BenedekHegy
x = independently organized TED event

This event occurred on
November 9, 2019
Veszprém, Veszprém
Hungary

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Völgyikút Ház
Kopácsi utca 2.
Veszprém, Veszprém, 8200
Hungary
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Benedek­Hegy events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Anikó Kertész-Farkas

Tolmács, nyelvtanár
Kertész-Farkas Anikó örökös nyelvtanuló, emellett franciatanár, aki egy izgalmas és modern nyelvtanulási módszer megvalósításán dolgozik. Szívügyének tartja, hogy a nyelvtanulás amellett, hogy hatékony, élvezetes is legyen.

István Danyi

Időgazdálkodási tanácsadó
Danyi István, Stipi időgazdálkodási tanácsadó. Több mint négy éve foglalkozik a területtel és küldetése, hogy minél több embernek mondhassa el a bűntudatmentes időgazdálkodás módszereit.

Kata Zentai

Babajelbeszéd-oktató
Zentai Kata babajelbeszéd-oktató. Szülőknek és babáiknak tart tanfolyamokat a korai kommunikáció segítéséért, a szülő-gyermek közötti kapcsolat erősítéséért.

Margit Biermann

Mérnök-közgazdász
Biermann Margit mérnök-közgazdász a Pannon Egyetem oktatója. Napjait fiatalok körében tölti, igyekszik kellő megértéssel, türelemmel, humorral kezelni a generációs sajátosságaikat. Már belépett a hatodik X-be, így egyre többet gondolkozik azon, vajon milyen lesz majd nyugdíjasnak lenni.

Márton Berkes

Akadályfutó, edző, mentor
Berkes Marci akadálynavigátor, edző, mentor. Munkája során tanítványainak segít, hogy olyan átlagon felüli vitalitást és teljesítményt érjenek el, amivel a mindennapok és a versenypálya akadályait is sikerrel teljesíthetik. 2014 óta aktív akadályfutó versenyző.

Péter Körmöczi-Kriván

Üzleti mesemondó
Körmöczi-Kriván Péter, üzleti mesemondó és csapatépítő. Egy srác, akinek van 35 éve, 1 szuper felesége, 3 zsivány fia és 1 piroskalapos mottója, mi szerint: „Öltönyben is lehetsz gyerek!”

Richárd Lévai

Közösségi marketing specialista
Lévai Richárd, közösségi marketing specialista. 20 éve egyre intenzívebben foglalkozik adatokkal, hiszen a mai marketingben ez elkerülhetetlen. Az talán már nem olyan gyakori a hasonló szakemberek között, hogy az adatoknak nem csak az előnyeit, hanem a kockázatait is látja. Azt, hogyan változtatják meg ezek az életünket, és milyen hatással vannak ránk.

Zoltán Dallos

Marketingszakértő
Dallos Zoltán marketingszakértő, a DLX MEDIA marketing ügynökség alapítója, az Üzlet és Utazás rendezvény sorozat szervezője, aki 13 évnyi sikeres alkalmazotti lét után kezdett saját vállalkozásokba.

Organizing team

Adam
Pusztai

Veszprém, Hungary
Organizer