak’tan Akredite Teknoloji Tabanlı Başlangıç Firmaları Mentorudur. Bir çok startupa mentorluk yapmıştır. KOBİ'lere dijital pazarlama ve dijital dönüşüm danışmanlığı vermektedir. Halen Tarboosh Games ve Rotatelab oyun şirketlerinin kurucu ortağı olarak Pazarlama Müdürlüğünü yürütmekte, Gaziantepten.com isimli E-ticaret sitesi yöneticiliğini yürütmekte ve Taaf Medya isimli Dijital Pazarlama Ajansının yöneticiliğini yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ahmet Fikret Kileci

1965 yılında Gaziantep’te doğan Ahmet Fikret Kileci, lise eğitimini Gaziantep Anadolu Lisesi’nde; lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Bölümü'nde tamamlamıştır. İyi derecede İngilizce bilen KİLECİ, ilk olarak 1988 yılında ihracat yapmaya başlamıştır. Tekstil, konfeksiyon, ambalaj, geri dönüşüm, organik gıda, teknoloji, demiryolu ve konteyner taşımacılığı konularında faaliyet gösteren farklı şirketlerin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak çalışma hayatına devam etmektedir. Halen; Kileci Tekstil Gıda Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin yanı sıra, Simfleks Tekstil ve Ambalaj San. Tic. A.Ş., Ornes Gıda Paz. ve Tic. A.Ş., Eko FNS Geri Dönüşüm Enerji ve Teknolojileri San. Tic. A.Ş., Ecosu Tech Çevre ve Su Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ata Rail A.Ş. ve Gaziport A.Ş. firmalarının kurucusu ve yöneticisi olarak görev yapmaktadır. Lisanslı olarak amatör futbol, amatör voleybol ve tenis oynayan Kileci; motor drag yarışçısı olarak birçok ödülleri bulunmasının yanı sıra halen kayak yapmaya, tenis oynamaya ve motosiklet kullanmaya devam etmektedir.

Ece Yetkin ÇELİKEL

Elektrik Elektronik Mühendisi Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2019 - .... Araştırma Görevlisi Dr. Gaziantep Üniversitesi Matematik Bölümü 2015-2016 Araştırma Görevlisi Marmara Üniversitesi Matematik Bölümü 2012-2015 Öğretim Asistanı İstanbul Bilgi Üniversitesi Matematik Bölümü 2011-2012 Araştırma Görevlisi Gaziantep Üniversitesi Matematik Bölümü 2009-2011

Emin TÜYLÜCE

Bilişim Yazılım Uzmanı

Mine ÖZMEN

1969 Gaziantep doğumlu. Kız meslek lisesi ev ekonomisi bölümünde okudu. Hışvahan restoran ve Kadın girişimler konseyinin başkanlığını yapıyor..

Murat BARIK

1976 Gaziantep doğumlu Gaziantep 1989- 2010 Şehir Tiyatrosu oyuncularından .Bir çok oyunda rol aldı ve yönetmenliğini gerçekleştirdi, özel diksiyon beden dili ve oyunculuk eğitimleri verdi. Radyo TV program yapım ve sunuculuğu , haber spikerliği yaptı . Özel kurumların basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünü , aynı zamanda Ulusal ve yerel kanallarda program yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendi . Yerel Radyo ve TV kanallarında , Ajanslarda ,Genel yayın yönetmenliği ,genel koordinatörlük ,haber koordinatörlüğü ve genel müdürlük görevlerini icra etti .Halen Profesyonel sahne sunuculuğu ve sosyal medya üzerinden Program yapım ve sunuculuğunu devam ettirmektedir Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mustafa BAYRAM

Mustafa Bayram is professor of food engineering and scholar in the field of innovation design & practice. He holds B.Sc., M.Sc. and Ph.D. degrees in Food Engineering. He has over 25 years of experience in academic and industrial research and development, and holds numerous science & technology patents. His interests center on industrial design, smart factories, milling & cereals and other foodstuff innovation. He has published extensively in local and international scholarly forums and news media, and in diverse formats ranging from research articles and reviews to opinion editorials and strategic foresight analyses. He has previously held executive positions such as Dean of Engineering (2014-2016 and 2021-...), Director of Innovation & Technology Transfer Center and President of Intern Engineer Executive Board (2012-2016), ULUTEM High Technology Research and Development Center Manager, TECHNOPARK Technology Development Zone Executive Board Member . Professor Bayram is a frequently sought after speaker in various industrial and civil society organizations in the Middle East and internationally, including TEDx Talks on history of food technologies and making of innovation futures on the New Silk Road(s). He is author of the book "The future of food". He is editorial board member of scientific journals; LWT-Food Science and Technology, Future Foods, Miller, H.J.Agricalture and Food Science etc.

Organizing team

Ökkeş
KOÇAK

GAZIANTEP, Turkey
Organizer

Seda
Karakuş

Gaziantep, Turkey
Co-organizer
  • Eda ATICI
    Marketing/Communications