Gouda
x = independently organized TED event

Theme: No Limits

This event occurred on
February 27, 2021
Gouda, Zuid-Holland
Netherlands

This date is a placeholder while we organise a new date for our postponed event on 23 May. If you want to join us virtually on 23 May, visit our website: www.tedxgouda.com to register.

Goudse Schouwburg
Boelekade 67
Gouda, Zuid-Holland, 2806 AE
Netherlands
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Gouda events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Ezra Windhorst

Ezra staat aan de frontlinie in de strijd tegen ondernemingscriminaliteit, mijn doel: "ondernemers een betere nachtrust geven". Veiligheid en anonimiteit op het internet vind ik belangrijk, dit drijft mij door te willen innoveren naar de perfecte oplossing. Elke dag een beetje beter.

Jennifer Evenhuis

Jennifer Evenhuis is actrice en comedienne Jennifer Evenhuis groeit op in een gezin met bèta ingestelde wiskundelievende gezinsleden en niets lijkt dan ook logischer dan dat zij na haar studie bij een IT bedrijf gaat werken. Met een lease-auto enzo. Dus dat doet ze. Na 2 jaar gooit ze het roer radicaal om, ze gaat weer rond de armoedegrens leven en een theateropleiding volgen. Jennifer loopt stage bij de Bloeiende Maagden en maakt haar eerste solo “Schildpaddenpoep”. Daarna speelt ze bij Comedytrain, staat in de finale van de Culture Comedy Award 2007 en behaalt de finale van cabaretfestival Cameretten in 2009.

Mohammed Mohandis

Mohammed Mohandis heeft meerdere jaren zitting gehad in de Goudse Gemeenteraad, en na een periode als lid van de Tweede Kamer sinds maart 2018 weer actief als Gouds raadslid. Zijn aandachtsgebied is jongeren en in het bijzonder op het vlak van onderwijs, inkomenszekerheid en veiligheid. Hij is betrokken bij de weekendschool en werkt in het mbo als strategisch adviseur en is gastdocent. “Als de wil er bij ons is dan geloof ik dat onze creativiteit onbegrensd is om deze sociale crisis te boven te komen”

Pieter Verhoeve

Pieter Verhoeve is sinds 13 november 2019 burgemeester van Gouda. Hij doet dit met veel enthousiasme en zit ook in de commissie Bestuur en Veiligheid van de VNG om ook landelijke ontwikkelingen op dit terrein mee te adviseren. Sinds 2017 is hij voorzitter van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen (KBOV), die de belangen behartigt van de honderden oranjeverenigingen die ons land telt. “Gouda is een stad om van te dromen. Het is een grote eer om deze stad met internationale allure te mogen dienen.”

Suze Maclaine Pont

Suze supports entrepreneurs to build their business from hustle to harmony. To build a business without compromising or sacrificing. Learn how to create the life they want without all the stress and fear - while empowering the people around them to do the same. Your employees, your children, your spouse...

Thierry van Vugt

Thierry van Vugt is sinds januari 2018 wethouder van Gouda na bijna 4 jaar fractieleider in de Goudse Gemeenteraad te zijn geweest. Hij heeft o.a. cultuur, onderwijs, de binnenstad en toerisme in zijn portefeuille. Daarnaast actief als voorzitter van Streekarchief Midden-Holland en lid Dagelijks Bestuur Omgevingsdienst Midden-Holland en Groenalliantie. “Een rijke historie, met prachtig monumentale gebouwen, aansprekende musea, gezellige horeca en leuke winkels. Gouda is de mooiste stad van de wereld!”

Tineke Maas

Bevlogen, enthousiasmerend, energiek, verbindend, innovatief en creatief. Passie voor cultuur én ondernemen, voor zaken én mensen.

Organizing team

Maarten
Walraven

Gouda, Netherlands
Organizer