Lamia
x = independently organized TED event

This event occurred on
March 17, 2019
10:00am - 7:00pm EET
(UTC +2hrs)
Lamia, Fthiotida
Greece

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Bιοκλιματικό Κτήριο ΔΕΥΑΛ
Ανδρέα Παπανδρέου και Τάσου Ισαάκ, Λαμία 351 00
Lamia, Fthiotida, 35100
Greece
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Lamia events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Aggelos Papadimitriou

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου γεννήθηκε στο Κιάτο και είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και εικαστικός με πολύπλευρη παρουσία στις τέχνες. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις, τόσο στο θέατρο πρόζας όσο και στο μουσικό θέατρο, όπως η Δωδέκατη Νύχτα του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Ν. Χουρμουζιάδη στην Πειραματική Σκηνή της Τέχνης Θεσσαλονίκης (1995), Στησιχόρου και Πιπίνου Γωνία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Όρνιθες του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Ν. Αρμάου με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας (1996) κ.α. Το ρεπερτόριό του ως τραγουδιστής περιλαμβάνει κυρίως τραγούδια από την ελληνική οπερέτα και το ελαφρό τραγούδι. Έχει επίσης λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και παραγωγές. Ως εικαστικός έχει παρουσιάσει τα έργα του σε πολλές ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα, ενώ έργα του έχουν συμπεριληφθεί σε ομαδικές εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το 2010, έλαβε διάκριση από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης (AICA).

Athanasios (Thanos) Kakarountas

Ο Αθανάσιος (Θάνος) Κακαρούντας γεννήθηκε στη Λαμία το 1973 και είναι Διπλωματούχος και Διδάκτωρ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ κατέχει και MBA από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και Πρόεδρος τους Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την Αρχιτεκτονική Υπολογιστών καθώς και τα Ενσωματωμένα Υπολογιστικά Συστήματα. Έχει συμμετάσχει σε 20 ερευνητικά έργα και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 90 επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια, έχει συγγράψει 4 κεφάλαια βιβλίων και ένα e-book. Η έρευνά του έχει λάβει 1 υποτροφία (για μετα-διδακτορική έρευνα), 3 διεθνή βραβεία, 6 εθνικά (ομάδες του) και περισσότερες από 700 ετερο-αναφορές. Είναι κριτής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής Ανοικτού Υλισμικού, μέλος του ομάδας έργου OpenLabs στην Λαμία, και ιδρυτής της δημιουργικής ομάδας A2rTEST. Ανήκει στην οργανωτική ομάδα του TEDxLamia, του Central Hackathon ενώ έχει διατελέσει Mentor δημιουργικών ομάδων σε πολλούς διαγωνισμούς και hackathons. Είναι Senior Member των IEEE, ACM, και μέλος των IET, EURASIP, ΤΕΕ. Τέλος είναι Αντιπρόεδρος στο Ελληνικό Παράρτημα του IEEE (και εθνικός εκπρόσωπος με δικαίωμα ψήφου) καθώς και Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών του IEEE.

Christopher Konstantopoulos

Ο Χριστόφορος Κωνσταντόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε γραφιστική και computer graphics και έχει εργαστεί σε διαφημιστικές εταιρείες και ομίλους εφημερίδων και περιοδικών. Από το 2008 ασχολείται με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη websites και γενικότερα με τον τομέα της διαφήμισης στο διαδίκτυο. Το 2015 συνέχισε τις σπουδές του στο κολλέγιο Βακαλό και το 2018 μετεκπαιδεύτηκε στο πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου στο Digital Design. Η πτυχιακή του εργασία είχε τίτλο “Η επιρροή του σχεδιασμού των Crowdfunding Websites στις online δωρεές” και ως εκ τούτου μελέτησε σε βάθος την ανάλυση του διαδικτύου ως χώρου στον οποίο ενεργοποιούνται και εκφράζονται τα συναισθήματα. Από το 2016 εργάζεται στο τμήμα επικοινωνίας των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδας ως Creative Specialist και είναι υπεύθυνος για την ψηφιακή επικοινωνία της οργάνωσης. Συνδυάζοντας την εμπειρία του και την βαθύτερη αίσθηση της σύνδεσης και της αφοσίωσης στην οργάνωση, με την οποία μοιράζεται τις ίδιες ανθρωπιστικές αξίες, το 2018, μεταξύ άλλων, σχεδίασε και ανέπτυξε την διαδικτυακή πλατφόρμα SafeRefugees.info η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει τους μετανάστες, τους πρόσφυγες, τους αιτούντες άσυλο και γενικότερα τους ανθρώπους που χρειάζονται πληροφορίες για οργανισμούς, Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις και δημόσιους φορείς στην Ελλάδα.

