NKPPBjelovar
x = independently organized TED event

Theme: Prostor za ideju

This event occurred on
June 28, 2019
6:00pm - 8:30pm CEST
(UTC +2hrs)
Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska županija
Croatia

In a cosy public library in a small town Bjelovar 5rd TEDxNKPPBjelovar will be held! If you want to get inspired, laugh and leave happy be there!

Narodna knjižnica "Petar Preradović" Bjelovar
Trg Eugena Kvaternika 11
Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska županija, 43000
Croatia
Event type:
Library (What is this?)
See more ­T­E­Dx­N­K­P­P­Bjelovar events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Dejan Nemčić

profesor geografije
Profesor geografije, Dejan Nemčić, odlučio je ljubav prema putovanjima podijeliti sa svojim učenicima te im putem Skype-a doveo svjetske gradove u učionicu. Vjerujući da pojedinac može unaprijediti obrazovanje, pokrenuo je projekt „Uživo sa svih kontinenata“ u koji je uključio iseljene Hrvate koji su se učenicima na satovima geografije uživo javljali sa svih sedam kontinenata.

Eugen Vuković

koordinator Biciklopopravljaone i zaposlenik Zelene akcije
Eugen Vuković, koordinator Biciklopopravljaone i zaposlenik Zelene akcije - udruge pod čijim okriljem Biciklopopravljaona djeluje. Rođen je 1980. godine u Zagrebu. Diplomirao je sociologiju i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2008. zaposlen je u Zelenoj akciji na poziciji Koordinatora Info centra Zelene akcije. Od 2009. godine koordinira projekt Biciklopopravljaone.

Krunoslav Husak

predavač na Veleučilištu u Bjelovaru
Rođen u Virovitici 1981. godine. Od ranog djetinjstva okružen je računalima što je samo dodatno povećalo njegov interes za tehničku struku i računala općenito. Završava srednju Tehničku školu u Daruvaru i Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Danas radi kao predavač na Veleučilištu u Bjelovaru.

Romano Dautanac

izvedbeni umjetnik i producent
Izvedbeni umjetnik i producent Romano Dautanac – Franto Frantic jedan je od petero ljudi s klaunskom diplomom u Hrvatskoj. Još za vrijeme studija kroatologije i filozofije počinje istraživati neverbalni teatar, povijest nijemog filma te osniva skupinu „Kućni teatar Škripzikl“. Diplomirao je i na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a profesionalnu klaunsku edukaciju nastavlja u Barceloni gdje 2019. dovršava rad na solo showu pod mentorstvom i režijom Janga Edwardsa.

Zvonimir Barać

animator, pisac i pomoćni programer
Samouki animator, pisac i pomoćni programer, a od 2013. dio je tima Studio Spektar koji u slobodno vrijeme proizvodi nezavisne videoigre.

Organizing team

Lucija
Miškić Barunić

Bjelovar, Croatia
Organizer

Neda
Adamović

Bjelovar, Croatia
Co-organizer
 • Ana Peranić
  Team member
 • Dajana Dozan
  Team member
 • Goran Barunic
  Team member
 • Marija Ježek
  Team member
 • Rajna Gatalica
  Team member
 • Tihana Lončarić
  Team member
 • Tomislav Adamović
  Team member