TallinnSalon
x = independently organized TED event

Theme: Mõtteviisis kinni

This event occurred on
August 26, 2020
3:00pm - 7:30pm EEST
(UTC +3hrs)
Tallinn, Harjumaa
Estonia

TEDxTallinnSalon: Mõtteviisis kinni ootab hariduskogukonda kaasa mõtlema: kutsume osalema 100 koolijuhti, õpetajat ja noorsootöötajat, kellele on sündmus tasuta. Uurime, mida teame sellest, kuidas me mõtleme ja õpime. Millised on praktilised näited ja kogemused ning tulevikku vaatavad lähenemised?

Prototehas, Nobeli saal
Peetri 10
Tallinn, Harjumaa, 10415
Estonia
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Tallinn­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Anna Smertina-Mäeorg

Natural Sciences Teacher
Anna noor õpetaja, keda ajendab soov elus teha noorte jaoks midagi tähenduslikku. Peale Tartu Ülikooli geenitehnoloogia eriala lõpetamist liitus ta Noored Kooli programmiga ning õpetab täna Lasnamäe Gümnaasiumis keelekümblusklassidele ja gümnaasiumile loodusõpetust, bioloogiat, uurimistööde aluseid. Kooli jõudis Anna läbi Noored Kooli programmi.

Enel Murakas ja Kristjan Vatter

Improv group
Enel ja Kristjan on Ruutu10 improviseerijad, kellele meeldib teha teatrit. Teatrit meeldib neile teha kohe nii väga, et nad on toonud selle ka oma igapäeva ellu – tehes teatrit lastele. Kristjan teeb teadusteatrit ja Enel teeb kooliteatrit – mõlemad õpetades lastele uusi teadmisi.

Jaan Aru

Brain Scientist
Jaan on aju-uurija, kelle põhiliseks huviobjektiks on pikka aega olnud teadvus. Mida aeg edasi, seda rohkem on Jaanil huvisid lisandunud, sinna kuuluvad nüüd ka inimlapse areng, õppimisprotsessid, tehisintellekt ja ka haridusteemad. Hetkel on Jaan ametis Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi vanemteadurina.

Kadri Treial

Youth Counselor
Kadri on psühholoog ja õpilasnõustaja ning veab teadust populariseerivat ettevõtet nimega Psühhobuss. Oma magistritöös on ta uuriniud, kuidas vähendada ärevust virtuaalreaalsuse abiga. Kadri seisab vahel ka õpetajana klassi ees ning lisaks oma kodulinna Võru õpilaste toetamisele tegutseb ta veebinõustajana Lahendus.net keskkonnas ning juhendab ka värskeid veebinõustajaid.

Kristel Einaste-Lukk

Classroom Teacher + Innovator
Kristel on lastega töötanud pea 20 aastat. Õppinud koolieelset pedagoogikat ning haridusjuhtimist, kuulub Kristeli pagasisse nii lasteaiaõpetaja, liikumisõpetaja, arendusjuhi kui klassiõpetaja kogemusi. Praegu on Kristel Rocca al Mare Koolis 3. klassi klassiõpetaja.

Riin Tamm

Talent Empowerer
Riin on geenitehnoloog ja paljudele eestlastele tuntud Rakett69 saate kohtunikuna. Riin juhib viimased paar aastat Tartu Ülikooli Teaduskooli, mis pakub kursusi kooliõpilastele, korraldab üleriigilisi ainevõistlusi ja tegeleb andekate noorte rahvusvahelisteks ainevõistlusteks ja olümpiaadideks ette valmistamisega.

Organizing team

Annika
Tallinn

Tallinn, Estonia
Organizer

Birgit
Lao-Peetersoo

Tallinn, Estonia
Co-organizer
  • Anneli Aab
    Marketing/Communications
  • Hede Luik
    Curation
  • Kaarle Kannelmäe
    Post production
  • Katrin Rääk
    Team member
  • Laura Rüngas
    Team member
  • Laura Kalda
    Operations
  • Margit Raid
    Curation
  • taavi torim
    Production