AmsterdamSalon
x = independently organized TED event

Theme: Mentale Veerkracht

This event occurred on
December 12, 2019
Amsterdam, Noord-Holland
Netherlands

Deze TEDxAmsterdam Salon is een initiatief van stigMAG Amsterdam in samenwerking met de gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuid. Met de TEDAmsterdamSalons willen wij persoonlijke verhalen, uitdagingen en krachten van bijzondere Amsterdammers onder de aandacht brengen en stigmatisering verminderen.

Cinetol
Tolstraat 182
Amsterdam, Noord-Holland, 1074 VM
Netherlands
Event type:
Salon (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Amsterdam­Salon events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Fleur Kesic

Sing-a-song-writer
Fleur Kesic maakt soulfulle liedjes over introspectie, loslaten en natuurlijk de liefde! Ze brengt vanavond akoestische indiepopliedjes ten gehore die ze het afgelopen jaar geschreven heeft.

Werner Van der Kroft

Ervaringsdeskundige en ambulant ondersteuner
Werner van der Kroft groeide op in de bijlmermeer en kwam in zijn jeugd in aanraking met drugs, criminaliteit en verslavingen. Op latere leeftijd werd hij gediagnosticeerd met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Dankzij zijn veerkracht en de hulp van anderen zet Werner nu zijn ervaringen in als ervaringsdeskundige.

Zarina Kallan

Sociaal Cultureel Professional
Zarina Kallan heeft een bewogen leven gehad. Zarina zal vertellen over haar culturele achtergrond, een moeder met een psychische kwetsbaarheid, leven in armoede en zelfs dakloos raken, al deze ervaringen maken haar tot wie zij vandaag de dag is.

Organizing team

Paul
Rispens

Leersum, Utrechtse Heuvelrug, Netherlands
Organizer