Dimitra, Evi Kontova, Champla

Δήμητρα Κοντοβά Η Δήμητρα Κοντοβά γεννήθηκε στη Λαμία το 1991. Σπούδασε “Μάρκετινγκ και Επικοινωνία” στο Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών και συνεχίζει τις σπουδές της στην ΑΚΤΟ στο τμήμα “Σχέδιο μόδας και Styling”. Ασχολείται 3 χρόνια με τον σύγχρονο χορό παρακολουθώντας μαθήματα και συνδημιουργώντας χορογραφίες. Έχει συμμετάσχει στην χορευτική παράσταση “Μάσκα” η οποία παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και στη Γερμανία το 2018. Είναι βοηθός εισηγητή σε σεμινάρια χορού, για άτομα με αναπηρία και χωρίς, σε συνεργασία με το KYMA Project. Παράλληλα συμμετέχει εθελοντικά ως ομιλήτρια στα “Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ενημέρωσης & Εξοικείωσης με την Αναπηρία” του Σ.Κ.Ε. Εύη Χαμπλά Η Εύη Χαμπλά είναι χορογράφος και χορεύτρια σύγχρονου χορού. Διδάσκει χορό και αποτελεί αναγνωρισμένη καθηγήτρια του αγγλικού συστήματος Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD). Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και Εξωτερικό και έχει ειδικευτεί στον σύγχρονο χορό στις τεχνικές release, Limón και στη χορογραφία. Έχει συμμετάσχει σε διάφορες χορευτικές performances, επιμελείται την κινησιολογία θεατρικών παραστάσεων, εκπαιδεύει και εκπαιδεύεται σε ομάδες συμπεριληπτικού χορού. Το 2018 διακρίθηκε χορογραφία της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα χορού ατόμων με αναπηρίες στην Ολλανδία. KYMA Project To KYMA Project είναι πλατφόρμα συμπεριληπτικού χορού η οποία προσφέρει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα προωθώντας τις συμπεριληπτικές πρακτικές και την προσβασιμότητα. Στις δράσεις μας περιλαμβάνονται μαθήματα, σεμινάρια, παραστάσεις χορού καθώς και το φεστιβάλ χορού KYMA Festival. Σε όλες τις δράσεις έχουν ίση πρόσβαση, είτε ως θεατές είτε ως συμμετέχοντες, όλοι ανεξαρτήτως αναπηρίας, ηλικίας, φυλής ή οποιασδήποτε άλλης διάκρισης. Ιδρύθηκε το 2017 από την Αγγελική Μητροπούλου, performer και πολιτιστική διαχειρίστρια.

Effie Amanatidou

Η Έφη Αμανατίδου είναι Επίτιμη Έμπειρη Ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στο Ινστιτούτο Έρευνας για την Καινοτομία. Σπούδασε μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στην πολιτική για την έρευνα και την καινοτομία από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στο συγκεκριμένο χώρο με εξειδίκευση στην αξιολόγηση και αποτίμηση προγραμμάτων και πολιτικών έρευνας και καινοτομίας, όπως και στη διαδικασία της προοπτικής διερεύνησης (foresight). Στα χρόνια αυτά, έχει συμμετάσχει σε επιτροπές εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα πολιτικής και καινοτομίας, ενώ το συγγραφικό της έργο έχει προσελκύσει περίπου 650 αναφορές μέχρι σήμερα. Από το 2014 ασχολείται με τη μελέτη της κοινωνικής καινοτομίας σε διαφορετικά κοινωνικο-πολιτικο-οικονομικά περιβάλλοντα, όπως και στο πλαίσιο της τελευταίας οικονομικής κρίσης που συνταράσσει την Ελλάδα από το 2008, προσπαθώντας να διευρύνει το αντικείμενο μελέτης της και να εισάγει νέες έννοιες και πρακτικές. Στο πλαίσιο αυτό, διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για την «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία».

