Youth@SKOLAEUPRAHA
x = independently organized TED event

Theme: Breaking the Barriers

This event occurred on
January 8, 2019
Praha 9, Praha 9
Czech Republic

❌ Bariéry. Těch máme kolem sebe plno - jak v osobním, tak v profesním životě. Spoustu jich je i ve společnosti, tak je pojďte s námi zbořit. Tímto Vás zveme na již třetí ročník středoškolské konference TEDxYouth@SKOLAEUPRAHA!

❌ Můžete se těšit na spoustu zajímavých a inspirativních řečníků, kteří se s Vámi podělí o zajímavé myšlenky, které je vhodné šířit a my se nemůžeme dočkat, až je uslyšíte.

SOŠ pro administrativu EU
Lipí 1911/22
Praha 9, Praha 9, 19300
Czech Republic
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­S­K­O­L­A­E­U­P­R­A­H­A events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Jakub Kraus

Fitness trenér a Muž roku 2015
Spousta z nás řeší jednu věc: ,,Jak všechen ten salát, cukroví, chlebíčky a alkohol shodim?" I tímto tématem se zabývá Jakub Kraus. Toho můžete znát nejen jako špičkového fitness trenéra, ale také jako zakladatele "krabičkových diet" VitalBox. Jakub se také může chlubit titulem Muž roku 2015.

Kryštof Paleta

Cestovatel
Každý z nás by chtěl žít svůj sen. A snem mnohých z nás je cestování. ,,Mladý Čech žije svůj sen. Vyrazil na cestu kolem světa jen s pár tisíci v kapse. Kryštof Paleta, rodák z Prahy, se rozhodl poznat Zemi po svém. Kryštof se rozhodl vyrazit do světa jen s jednosměrnou letenkou a několika tisíci v kapse, a dodat tak prostřednictvím svých videí kuráž těm, kteří o podobném dobrodružství jen sní." - novinky.cz

Ladislav Pham

Zpěvák
,,Nejúspěšnější český zpěvák bez CD. 60 milionů zhlédnutí bez nahrávací společnosti. RAEGO dlouho uvažoval nad tím bláznivým krokem. Odjet do Ameriky. Přijet do cizí země bez peněz? Sebevražda! Díky tomu se ale potkal s Jasonem Derulem, Demi Lovato i kamarády Justiny Biebera. Najednou stál na své vysněné úrovni. Z šikanovaného kluka, který měl 130 kg, se stal někdo, kdo něco dokázal v zámoří." - svetuspesnych.cz

Nina Špitálníková

Koreanistka
"Studentka koreanistiky Nina Amopra Spitalnikova ví, co všechno znamená slovo soudružka, jak vypadá pravý Pchjongjang i co obnáší severokorejský výslech. Nejuzavřenější zemi světa, kde lidi střílejí do hlavy, když se o svém vůdci neuctivě vyjádří do telefonu, poznávala během studijního pobytu na Kim Ir-senově univerzitě v Pchjongjangu. Jako údajně jedinou na světě ji do země pustili hned dvakrát." - reflex.cz

Pavlína Louženská

Women empowerer
,,Ženy mají neskutečnou sílu. Jen si to ještě neuvědomily." Řekla Pavlina Louzenska v rozhovoru pro český Forbes. Pavlína vystudovala anglistiku-amerikanistiku, ale pak si uvědomila, že to vlastně není to, co by jí v životě bavilo. Vyhledává výzvy, a tak šla uplně jiným směrem. Stala se markeťačkou, pro Google konzultuje startupy a je členkou správní rady Transparency International. Dneska vede úspěšnou platformu #HolkyZMarketingu, kterou založila a dlouhodbě se věnuje tématu women empowerment.

Zuzana Vuová

Programová manažerka OSN
"Vyrostla v Mostě, ale učit se na gymnáziu třikrát dokola ty samé věci už ji nebavilo, tak odjela studovat do Ameriky. V pětadvaceti letech se Zuzaně Vuové podařilo uspět v náročném výběrovém řízení a stát se první českou mládežnickou delegátkou v OSN." - aktuálně.cz Dnes se Zuzaně daří na pozici Programové manažerky v OSN Keňa a pro mnohé je inspirací. Pro motivaci si k ní přijde rádo spousty lidí.

Organizing team

Milan
Voslář

Prague, Czech Republic
Organizer
  • Kateřina Chmelová
    Curation
  • Nikita Steblyuk
    Curation
  • Nikolet Myslovichová
    Curation
  • Thi Anh Mai
    Curation