Youth@Amposta
x = independently organized TED event

This event occurred on
September 1, 2018
AMPOSTA, Tarragona (ca)
Spain

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Auditori Unió Filharmonica Amposta
Calle Miralles, 4
AMPOSTA, Tarragona (ca), 43870
Spain
Event type:
Youth (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Youth@­Amposta events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Amanda Balada

Ecologist
És responsable de desenvolupament de negoci a Terracycle (Londres). "La humanitat està creixent de manera infinita però els recursos del planeta són finits" Ha estat campiona de Espanya de esgrima i forma part dels castellers de Londres. És una ampostina valenta, que vol canviar el mon i per a fer-ho té la intenció de viatjar i de treballar en comunitats del tercer mon per a fer possible un planeta millor.

Amanda i Àngela Notari

Students
Van néixer el 13 de febrer de 2002 i van ser adoptades un 26/9/2005 als 3 anys. Practiquen dansa clàssica i contemporània a nivell professional a l'escola de dansa Maria Lozano, on també pertanyen a la companyia jove de dansa MARAU. Fins 2n curs d'ACADE aprovat de dansa clàssica a Madrid. Col.laboren amb l'associació de joves Collverds on es fan activitats per a joves. Formen part de les Lorquianas on empoderen la paraula de la dona a través de la cultura.

Claudia Domingo Iman Essousi

Students Musicians
Clàudia Domingo: Viu a Amposta. 16 anys. Ha fet 4rt de ESO i 4rt grau professional de música a la Lira Ampostina especialitat Violoncel. També ha fet diferents cursos musicals com per exemple amb la professora de música moderna amb la violoncel·lista Marta Roma. Toca en diferents formacions com l'orquestra de corda de la Lira o la COS (conjunt orquestral simfònic). Iman Essousi Roujai: Té 20 anys i va néixer a Tortosa el 21 de febrer de 1998. Des de ven petita li agradava la música i als 6 anys va començar a estudiar a La Lira Ampostina. Als 12 va començar a tocar el piano i també com om a segon instrument la guitarra. Més tard va començar a cantar en la coral La Binota de Tortosa

Eric Matamoros Azucena Muñoz

Students
Azucena Muñoz: De Manzanares (Ciudad Real) Primer lloc olimpíada matemàtica d'educació 2013. Primer lloc olimpíada matemàtica d'educació 2014. XXIII Concurs europeu... seguir Eric Matamoros: D'Amposta. Estudiant de pregrau de Bioquímica a la Universitat de Barcelona (UB) Pràctiques d'estiu al Centre de Regulació Genòmica. Treballant en el grup de genòmic comparatiu

Gal·la Argelaga

Journalist
De Roquetes, és graduada en periodisme (Universitat Pompeu Fabra). Finalista Projecte Demà Atresmedia. Va obtenir la Beca Talent atorgada per la Barcelona School of Management. Ponent representant a la UPF en el Simposi de Llibertat de Premsa del 2017 i del 2018. Publica a El Punt Avui i a Vilaweb. Segura, perseverant i molt implicada en la lluita contra el ciberassetjament a les periodistes, està convençuda que el masclisme és una malaltia.

Laia Soler

Writer
Va començar a escriure als 8 anys i va publicar la seva primera novel·la amb 17 anys. Guanyadora de la primera edició del Premi Literari "La Caixa". Recentment, la seva biografia ha estat publicada a la Wikipedia. Enamorada d’Islàndia, on desvien les carreteres per a no molestar als elfos, viu envoltada de llibres: a la feina, a casa i, és clar, al seu cap

Mònica Sagrera

Student
Estudiant doble grau de Medicina Veterinària, Ciència i Producció Animal. Multipremiada tant a nivell nacional com internacional. Sel·leccionada i becada per a l'International Science Camp organitzat per XLAB (Göttinger Experimentallabor für Junge Leute, Alemanya). Symposium sobre "Freshwater Ecology" al Max Planck Institute amb Dong Hyeon Kim (Corea del Sud). Participant al BioPro Science Meeting, presentant la seva recerca sobre "Avaluació de l'ús de gossos per a la detecció de l'escarabat morrut". Puntuació: 10.00/10.00 Guanyadora de la menció "RICOH America's Corporation Sustainable Development Award". Intel ISEF Finalist: Va representar l'Exporecerca Jove i el seu país a la fira Intel Science and Engineering Fair, organitzada per l'empresa intel a Phoenix (Arizona). És la major fira del món sobre recerca pre-universitària. Becada per participar al "London International Youth Science Forum" (LIYSF) per Joves i Ciència, on va exposar la seva recerca a l'Imperial College London.

Sara Clota

Student
Segon premi a treballs de Recerca en el Batxillerat pel treball "Bioètica i Residències per a la Gent Gran" per la Fundació Víctor Grífols i Lucas - Primer premi en la Categoria Batxillerat / Formació professional (Madrid 21 de novembre del 2017) Premi "Almacellenc / a de l'Any 2017" Participant en dos intercanvis estudiantils amb famílies a Itàlia i Dinamarca. Voluntària del Banc d'Aliments. Participa activament en activitats teatrals i de dansa.

Organizing team

Juan
Estelle

Amposta, Spain
Organizer

Alex
Estelle

Amposta, Spain
Co-organizer
  • Irene Espuny
    Operations
  • Toni Fernández Rodríguez
    Marketing/Communications