Elina Dalla

Η Ελίνα είναι αρχιτέκτονας με πτυχίο από το Πολυτεχνείο του Τορίνο (Ιταλία) και με σπουδές Κλασικής Αρχαιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (Ηνωμένο Βασίλειο). Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε προγράμματα αστικής κλίμακας. Από το 2010 έως το 2012 διατέλεσε Ειδική Σύμβουλος του Υπουργού Πολιτισμού και ειδικός βοηθός στη Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, υπεύθυνη για τη χάραξη πολιτικών για την αστική αναγέννηση της Αθήνας και συντονίστρια για την Επιτροπή Σχεδιασμού του Κέντρου Πόλεων του Υπουργικού Συμβουλίου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων Αθηνών Α.Ε. και σύμβουλος Δημοτικών Εκδηλώσεων και Δραστηριοτήτων του Δήμου Ξάνθης. Το 2004 είχε ουσιαστική συμβολή στην ανάπλαση της Αθήνας και των υπολοίπων Ολυμπιακών πόλεων. Παράλληλα από το 1987 έως σήμερα δουλεύει ως αρχιτέκτονας με εξειδίκευση στα πέτρινα διατηρητέα κτίρια και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 έργα αναστήλωσης ιστορικών κτιρίων. Είναι ενεργό μέλος πολλών μη κερδοσκοπικών οργανώσεων αρχιτεκτονικής, αλλά και περιβαλλοντικής κληρονομιάς.

Jean Cohen

Ο Ζαν Κοέν γεννήθηκε στο Παρίσι το 1946. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing και γνωρίζει πέντε γλώσσες. Από το 1978 ασχολείται με τη δημοσιογραφία και συγκεκριμένα είναι: Ανταποκριτής των Ραδιόφωνο Ισραήλ, Ειδησεογραφικό Πρακτορείο JTA, Εφημερίδα Yediot Aharonot, αρθρογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή» και εκδότης του ειδησεογραφικού δελτίου «Το Μάτι». Από το Σεπτέμβριο του 1994 έως τον Σεπτέμβριο του 1996 είχε 2 τηλεοπτικές εκπομπές στο Κανάλι 5, μία καθημερινή και μία εβδομαδιαία. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με τη διαφήμιση και υπήρξε ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της διαφημιστικής εταιρείας “Lexis Advertising”. Είναι μέχρι και σήμερα σύμβουλος επικοινωνίας (image maker) πολιτικών, ενώ έχει συμβάλλει σημαντικά σε θέματα διπλωματίας Ελλάδας – Ισραήλ, αλλά και γενικότερα σε ζητήματα Μέσης Ανατολής, ως ανεπίσημος αγωγός επικοινωνίας μεταξύ των χωρών. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Ζωντανή μπαταρία”, 1999 που πραγματεύεται τη Διαφήμιση, τις Δημόσιες Σχέσεις και το image-making και για το οποίο βραβεύτηκε από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου , καθώς και σεναριογράφος και παραγωγός δύο ντοκιμαντέρ. Ένα για την Εβραϊκή κοινότητα της Αθήνας και ένα για τον Παύλο Μπακογιάννη.

