BenedekHegy
x = independently organized TED event

Theme: ÚJRA:kezdés

This event occurred on
October 6, 2018
12:00am - 7:00pm CEST
(UTC +2hrs)
Veszprém, Veszprém
Hungary

In the spirit of ideas worth spreading, TEDx is a program of local, self-organized events that bring people together to share a TED-like experience. At a TEDx event, TEDTalks video and live speakers combine to spark deep discussion and connection in a small group. These local, self-organized events are branded TEDx, where x = independently organized TED event. The TED Conference provides general guidance for the TEDx program, but individual TEDx events are self-organized (subject to certain rules and regulations).

Hotel Magister
József Attila street 34/2
Veszprém, Veszprém, 8200
Hungary
Event type:
Standard (What is this?)
See more ­T­E­Dx­Benedek­Hegy events

Speakers

Speakers may not be confirmed. Check event website for more information.

Alexandra Czagány

Cégvezető
Czagány Alexandra négy éve vezeti a cégét, saját koncepcióból megvalósuló tömegrendezvényt szervez, emellett első regényén dolgozik.

Battay Máté Tóth Patrik

Kommunikációs szakemberek
Battay Máté és Tóth Patrik egy jól menő médiaügynökséget építettek fel az utóbbi évek során.

Betti Győri

Táncos, bűvész
Egy táncos, aki bűvész is: Győri Betti az illúziók nagymestere. A hétköznapokban a színpadon túl egy edzőterem vezetőjeként és jógaoktatóként dolgozik.

Krisztián Kölkedi

Tréner
Kölkedi Krisztián ifjúsági innovációval és startupokkal foglalkozik, mellette egy tehetséggondozó alapítványt vezet és szabadidejét trénerként tölti.

Marcsi Mészégető

Újságíró
Mészégető Marcsi hivatásos figyelő. Az ország vezető női magazinjainak újságírójaként és vállalkozások kommunikációs tanácsadójaként is mindenkiben az egyediséget keresi. Hogy másként, mint a történeteiken keresztül.

Tímea Kárpáti

Startup alapító
Kárpáti Tímea egy startup vállalkozás keretein belül segít másoknak megtalálni a munka örömét és az örömteli munkát.

Vera Balatoni-Huber

Jógaoktató
Balatoni-Huber Vera jógaoktató, stúdióvezető, angol nyelvtanár. Küldetése, hogy a jóga technikák mellett a módszert is megtanítsa, hogy az elfoglaltak és lusták is egészségesebb életet élhessenek.

Zoltán Medgyesi

Network szakértő
Medgyesi Zoltán networking szakértőként cégvezetőket oktat a tudatos üzleti kapcsolatépítésre. Víziója, hogy megváltoztatja azt, ahogy a vállalkozók üzletelnek.

Zsuzsi Bagi

Coach, koordinátor
Bagi Zsuzsi szenvedélye, hogy segítsen másoknak a lehető legtöbbet kihozni önmagukból. Nemzetközi vállalatnál dolgozik koordinátorként, mellette készségfejlesztő tréningekkel és coachinggal is foglalkozik.

Organizing team

Adam
Pusztai

Veszprém, Hungary
Organizer
  • Gábor Zeleszkó
    Production