MedipolUniversity
x = independently organized TED event

Theme: Beginning of the New Era

This event occurred on
May 5, 2019
Istanbul, İstanbul
Turkey

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Istanbul Medipol Üniversitesi Kavacik Guney Kampüs Yerleşkesi
Kavacık Mah. Ekinciler Cad. No.19 Kavacık Interchange - Beykoz 34810 İstanbul
Istanbul, İstanbul, 34810
Turkey
Event type:
University (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Medipol­University events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

AHMET MURAT BÜLBÜL

Prof. Dr. Ahmet Murat Bülbül 1995 yılında İstanbul tıp Fakültesinden mezun oldu. 2001 yılında Vakıf guraba eğitim araştırma hastanesinde ortopedi ve travmatoloji uzmanlığını tamamladı. 2006 yılında İstanbul Tıp fakültesinde ortopedi ve travmatoloji ana bilim dalında ortopedik onkoloji artroplasti ve deformite konularında fellowship olarak çalıştı. 2011 Eylül ayında Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalında doçent ünvanını aldı. 2012 yılından itibaren İstanbul Medipol Üniversitesi ortopedi ve travmatoloji ana bilim dalında öğretim üyesi olarak çalışmakta ve aynı üniversitede idareci olarak çeşitli görevleri halen devam etmektedir. Ulusal ve uluslar arası indekslenen 89 makale yine ulusal ve uluslar arası kongrelerde sunulan 184 sözlü bildiri ve poster sunumu bulunmaktadır. Çeşitli kitaplarda bölüm yazarlığı ve çeviriler yapmıştır. Halen İstanbul Medipol Üniversitesinde de artroplasti, ortopedik onkoloji, kök hücre ve deformite konularında klinik çalışmalarıma devam etmektedir.

GÖKHAN ÇINAR

kdkd

GÖKHAN SİLAHTAROĞLU

Prof.Dr. Gökhan Silahtaroğlu #TEDxMedipolUniversity’de! Kara Harp Okulu, Elektrik-Elektronik bilim dalı mezunu olan Gökhan Silahtaroğlu, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sayısal Yöntemler ABD bünyesinde doktora çalışmalarını tamamlamıştır. 1996-1997 yılları arasında ise Liverpool John Moores University Foundation Department bünyesinde görev almıştır. Veri madenciliği , Sistem analizi ve Tasarımı adlı romanları ilgiyle okunmaktadır.

ÖGET ÖKTEM TANÖR

Prof.Dr. Öget Öktem Tanör #TEDxMedipolUniversity’de! 1959 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi'nde asistanlık yaptı. Uzmanlık eğitimini İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamladı ve 1983 yılından itibaren bu kurumda çalışmaya başladı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı'nda kurduğu laboratuvarda uzunca süre nöropsikolojik değerlendirme yaptı ve buradan emekli oldu. Halen Çapa'da kendi adı verilen laboratuvarda hasta görmeye devam etmektedir. Nöropsikoloji, nöropsikolojik değerlendirme, konuşma bozuklukları ve davranış nörolojisi ilgi alanlarıdır. Klinik değerlendirmelerini sürdürmekle birlikte Nöropsikoloji Derneği'ne de başkanlık yapmaktadır.

ONUR OKAN DEMİRCİ

Yrd. Doç Dr. Onur Okan Demirci Tıp fakültesini bitirdikten sonra Ermenistan sınırında bir köyde 2 yıl pratisyen hekimlik yaptı. Daha sonra tıpta uzmanlık sınavı sonrası Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi psikiyatri bölümünü kazandıktan sonra uzmanlık eğitimini bu hastanede tamamlayarak psikiyatri uzmanı unvanını aldı. Bu süreçte özellikle ruhsal travma başta olmak üzere bir çok psikiyatrik rahatsızlık alanı ile ilgilendi. 2009 yılında yurtdışında EMDR eğitimi alarak Avrupa, Asya ve Avustralya da gönüllü olarak travma sonrası stres bozukluğu vakaları ile çalıştı. Bu süreçte gönüllü çalışmaları dışında 35 ülke gezmiş ve dünyayı tanımaya çalışmıştır. Türkiye ye döndükten sonra uzman psikiyatrist unvanını alarak zorunlu hizmetini tamamladı. Zorunlu hizmet sonrası özel bir üniversitede Yrd. Doç. Dr. olarak dersler vermeye başladı. Şu an üniversitedeki kariyeri dışında kuruculuğunu gerçekleştirdiği Zi&oN Psikiyatri Akademisi’ nde kendi özel hasta ve danışanlarına psikiyatri hekimliği yapmaktadır. Aynı zamanda ruh sağlığı alanında çalışan profesyoneller ve kurumsal firmaların gelişimi için ekibiyle birlikte eğitimler vermektedir.