Konstantinos Mavros

Ο Κωνσταντίνος Μαύρος κατάγεται από τον Άγιο Κωνσταντίνο Λοκρίδος, στη Φθιώτιδα. Είναι συνιδρυτής και Partner στο Κεφάλαιο Επιχειρηματικών Συμμετοχών Velocity.Partners, Venture Capital που επενδύει σε νεοφυείς εταιρείες στον τεχνολογικό κλάδο. Επιπλέον, είναι εταίρος στην Agroknow, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της αγροτικής τεχνολογίας και τεχνολογίας τροφίμων. Είναι κάτοχος MSc Finance από το Imperial College London και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία προγράμματα μετεκπαίδευσης στο Harvard Business School. Έχει εργαστεί σε υψηλές θέσεις ευθύνης και κατέχει σημαντική εμπειρία, σε διεθνές επίπεδο, στον χρηματοοικονομικό κλάδο, στον κλάδο της ενέργειας και των υποδομών, καθώς και στον ευρύτερο κλάδο της τεχνολογίας. Έχει επενδύσει επιτυχώς σε εταιρείες στον τεχνολογικό κλάδο, έχει παίξει διοικητικό ρόλο βοηθώντας εταιρείες να προσαρμόσουν επιτυχώς την πορεία τους και έχει εμπειρία στο χώρο των εξαγορών και συγχωνεύσεων. Είναι επίσης ενεργό μέλος σε διεθνείς οργανισμούς όπως, το Imperial College Management School Alumni Advisory Board, το CEO clubs Athens Chapter, το EO Greece και το Hellenic Economic Chamber, ενώ έχει διατελέσει επισκέπτης λέκτορας στο Athens University International MBA program.

Kostas Tsaousis

Γεννήθηκε το 1960 στην Ελευσίνα και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και την Χαλκίδα. Δημοσιογράφος – 4 δεκαετίες σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, sites, συνδρομητικά δίκτυα τηλεόρασης. Η αρχή της δημοσιογραφικής διαδρομής του έγινε με το περιοδικό της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, τον “Θούριο” στις αρχές της δεκαετίας του ΄80. Ακολούθησε η “Αυγή” (1985) και η “Καθημερινή” (1987). Την ίδια περίοδο, συνεργάσθηκε με το “Κλικ” και έζησε την άνοιξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας ως μέλος της αρχικής ομάδας του δημοτικού “Αθήνα 9,84”. Από τις αρχές του 1990 και για τα επόμενα 11 χρόνια εργάστηκε στην εφημερίδα “Το Βήμα” και στον “Οικονομικό Ταχυδρόμο” (ως σύμβουλος έκδοσης). Από το 2003 συμμετείχε στη οργάνωση και παραγωγή περιεχόμενου για ειδικές εκδόσεις της εφημερίδας “Η Καθημερινή”, μεταξύ των οποίων, η ένθετη έκδοση που φιλοξενούσε special reports του βρετανικού περιοδικού “Τhe Economist”. Από το 2010 συνεργάζεται σε σταθερή βάση με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” και τα sites protothema.gr και newmoney.gr. Είναι ιδρυτής του Εργαστηρίου για την Έξυπνη και Δημιουργική Οικονομία IdeasLab (https://ideaslab.today/), το οποίο συμπράττει με την Εθνική Τράπεζα για την προώθηση της πρωτοβουλίας “Όλη η Ελλάδα σε ένα τραπέζι”.

Manos Stefanidis

Ο Μάνος Στεφανίδης γεννήθηκε στο Πειραιά το 1954. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο Kunstmuseum του Dusseldorf και στο Smithsonian Institution της Washington DC. Σήμερα διδάσκει Ιστορία της Τέχνης στην Φιλοσοφική Αθηνών, τμήμα Θεατρικών Σπουδών. Το 1990 ήταν ο κομισάριος της Ελλάδας στη Biennale Βενετίας. Από το 1985 είναι μέλος της Α.I.C.Α.. Οργάνωσε και διηύθυνε το παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στη Κέρκυρα (1990-1995) και το ιδιωτικό μουσείο Φρυσίρα (2000-2002). Έχει διδάξει σε μεταπτυχιακά σεμινάρια του Καποδιστριακού και Ιονίου Πανεπιστήμιου, του Παντείου και της ΑΣΚΤ καθώς και στη σχολή ξεναγών και τον ΑΚΤΟ. Γράφει χρόνια κριτικές τέχνης και επιφυλλίδες, ενώ έχει παρουσιάσει πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Έχει διοργανώσει σεμινάρια τέχνης στην Αρχαιολογική Εταιρεία, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και στη Booze Cooperativa.

