Youth@SSAL
x = independently organized TED event

Theme: Crane bird

This event occurred on
June 13, 2019
12:00am - 5:00pm +03
(UTC +3hrs)
İstanbul, İstanbul
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

İstanbul Sanayi Odası Vakfı- Sakıp Sabancı Konferans Salonu
Akat Mahallesi, Necati Cumalı Sk. 24-1 Beşiktaş/İstanbul
İstanbul, İstanbul, 34335
Turkey
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­S­S­A­L events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Batu Akdeniz

musician
HeavySky grubuyla dikkatleri üzerine çekmiş sonrasında bu sene ilk solo albümü olan ''Hayat Böyle''yi yayınlamış kariyeri yükselmekte olan bir şarkıcıdır.

Beste Önal

Trainer
12 yıllık yüzücülük ve milli takım kariyerine üniversite sınavı yüzünden ara verdi ve sonucunda işletme üzerine akademik kariyer yaptı. Londra’da da bunun üzerine yüksek lisans yaparak kariyerini devam ettirdi. 2012 yılında ise tekrar spor hayatına geri döndü. An itibariyle koşu ve yüzme alanında antrenörlük yapmaktadır. Nike ambassador’ıdır.

Cemil Demirbakan

musician, engineer
1971 yılında Ankara’da doğan Cemil Demirbakan, Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Çocukluğu ve gençlik yılları Ankara’da geçti. Üniversite yıllarında “Sıkoç Bırayt Kardeşler” adlı ilk rock grubunu kurdu.Türkiye’nin en köklü ve uluslararası çaptaki firmalarından Koç Holding’e bağlı Migros’ta, “kiralama müdürü” olarak dokuz yıl aktif olarak çalışan Demirbakan, bu dönemde kurduğu cover grubu “Cornflakes” ile Beyoğlu’nun efsane mekânları “Kemancı”, “Hayal Kahvesi” ve “Mojo”da sahne aldı.“Yüksek Sadakat” albümü ile, grup yolculuğu 2007 yılına kadar devam etti. Bu tarihten sonra aktif müzik yaşamı ve “white collar” birlikte devam ederken, “Kahve Dünyası”, “adL”, “Marmara Forum AVM” ve son olarak “Özak Holding” gibi Türkiye’nin büyük ve önemli firmalarında üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı.

Nazlı Çevik Azazi

storyteller
Seiba kurucularından Nazlı Çevik Azazi; hikaye anlatıcısı, eğitmen ve yazardır. Almanya’da 2017 “Thüringen Masal ve Efsane Ödülü”ne layık görülmüştür.Berlin Sanat Üniversitesi’nde “Tiyatro Pedagojisi Yüksek Lisansı” (2008-2011) ve “Sanatsal Anlatım-Eğitimde ve Sanatta Hikaye Anlatıcılığı” (2011-2013) programlarını başarıyla tamamlamıştır.Ocak 2019’da “MASAL: İki Dünya Arasındaki Aşk” isimli ilk kitabını yayınlamıştır.

Organizing team

Başak
Çelik

Organizer

Sinem
BÜLBÜĹ

Ankara, Turkey
Co-organizer