SEDA ALTUN

SEDA ALTUN İstanbul Teknik Üniversitesi - Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Almanya’da 6 ay teknik ve ticari pazarlama eğitimi aldıktan sonra bu tesiste Müşteri İlişkileri ve Pazarlama Yöneticisi olarak görevine devam etti. 2000-2003 yılları arasında Türkiye’de inşa edilen enerji üretim tesislerinde Proje Mühendisi olarak görev aldı. Şuanda İzgören Akademi Eğitmen Uzmanlık Programı mezunu olan Altun; Profesyonel Yönetim Becerileri, Çatışma Yönetimi, Değişim Yönetimi, Problem Çözme ve Karar Verme, Müşteri Memnuniyeti, Müşteri İlişkileri Yönetimi, Satış Teknikleri, Şikâyet ve Sadakat Yönetimi, Pazarlama Stratejileri, Proje Yönetimi, İletişimin 5 Anahtarı, Takım Çalışması, Toplantı Yönetimi ve Etkili Sunum Teknikleri eğitimleri vermektedir. İzgören İVME Danışmanlık faaliyetlerinde yönetim, kurumsal iletişim ve satış projeleri ile görev almaktadır.

SEDAT ATEŞ

Sedat Ateş #TEDxMedipolUniversity’de! Online ve offline perakendeyi bütünleştirici bir çok çalışma içinde bulundu. Fortune 500 verisine göre 2016 ve 2017 yılları içinde Türkiye’nin en büyük şirketleri sıralaması 34.sırada Makro Market bünyesinde E-ticaret / crm / dijital pazarlama birimlerini kurdu. Şuan aynı zamanda aktif olarak E-Ticaret Türkiye dergisi aylık basılı mecrada makale ve yazılarım yayınlanmaktadır. E-ticaret Türkiye Akademi kurucu üyelerinden olup akademi kapsamında ticaret odaları, dernekler, şirketler ve üniversitelerde inovasyon, pazarlama, yapay zeka uygulamaları, girişimcilik, sosyal medya, e-ticaret, dijital pazarlama alanlarında sektöre bir çok yetişmiş personel gücü kazandırılması hedeflenen projede bulundu ve çeşitli kategorilerden firmalara start up yolculuğuna sıfırdan danışmanlık yaptı. 2010 yılında yazdığı Akıllı E-ticaret kitabı sektörün ilk kaynağı olma özelliği taşımakta.

YASİR MİY

Performans Sanatçısı Yasir Miy - O Ses Türkiye yarışmasında başarılı performansı ile elemeleri bir bir geçen ve çapraz eşleşmelere kadar yükselen Yasir Miy aslen Mersin’lidir. Gökhan Özoğuz’un takımında yarışmaya devam etmiştir. TEDxMedipolUniversity'de herkese keyifli dakikalar yaşatmıştır

ZEYNEP ŞEKER

klinik psk. Zeynep Şeker 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisansını Swansea Universitesi’nde (Wales, UK) Abnormal and Clinical Psychology bölümünde tamamlamıştır. Öğrencilik yıllarından itibaren devam eden, farklı dernek ve sivil toplum kuruluşlarındaki gönüllü çalışmalarının yanı sıra, 2012-2016 yılları arasında Türk Psikologlar Derneği İstanbul Şube Travma ve Afet Çalışmaları Birimi başkanlığı görevini sürdürmüştür. Halen Türk Psikologlar Derneği, Çift ve Aile Terapileri Derneği ve EMDR Derneği üyeliği devam etmektedir.

Organizing team

Yağmur
Ergen

İstanbul, Turkey
Organizer