Rokas Balbieris

Ο Ρόκας Μπαλμπιέρης γεννήθηκε το 1989 στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους. Το 2007 τελείωσε το Λύκειο του Βίλνιους. Από το 2009 που ήρθε στην Ελλάδα και μέχρι το τέλος του 2013 ήταν κρατούμενος στις φυλακές του Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα. Το 2011 του απονεμήθηκε βραβείο για την επίδοσή του στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.Το 2013 με επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις πέρασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μέχρι σήμερα σπουδάζει και είναι τελειόφοιτος στη σχολή των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Το 2014 βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για τις επιδόσεις του στις σπουδές του κατά την διάρκεια της φυλάκισής του. Παράλληλα, ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο από το 2012 και είναι μέλος δυο θεατρικών ομάδων, στις οποίες συνεργάζεται με πρώην κρατούμενους και μετανάστες από διάφορες χώρες.

Sotiris Tasoulis

Ο Σωτήρης Τασουλής έλαβε το δίπλωμα του στα Μαθηματικά το 2006 και το Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στα Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων το 2009 από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Το 2013 έλαβε το Διδακτορικό Δίπλωμα (PhD) από το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη Λαμία. Την ίδια χρονιά, ξεκίνησε τη μεταδιδακτορική του έρευνα στο Helsinki Institute for Information Technology (HIIT) και στο Department of Computer Science του University of Helsinki της Φινλανδίας, στο πεδίο της Ανακάλυψης Γνώσης σε Μεγάλο Όγκο Δεδομένων (Knowledge Discovery in Big Data). Στη συνέχεια, το Σεπτέμβριο του 2015 ανέλαβε χρέη διδάσκοντα, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Liverpool John Moores University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή την περίοδο είναι Έμπειρος Μετα-διδακτορικός Ερευνητής στο Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η έρευνά του επικεντρώνεται στην ανάπτυξη στατιστικών προσεγγίσεων ικανών να αντιμετωπίσουν κύριες προκλήσεις που εμπίπτουν στην Ανάλυση Δεδομένων, και ειδικά στα Μεγάλου Όγκου Δεδομένα. Παράλληλα, διδάσκει τα μαθήματα της Εξόρυξης Δεδομένων και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Έχει διοργανώσει αρκετά συνέδρια σχετικά με τα Μεγάλου Όγκου Δεδομένα. Έχει λάβει πλήθος βραβείων και χρηματοδοτήσεις για την έρευνά του. Τέλος, η έρευνά του έχει βρει εφαρμογή στη βιομηχανία, μέσω συστημάτων Μηχανικής Μάθησης.

Theofanis Malkidis

Ο Θεοφάνης Μαλκίδης γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από προγόνους διασωθέντες της Γενοκτονίας και των Ολοκαυτωμάτων κατά τη διάρκεια της κατοχής, όπου η οικογένειά του είχε θύματα, ορφανά και αγνοούμενους. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες, Παιδαγωγικά και Κοινωνιολογία και είναι διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ασχολείται με τα θέματα του νεότερου και σύγχρονου Ελληνισμού, όπως είναι το ζήτημα της ανάδειξης της Γενοκτονίας από την Τουρκία, των εγκλημάτων από τις Ναζιστικές και Φασιστικές δυνάμεις κατοχής, των δικαιωμάτων των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, καθώς και της Θράκης, της Μακεδονίας, κ.ά. Για τη δραστηριότητά του έχει τιμηθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό και επιπλέον έχει τιμηθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας για την μακροχρόνια και ανιδιοτελή του συμπαράσταση στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Organizing team

Nikos
Gemelos

Lamia, Greece
Organizer